Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Hej dziewczyny u mnie na maksa @ clo jedno za mną wczoraj
Ale dziś się obudziłam aż nie mogłam ustać na nogach słabo mi krew mi z nosa leciała wymiotować się chciało i biegunkę miałam, dlatego wzięłam wolne w pracy a o 14 mam lekarza mam nadzieję, że da l4 na dziś i jutro jeszcze....bo się wykończę...nie wiem co mi jest mega źle się czuję....PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Do internisty ale szybko, bo mam pzu.
Martwie się, że mi nie da l4 ale w sumie będzie musiał...
Jeszcze ta @ dodatkowo mnie osłabia przecież
Dam znać ale nie spodziewam się, że coś mi powie'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:To nie jest jeszcze pozytywny owulacyjny ale zrób ciążowy, jak będzie negatywny to albo masz owulację albo jakaś torbielka się zrobiła.
-
SusannaDean wrote:Dobrze, że jest. To jagodowa na jednym wózku lecimy w tym cyklu będziemy testować podobnie, zazwyczaj kiedy masz owu? Ja liczę na 12/13 dc przy clo
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ale masz szansę, minął cpp i już może się unormować wszystko Jedna po drugiej bum i lipiec pozamiatany'Porażki to szczeble sukcesu'
-
SusannaDean wrote:No to idź po ciążowy dziewczyno Wszystko możliwe.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Oby!! moje cykle z reguły to 35, 34 a później 31 dni. Ten dopiero skończony był 34 dniowy. Lipiec należy do mnie
No mogło tak być, myślałaś żeby spróbować dong quai? akurat by ci przyszło zamówienie bo juz nie można krwawić ani plamić ja zaczynałam 7-8 dc było to we wrześniu i zaszłam... Jest w tabletkach formy swanson ok 20 zł kosztuje 100 tabl albo jakiś proszek ze sklepu eko, zioła itp ? On przyspiesza owulacje i poprawia ukrwienie macicy poprzez działanie estrogenów bardzo zbliżonych do ludzkich hormonów -
SusannaDean wrote:Do nas, do nas
No mogło tak być, myślałaś żeby spróbować dong quai? akurat by ci przyszło zamówienie bo juz nie można krwawić ani plamić ja zaczynałam 7-8 dc było to we wrześniu i zaszłam... Jest w tabletkach formy swanson ok 20 zł kosztuje 100 tabl albo jakiś proszek ze sklepu eko, zioła itp ? On przyspiesza owulacje i poprawia ukrwienie macicy poprzez działanie estrogenów bardzo zbliżonych do ludzkich hormonów'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:A słyszałyście o tych ziołach ojca sroki?Podobno działają cuda
jagodowa91 lubi tę wiadomość