X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    A i przepraszam! Lipiec jest NASZ <3
    tak tak już niemożemy się doczekać wysypu pozytywnych testów i zapełnienia naszej tabelki:-)
    Aga koniecznie daj znać jak zatestujesz

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za :0 Ten czerwiec jakiś niemrawy więc lipiec będzie lepszy. Mam synka z lipca więc teraz bardzo chętnie zajde w tym miesiącu w ciążę :)

Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość

😇😁😇😇😁
  • Rene Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A ja dzisiaj mam 17dc i na monitoringu wyszło że jest świeżo po pęknieciu czyli dzisiaj i jutro mamy sie starac i zobaczymy co będzie. Liczę na dobre wiadomości w kazdym razie :-) :-)
    no to owocnych staranek :-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem po lekarzu, ogólnie mam iść z tym krwawiącym nosem do laryngologa, kazał odstawić acard (czego nie zrobie bo gin i hematolog kazali) i zrobić milion badań pod kątem cukrzycy (nie mam jej ale fajnie, że mam za darmo to idę) ogólnie spoko czepiał się metformaxu bo ja nie mam tego SR i co to za leczenie hehe

• Rene Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Już jestem po lekarzu, ogólnie mam iść z tym krwawiącym nosem do laryngologa, kazał odstawić acard (czego nie zrobie bo gin i hematolog kazali) i zrobić milion badań pod kątem cukrzycy (nie mam jej ale fajnie, że mam za darmo to idę) ogólnie spoko czepiał się metformaxu bo ja nie mam tego SR i co to za leczenie hehe
    a l4 dał?

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dał do piątku czyli idę do pracy w poniedziałek troche lipa pracuję tam 2 miesiace niecałe ale życie nie wybiera i choróbsko nie wybiera

• Rene Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dał do piątku czyli idę do pracy w poniedziałek troche lipa pracuję tam 2 miesiace niecałe ale życie nie wybiera i choróbsko nie wybiera
    z drugiej strony dobrze @ się skończy zrobisz sobie na spokojnie badania które Ci zalecił

SusannaDean lubi tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    z drugiej strony dobrze @ się skończy zrobisz sobie na spokojnie badania które Ci zalecił
    No tak najwyraźniej uznał , że troche potrzeba jednak w domu odpocząć. Bo czuję się jak wymięta, a jednak moja praca wymaga skupienia psychicznego hehe, poza tym jakaś wirusówka to jest bo biegunkę miałam i troche zczerwienione gardło wyszło w badaniu, więc żeby nie dobić się.....

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No tak najwyraźniej uznał , że troche potrzeba jednak w domu odpocząć. Bo czuję się jak wymięta, a jednak moja praca wymaga skupienia psychicznego hehe, poza tym jakaś wirusówka to jest bo biegunkę miałam i troche zczerwienione gardło wyszło w badaniu, więc żeby nie dobić się.....
    Suanna, wracaj szybko do formy :))) ściskam Cię mocno!

Ja dzwoniłam do mojej gin, niestety jest jeszcze tylko jutro i nie ma terminów, a potem jest remont gabinetu i wraca 18.07. Więc muszę się zapisać w okolicach monitoringu do kogoś innego na usg i zobaczymy co z duphastonem :| przydałby się na pewno...

Muszę poczytać o tym dongu ;)

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    Suanna, wracaj szybko do formy :))) ściskam Cię mocno!

Ja dzwoniłam do mojej gin, niestety jest jeszcze tylko jutro i nie ma terminów, a potem jest remont gabinetu i wraca 18.07. Więc muszę się zapisać w okolicach monitoringu do kogoś innego na usg i zobaczymy co z duphastonem :| przydałby się na pewno...

Muszę poczytać o tym dongu ;)
    Koniecznie o tym powiedz, powinien ci gin dać, najlepiej iść prywatnie wtedy nie odmówi. hehe

No donga polecam naprawdę, to zioło i nic złego nie roi, nie szkodzi

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zioło, to szukam ;)

jagodowa91, SusannaDean lubią tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Oda_33 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc! Mozna dolaczyc do testowania w lipcu? Niestety nie znam jeszcze daty, czekam na @, ale moze mimo moich dlugich cykli, zdaze jeszcze w lipcu :)

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * badanie drożności - wrzesień 2017
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oda_33 wrote:
    czesc! Mozna dolaczyc do testowania w lipcu? Niestety nie znam jeszcze daty, czekam na @, ale moze mimo moich dlugich cykli, zdaze jeszcze w lipcu :)
    Hej wpadaj
    Życzę szybkiej @ ja wyczekiwałam i była wczoraj
    Rozgość się :)

• Oda_33 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wczoraj powinnam miec, ale niestety ani @ ani testu pozytywnego. Biore dostinex na zbicie prolaktyny, mialam nadzieje ze mi skroci cykl, a na razie zaczelam 36 dc...
    dzięki chrtnie się rozgoszczę, szczegolnie, ze podczytywalam Was wczesniej :)

* hormony w normie
    * naturalna owulacja
    * badanie drożności - wrzesień 2017
    * słabe wyniki nasienia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oda_33 wrote:
    Ja wlasnie wczoraj powinnam miec, ale niestety ani @ ani testu pozytywnego. Biore dostinex na zbicie prolaktyny, mialam nadzieje ze mi skroci cykl, a na razie zaczelam 36 dc...
    dzięki chrtnie się rozgoszczę, szczegolnie, ze podczytywalam Was wczesniej :)
    Oj to na pewno przyjdzie, nikomu nie odpuści, nie ma co na to liczyć.

Przeczytałam o książkę właśnie o radzeniu sobie z żałobą i stratą dziecka, ale jakoś mi nie przemawia..znacie coś godnego polecenia? Albo film dokumentalny?

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy nową koleżankę i zapraszamy do rozmów. My z Susanną czekałyśmy na @ i przyszła w wielkim bólu.. dziewczyny ja dziś w pracy wikituje, tu jest ponad 40 stopni dziś... a małpiszon daję się we znaki :(

casteams, SusannaDean lubią tę wiadomość

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Witamy nową koleżankę i zapraszamy do rozmów. My z Susanną czekałyśmy na @ i przyszła w wielkim bólu.. dziewczyny ja dziś w pracy wikituje, tu jest ponad 40 stopni dziś... a małpiszon daję się we znaki :(

Gdzie pracujesz? Ja pracuje w magazynie. W zimie zimno a latem piekarnik - aktualnie na pietrze jest z 50 stopni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Jeju współczuję, ja mam w domu duszno ale żyję najgorzej było wracać od lekarza w tym skwarze

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje w knajpie.. piece, patelnie itd.

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casteams to u Ciebie też wesoło...

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ