Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nowy cykl powinnam zacząć w środe, także widze ze z niektórymi idziemy prawie na równo również siedze w pracy. Musze Wam powiedzieć, że pracuje na bloku jako instrumentariuszka i często asystuje przy cięciach cesarskich. Cudny widok jak mama pierwszy raz caluje swoje dziecko...wzruszająca chwila. Oj przez to chyba jeszcze bardziej pragnę już mieć swojego maluszka...
-
Hej dziewczyny, wróciłam z pracy pół żywa. Trzy tygodnie l4 dały się we znaki... kilka razy podniosłam i już mocne bóle w podbrzuszu... a może zbliża się @? Sama nie wiem psychicznie ciężko... pracuje z dzieciakami niepełnosprawnymi więc potrzeba dużo energii i uśmiechu, a jeszcze nie umiem siędo tego zmusić...
A dziewczyny po zabiegach (lub zorientowane) dzień zabiegu liczy się jako pierwszy dc czy jako pierwszy dzień po krwawieniu? Chciałam zbadać progesteron sprawdzić czy ovu była a nie wiem jak to liczyć teraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 17:08
-
nick nieaktualnySusanna powiedział, żeby monitorować. Gorzej będzie jak ten lewy będzie leniwy. Bo ten to całkiem niezłe pęcherzyki produkuje po ponad 20mm. Kurde!!!
Z resztą gin woli chuchać na zimne. Jutro dzwonię zapisać się na hsg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba dla wszystkich ten poniedziałek był ciężki. Ja mam załamanie. Dzisiaj wszyscy byli dla mnie dzisiaj bardzo niemili. U lekarza w sklepie w pracy.O 16 skończyłam prace a później byłam u gina. Zrobił mi cytologia i wamaz. Czy to w ogóle jest potrzebne? Ma wpływ na nieplodnosc bo nic nie mogę ma ten temat znaleźć[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cola87 wrote:Ja nowy cykl powinnam zacząć w środe, także widze ze z niektórymi idziemy prawie na równo również siedze w pracy. Musze Wam powiedzieć, że pracuje na bloku jako instrumentariuszka i często asystuje przy cięciach cesarskich. Cudny widok jak mama pierwszy raz caluje swoje dziecko...wzruszająca chwila. Oj przez to chyba jeszcze bardziej pragnę już mieć swojego maluszka...
-
nick nieaktualnyBobisia wrote:Dziewczyny chyba dla wszystkich ten poniedziałek był ciężki. Ja mam załamanie. Dzisiaj wszyscy byli dla mnie dzisiaj bardzo niemili. U lekarza w sklepie w pracy.O 16 skończyłam prace a później byłam u gina. Zrobił mi cytologia i wamaz. Czy to w ogóle jest potrzebne? Ma wpływ na nieplodnosc bo nic nie mogę ma ten temat znaleźć
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Czy ja wiem? Jakoś na pewno jest ważna czy nie ma infekcji, ale do starań bardziej monitoring jednak, mnie mój gin badał dwa razy a chodzę do niego rok hehe wiec widać nie tak istotne jak te usg dowcipne których miałam z 20 minimum u niego tylko
Pecherzyk 17 mm jaj myślicie kiedy pęknie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
pilik wrote:Hej dziewczyny, wróciłam z pracy pół żywa. Trzy tygodnie l4 dały się we znaki... kilka razy podniosłam i już mocne bóle w podbrzuszu... a może zbliża się @? Sama nie wiem psychicznie ciężko... pracuje z dzieciakami niepełnosprawnymi więc potrzeba dużo energii i uśmiechu, a jeszcze nie umiem siędo tego zmusić...
A dziewczyny po zabiegach (lub zorientowane) dzień zabiegu liczy się jako pierwszy dc czy jako pierwszy dzień po krwawieniu? Chciałam zbadać progesteron sprawdzić czy ovu była a nie wiem jak to liczyć teraz... -
SusannaDean wrote:podbijam
U mnie zołza daje znak mąż kupi apap mi, aż takich silnych nie mam ten apapek starcza, wiem, ze niektóre dziewczyny na ostrych jadą, ale mnie to oszczędza, choć swoje boli. -
Dziewczyny, co mam zrobić teraz, iść do gin, żeby przepisała duphaston czy nie? @ wystąpiła w cyklu z clo (w 20. dniu), w którym potwierdzono owulację monitoringiem (12.-13. dc). Teraz będę mieć kolejny cykl z clo, ale nie załapię się na monitoring u mojej gin bo jest na urlopie... iść do niej przed jej urlopem pogadać o tym i poprosić o clo czy iść do innego lekarza żeby mieć monitoring i wtedy w razie "w" jak będzie coś rosło, to wtedy duphaston? kurka, nie wiem co robić...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Dziewczyny, co mam zrobić teraz, iść do gin, żeby przepisała duphaston czy nie? @ wystąpiła w cyklu z clo (w 20. dniu), w którym potwierdzono owulację monitoringiem (12.-13. dc). Teraz będę mieć kolejny cykl z clo, ale nie załapię się na monitoring u mojej gin bo jest na urlopie... iść do niej przed jej urlopem pogadać o tym i poprosić o clo czy iść do innego lekarza żeby mieć monitoring i wtedy w razie "w" jak będzie coś rosło, to wtedy duphaston? kurka, nie wiem co robić...