Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuż jestem po lekarzu, ogólnie mam iść z tym krwawiącym nosem do laryngologa, kazał odstawić acard (czego nie zrobie bo gin i hematolog kazali) i zrobić milion badań pod kątem cukrzycy (nie mam jej ale fajnie, że mam za darmo to idę) ogólnie spoko czepiał się metformaxu bo ja nie mam tego SR i co to za leczenie hehe
-
SusannaDean wrote:Już jestem po lekarzu, ogólnie mam iść z tym krwawiącym nosem do laryngologa, kazał odstawić acard (czego nie zrobie bo gin i hematolog kazali) i zrobić milion badań pod kątem cukrzycy (nie mam jej ale fajnie, że mam za darmo to idę) ogólnie spoko czepiał się metformaxu bo ja nie mam tego SR i co to za leczenie hehe
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dał do piątku czyli idę do pracy w poniedziałek troche lipa pracuję tam 2 miesiace niecałe ale życie nie wybiera i choróbsko nie wybiera
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:z drugiej strony dobrze @ się skończy zrobisz sobie na spokojnie badania które Ci zalecił
-
SusannaDean wrote:No tak najwyraźniej uznał , że troche potrzeba jednak w domu odpocząć. Bo czuję się jak wymięta, a jednak moja praca wymaga skupienia psychicznego hehe, poza tym jakaś wirusówka to jest bo biegunkę miałam i troche zczerwienione gardło wyszło w badaniu, więc żeby nie dobić się.....
Ja dzwoniłam do mojej gin, niestety jest jeszcze tylko jutro i nie ma terminów, a potem jest remont gabinetu i wraca 18.07. Więc muszę się zapisać w okolicach monitoringu do kogoś innego na usg i zobaczymy co z duphastonem przydałby się na pewno...
Muszę poczytać o tym donguPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Suanna, wracaj szybko do formy )) ściskam Cię mocno!
Ja dzwoniłam do mojej gin, niestety jest jeszcze tylko jutro i nie ma terminów, a potem jest remont gabinetu i wraca 18.07. Więc muszę się zapisać w okolicach monitoringu do kogoś innego na usg i zobaczymy co z duphastonem przydałby się na pewno...
Muszę poczytać o tym dongu
No donga polecam naprawdę, to zioło i nic złego nie roi, nie szkodzi -
czesc! Mozna dolaczyc do testowania w lipcu? Niestety nie znam jeszcze daty, czekam na @, ale moze mimo moich dlugich cykli, zdaze jeszcze w lipcu* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wczoraj powinnam miec, ale niestety ani @ ani testu pozytywnego. Biore dostinex na zbicie prolaktyny, mialam nadzieje ze mi skroci cykl, a na razie zaczelam 36 dc...
dzięki chrtnie się rozgoszczę, szczegolnie, ze podczytywalam Was wczesniej* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Ja wlasnie wczoraj powinnam miec, ale niestety ani @ ani testu pozytywnego. Biore dostinex na zbicie prolaktyny, mialam nadzieje ze mi skroci cykl, a na razie zaczelam 36 dc...
dzięki chrtnie się rozgoszczę, szczegolnie, ze podczytywalam Was wczesniej
Przeczytałam o książkę właśnie o radzeniu sobie z żałobą i stratą dziecka, ale jakoś mi nie przemawia..znacie coś godnego polecenia? Albo film dokumentalny? -
Witamy nową koleżankę i zapraszamy do rozmów. My z Susanną czekałyśmy na @ i przyszła w wielkim bólu.. dziewczyny ja dziś w pracy wikituje, tu jest ponad 40 stopni dziś... a małpiszon daję się we znaki
casteams, SusannaDean lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Witamy nową koleżankę i zapraszamy do rozmów. My z Susanną czekałyśmy na @ i przyszła w wielkim bólu.. dziewczyny ja dziś w pracy wikituje, tu jest ponad 40 stopni dziś... a małpiszon daję się we znaki
Gdzie pracujesz? Ja pracuje w magazynie. W zimie zimno a latem piekarnik - aktualnie na pietrze jest z 50 stopni -
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Witamy nową koleżankę i zapraszamy do rozmów. My z Susanną czekałyśmy na @ i przyszła w wielkim bólu.. dziewczyny ja dziś w pracy wikituje, tu jest ponad 40 stopni dziś... a małpiszon daję się we znaki