Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Fajną macie pracę, komuś pomagacie, to bardzo piekne
Oh Madzia, nam to wiatr w oczy! Ty mas zpiękne pęcherzyki a co z tego ? Eh oby i lewy nie był lewy a dawał radę
No mam nadzieję! Tobie życzę takich dużych jak moje!
Nie wiem sama jednak, czy zapisać się na to sono hsg. 500 zł. A gin zaleca, ale nie zmusza. Siostra trochę mnie przystopowała. Z Mężem rozmawiałam i w sumie, jak nie będzie drożny to i tak im vitro. A jak jest drożny to 500 zł w plecy.
Zgłupieć można. -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:No mam nadzieję! Tobie życzę takich dużych jak moje!
Nie wiem sama jednak, czy zapisać się na to sono hsg. 500 zł. A gin zaleca, ale nie zmusza. Siostra trochę mnie przystopowała. Z Mężem rozmawiałam i w sumie, jak nie będzie drożny to i tak im vitro. A jak jest drożny to 500 zł w plecy.
Zgłupieć można. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:Jeśli do samoistnego krwawienia nie doszło i potrzebny był zabieg, pierwszy dzień cyklu uznaj jako pierwszy dzień po zabiegu.Taką informację znalazłam tu na forum:-)
Hmm doszło do samodzielnego, ale doczyszczali... to moze jednak pierwszy dzień krwawienia... to by się w sumie zgrywało... pojadę jutro na badanie i sie okaże ... -
nick nieaktualnySummer u mnie 150. Więc już mam sporo zaoszczędzone.
U mnie praca taka mało kobieca, bo też sporo robię w szpitalach, ale remontów/nowych. I po prostu jak lubię mój zawód, to pracodawcę muszę zmienić, bo się bardzo źle zrobiło. Niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 20:11
-
pilik wrote:Hmm doszło do samodzielnego, ale doczyszczali... to moze jednak pierwszy dzień krwawienia... to by się w sumie zgrywało... pojadę jutro na badanie i sie okaże ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobisia wrote:Dziewczyny prywatnie chodzę do lekarza.
Tłumacze go tym ze każdy może mial zły dzien. U was też taki upał dzisiaj? -
Mnie się @ rozhulala, tak, jak poprzednia była skąpa, to ta obfita (jak za czasów owulacyjnych, bo ostatnie 3 cykle były bez i bez żadnych objawów typu pms i bol piersi).
Susanna, jak u Ciebie?
Bobisia, pewnie tak oby to był jednorazowy przypadekPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny