Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Wczoraj nie wzielam bromka, za to byl drink ale noc byla taka sobie. Prawie jak po tabletce pomysle moze wezme tabletke w pracy to do wieczora jej dzialanie oslabnie i moze bede mogla spac
Jakie macie plany urlopowe? Gdzie sie wybieracie?
My w tym roku bylismy juz na Zanzibarze. Teraz bylismy w PL a kolejny urlop dopiero we wrzesniu/pazdzierniku. W zwiazku z tym w gre wchodzi juz tylko ciepla zagranica ale nie mam pomyslu. Mialam nadzieje ze w koncu polecimy do Tajlandii bo to moje marzenie od 2 lat ale jak bede w ciazy to odpada. W ogole loty samolotem sa niebezpieczne dla pierwszych tyg ciazy wiec jak sie w koncu uda to bedzie weryfikacja urlopowa )) -
Magdzia85F wrote:Dzień dobry!
Ale super pogoda! Właśnie jem śniadanie i piję cappuccino z ekspresu.
Jagodowa matko i córko! Gdzie Ty pracujesz, że dopiero wróciłaś?
Jak jest okres?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnycasteams wrote:Dzien dobry
Wczoraj nie wzielam bromka, za to byl drink ale noc byla taka sobie. Prawie jak po tabletce pomysle moze wezme tabletke w pracy to do wieczora jej dzialanie oslabnie i moze bede mogla spac
Jakie macie plany urlopowe? Gdzie sie wybieracie?
My w tym roku bylismy juz na Zanzibarze. Teraz bylismy w PL a kolejny urlop dopiero we wrzesniu/pazdzierniku. W zwiazku z tym w gre wchodzi juz tylko ciepla zagranica ale nie mam pomyslu. Mialam nadzieje ze w koncu polecimy do Tajlandii bo to moje marzenie od 2 lat ale jak bede w ciazy to odpada. W ogole loty samolotem sa niebezpieczne dla pierwszych tyg ciazy wiec jak sie w koncu uda to bedzie weryfikacja urlopowa ))
My też chcemy Tajlandie albo Meksyk.
Luty/marzec byliśmy na Tenerife. Kanary co drugi rok, bo pogoda spoko. A przy zimowym dole to spoko sprawa.
Jagodowa trzymaj się! Ważne że okres jest! -
dziewczyny..... jestem załamana.... wczoraj moja dobra koleżanka (5 miesiac ciąży) się mi zwierzyła, żę jej dziecko ma wrodzoną przepuklinę przeponową. W czwartek jedzie na badania do szpitala.... nie wiem jak ją pocieszyć... sama jestem załamana i nawet nie wyobrażam sobie co ona może czuć.....
-
Moje marzenie wakacyjne to Ameryka Poludniowa ale odkladam to i odkladam bo chcialabym przejechac ja praktycznie cala O Meksyku tez myslalam, zobaczymy
Mam troszke znajomych w tamtych rejonach wiec odrazu by pasowalo jakos sie spotkac
Znajomi byli niedawno na Malcie i teraz jede jest na Maderze i tez pieknie
Azja mnie jakos wogole nie ciagnie, ale znow byl zamysl Curacao
Gdzies chcemy wyskoczyc w tym roku chocby tylko na tydzien ale sami na luzach itp
Zobaczymy bo ja ciagle staram sie wykonczyc dom do konca -
optymistkaaa wrote:jagodowa91 dziękuję, ja się do tej pory pozbierać nie potrafię....
Trzymajcie dziewczyny kciuki - może w czwartek się okaże, że jest nadzieja...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc