Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Po sobie wiem, że przed @ piersi mnie bolą tylko po bokach, a w cyklu ciążowym bolały całe i były duuuuuużo pełniejsze niż przed małpiszonem.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Aga23 wrote:Poczekam dwa trzy dni jak testy owu będą pozytywne to zrobię i ciążowy oj to nie jest dobry czas na rodzeństwo'Porażki to szczeble sukcesu'
-
jagodowa91 wrote:Forum to widzę dla nas wyznacznik rożnych informacji
Taaa, więcej się człowiek dowiaduje czasem niż od lekarzajagodowa91 lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Aga23 wrote:Za 4miesiące ślub sukienka jest i co ja bym zrobiła'Porażki to szczeble sukcesu'
-
jagodowa91 wrote:Szkoda, że nie dam rady w pracy ogarnąć wolnego też, bym się wybrała do Wawy. Mogłybyśmy się 'złapać' w tym zoo nie bardzo pomogę z dojazdem, bo Wawa się sporo zmieniła.. zależy jeszcze od której strony jedziesz. W sumie teraz i tak jest łatwiej dojechać gdziekolwiek, bo są te nowe trasy i połączenia.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:to mąż/partner pewnie był mega zadowolony:-P'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Idzianna wrote:Taaa, więcej się człowiek dowiaduje czasem niż od lekarza
kurcze wkurza mnie to że nie można w jednym poście do kilku wypowiedzi się odnieść a to kopiowanie mi nie po drodze bo czasem ,,zjada'' mi post eh....
a mam jeszcze jedno pytanko techniczne dotyczące tego forum jak sprawdzić czy dana osoba jest aktualnie aktywna online? -
jagodowa91 wrote:Haha i to bardzo ja z resztą też co do wypadu ja jestem za! Częstawo jestem w Wawce bo jeżdżę do rodziców więc nie widzę problemu
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie na maksa @ clo jedno za mną wczoraj
Ale dziś się obudziłam aż nie mogłam ustać na nogach słabo mi krew mi z nosa leciała wymiotować się chciało i biegunkę miałam, dlatego wzięłam wolne w pracy a o 14 mam lekarza mam nadzieję, że da l4 na dziś i jutro jeszcze....bo się wykończę...nie wiem co mi jest mega źle się czuję....