Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobisia a tam. Wg mnie jeśli chodzisz od dłuższego czasu, to nie powinien. Tym bardziej, że płacisz za wizytę.
Warszawa gorąca
Susanna no szkoda! Ale lekarze w szpitalu mówili, że zdarzają się przypadki przechwycenia jajeczka. Jakim cudem, nie wiem?!
Rene a Ty jak dziś? Jak dzieciaczki? -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Bobisia a tam. Wg mnie jeśli chodzisz od dłuższego czasu, to nie powinien. Tym bardziej, że płacisz za wizytę.
Warszawa gorąca
Susanna no szkoda! Ale lekarze w szpitalu mówili, że zdarzają się przypadki przechwycenia jajeczka. Jakim cudem, nie wiem?!
Rene a Ty jak dziś? Jak dzieciaczki? -
Magdzia85F wrote:Bobisia a tam. Wg mnie jeśli chodzisz od dłuższego czasu, to nie powinien. Tym bardziej, że płacisz za wizytę.
Warszawa gorąca
Rene a Ty jak dziś? Jak dzieciaczki?
cuda się zdarzają trzeba w nie wierzyć -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:ja o tym slyszalam tez kiedys w ksiazce do biologii było to, ze moze przejac funkcje drugi jajowód !!!
I mam cichą nadzieję, że wystrzeli to jajko!
Ale taką małą.
Rene Ty z tą swoją gromadką, to nie masz co się nudzić! O ja bym się też poopalała.
A dziś zapisałam się do akcji sos dziecięca wioska. Co miesiąc będę wspierać ich niewielką kwotą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 21:15
Rene lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:I mam cichą nadzieję, że wystrzeli to jajko!
Ale taką małą.
Rene Ty z tą swoją gromadką, to nie masz co się nudzić! O ja bym się też poopalała.
A dziś zapisałam się do akcji sos dziecięca wioska. Co miesiąc będę wspierać ich niewielką kwotą.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Ha! Mam podpis z tabelką. Tylko eee link. Z tableta to nie wygodnie takie rzeczy robić
widzę że masz cały link a ja mam skrót tylko,zresztą nieważne jak ważne że działa:-)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pomagam, ale praktycznie raczej, taka misja moja . W wolnych chwilach chodzę do sąsiada z zespołem downa (8 lat ma), który uwielbia mojego psa. Tyle radości...! Do pracy tez specjalne troszke psa i siebie podszkolilam i dzieciakom urozmaicić czas
A dzisiaj w pracy mieliśmy hipoterapie i też musiałam na chwile na konia wskoczyć (haha ;p) terapeutka oswaja też nauczycielki co by się nie bały . Nie wiem czy to może mieć związek, ale mam teraz ból/skurcze nie umiem nazwać z lewej strony w podbrzuszu ale jakby troche wyżej niż jajnik... mam nadzieję że minie i da spac... lecę z rana na badania krew+mocz. Macie jakieś wskazówki co koniecznie zbadać na pierwszy ogień z takich podstawowych podstaw? Na razie na liście pełna morfologia, mocz, b12 (suplementuje, muszę sprawdzić czy ruszyła), kwas foliowy, progesteron (22dc bedzie...), potas, sód, magnez, fosfor, wapń, żelazo.
W 3-5dc pójdę na hormonalne. A za tydzien mam jeszcze usg jamy brzusznej i odbiorę wyniki hist.-pat. I do gin po @, dlatego się tak już doczekać nie mogę..! Chciałabym wiedzieć na czym stoję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 21:36
Rene, SusannaDean, Magdzia85F lubią tę wiadomość