Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że moja @ też nadejdzie, tylko się oczywiście nie spieszy jak jej potrzeba!
Złośliwość losu. Mam nadzieję, że nie skończy się na wywoływaniu, ale jak nigdy nie miałam takiego problemu to chyba będzie OK. Tylko czasu mi szkoda )
Współczuje Wam warunków pracy. Ja aktualnie gorączkuję trochę, więc pracuję z domu, a w mieszkaniu, w mieście też upał, to co dopiero u Was...
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
wsółczuje wam warunków pracy.ja robie na obieralni na stanowisku obok wejscia do chłodni gdzie włazą nontoper i wietrzą.zima zimno a teraz fajnie.my mamy tam temp koło 15stopni zwłaszcza ja a koleżanki koło drzwsi wyjściowych i okna więcej one na krótki rekaw a ja na cienki sweter.za to w drodze do domu sie kisze chodz to pare minut drogi.a tak wogóle nie znosze upałow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No tak najwyraźniej uznał , że troche potrzeba jednak w domu odpocząć. Bo czuję się jak wymięta, a jednak moja praca wymaga skupienia psychicznego hehe, poza tym jakaś wirusówka to jest bo biegunkę miałam i troche zczerwienione gardło wyszło w badaniu, więc żeby nie dobić się.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idzianna wrote:Echhh, jestem od 10. do 12. dc u rodziców, więc chciałam pójść do ginki Mamy, bo ponoć jest super, to jak na złość ma urlop..
Mój też jest na urlopie dosyć długim tak czy siak jak wróci z urlopu to chyba nie będe do niego szła bo wrazie gdybym zaszła to chce rodzić w innym mieście nie tu gdzie wcześniej i szukam lekarza z konkretnego szpitala który juz wstępnie wybrałam wiem wiem jeszcze ovu nie mam a już o porodzie myślę hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 19:03
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:jak pech to pech...a masz już jakiegoś innego ginka znalezionego?
Mój też jest na urlopie dosyć długim tak czy siak jak wróci z urlopu to chyba nie będe do niego szła bo wrazie gdybym zaszła to chce rodzić w innym mieście nie tu gdzie wcześniej i szukam lekarza z konkretnego szpitala który juz wstępnie wybrałam wiem wiem jeszcze ovu nie mam a już o porodzie myślę hihi
Jeszcze nie, ale może jednak poszukam w środę (10 dc) po pracy jakoś tu u siebie.. kminię jak to zorganizować w miejscu i czasie
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa i chętnie do Was dołączę. Jestem mamą rocznej Alicji i od zeszłego miesiąca ponownie staramy się o drugiego bobasa. W zeszłym miesiącu się nie udało, co mnie bardzo zaskoczyło, liczę że może w tym miesiącu pójdzie lepiej Okres właśnie się skończył, testować będę 16.07
Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 19:23
Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Aendzi wrote:Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa i chętnie do Was dołączę. Jestem mamą rocznej Alicji i od zeszłego miesiąca ponownie staramy się o drugiego bobasa. W zeszłym miesiącu się nie udało, co mnie bardzo zaskoczyło, liczę że może w tym miesiącu pójdzie lepiej Okres właśnie się skończył, testować będę 16.07
Powodzenia! -
SusannaDean wrote:Jeszcze maż gotował wczoraj
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc