Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
hej co do planów urlopowych my zostajemy w domu bo mamy remont i trochę kasy trzeba władować a kredytu nie chce brać,w tym roku postawimy na jednio dniowe wycieczki dzieci chcą pod koniec czerwca jechać do zoo do Warszawy.muszę tylko obczaić najdogodniejszą trasę żeby tam dojechać.A może któraś z was jest Warszawianką i pomoże?
optymistkaaa trzymam kciuki za koleżankę niech nie traci nadziei:-)
jagodowa współczuję ale przynajmniej przyszła
Susanna a co u Ciebie? -
Optymistka, trzymam mocno kciuki!!!!! musi być dobrze!
Co do urlopu, my w tym roku jedziemy w polskie góry dla odmiany no i z uwagi na remont spory również, nie ukrywam...
jagodowa, Tobie to akurat gratuluję @
Ja się spróbuję wcisnąć jeszcze przed urlopem do mojej gin (nie ma jej długo, bo robią remont gabinetu), a jeśli nie, to wbiję do innego lekarza na monitoring po clo i najwyżej poproszę o duphaston...jagodowa91 lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Idzianna hehe dziękuję oby teraz szybko minął czas jej trwania i jak najbardziej jak nie da rady idź do innego lekarza, bo te Twoje cykle są szalone.. na clo pierwszy cykl? To po tym mógł tak sie skrócić?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Rene wrote:hej co do planów urlopowych my zostajemy w domu bo mamy remont i trochę kasy trzeba władować a kredytu nie chce brać,w tym roku postawimy na jednio dniowe wycieczki dzieci chcą pod koniec czerwca jechać do zoo do Warszawy.muszę tylko obczaić najdogodniejszą trasę żeby tam dojechać.A może któraś z was jest Warszawianką i pomoże?
optymistkaaa trzymam kciuki za koleżankę niech nie traci nadziei:-)
jagodowa współczuję ale przynajmniej przyszła
Susanna a co u Ciebie?'Porażki to szczeble sukcesu'
-
jagodowa91 wrote:Idzianna hehe dziękuję oby teraz szybko minął czas jej trwania i jak najbardziej jak nie da rady idź do innego lekarza, bo te Twoje cykle są szalone.. na clo pierwszy cykl? To po tym mógł tak sie skrócić?
Byłam chyba w marcu 1. raz na clo, tam miałam ustalony monitoring chyba w zupełnie nie takich dniach, ale to mało istotne, bo nic nie urosło tak czy siak... potem nie mogłam iść na monitoring w terminie, więc nie brałam clo i brałam w poprzednim cyklu od 3 do 7 dc. Teraz owu była (na monitoringu było świeżo po), więc wiadomo było, że cykl będzie krótszy niż te moje ponad 30. dniowe czy ten wpadkowy 42. dniowy (takiego długiego to jak żyję nie miałam), ale ten 19. dniowy to jeszcze bardziej mnie zestresował...PCOS
i to dopiero po lekach... przed cykle były długie, ale w miarę wiedziałam kiedy się spodziewać @, no ale nie było owu... a zanim zaczęliśmy się starać, to owu była zawsze! złośliwość totalna...PCOS
jagodowa91 wrote:Skontroluj się ua gina i będziesz mniej wiecej wiedzieć na czym stoisz. Zyczę Ci jak najlepiej
Dzięki i również za Ciebie mocno trzymam kciuki!PCOS
nick nieaktualny
-
Aga23 wrote:Trudno Dziwne 35dc i test owu pozytywny aż dziwne że w ogóle
coś na rzeczy bo nie biorę leków a mam pcosPCOS
Idzianna wrote:A robiłaś test ciążowy? Bo wyczytałam tu na forum, że niektórym dziewczynom w ciąży wychodzą pozytywne testy owu
-
Idzianna wrote:A robiłaś test ciążowy? Bo wyczytałam tu na forum, że niektórym dziewczynom w ciąży wychodzą pozytywne testy owu'Porażki to szczeble sukcesu'