Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że nasze grono lipcowe się powiększa oby wszyskie stąd, na koniec lipca były w dwupaku! lecę do wyra i ja, nareszcie... spokojnej nocy wszystkim.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyAendzi wrote:U nas z pierwszym dzieckiem poszło od razu w pierwszym cyklu, miałam wtedy 30 lat więc bałam się że będą problemy. Mówią że po porodzie łatwiej zajść w ciążę, dlatego myślałam że bez problemu się uda a tu niespodzianka Nigdy nie zagłębiałam się w swoje cykle, w owulacje itp, pora zacząć i działamy dalej
Ja już mam więcej niż 30. Jedna cp za Nami, do tego usunięty prawy jajowód. Zaszłam przy pierwszym staraniu. Na spokojnie daję sobie czas do magicznych 35 na pierwsze dziecko. A potem chcę drugie. I wystarczy;-)
Mój Mąż jako człowiek jest b.dobry. Ale przy obowiązkach domowych ojoj. Jest w stanie ugotować, bo gotował jak byłam po operacji i za bardzo chodzić nie mogłam.
Ale wszystkiego nie można mieć od razu:-)
Co do pralki, to samo. Wg mnie oni udają. Bo komputery obsługują a z tym problem!
A tak w ogóle Dzień dobry!
Dziś znów ładnie:-) i mam bardzo dużo do zrobienia w pracy, więc pewnie mało się będę odzywać. A jutro fryzjer!!!
Mam do Was pytanie: Co sądzicie o rzeczach.wróżkach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 06:32
-
nick nieaktualnyJa kiedys pracowalam w miejscu gdzie byly wrozki. I skubane mowily prawde aczkolwiek w moim przypadku cos im sie pokrecilo
Ja mam 33 lata i tez sie staram o pierwsze dziecko. Wokol mnie kolezanki w ciazy. I to jeszcze zaliczyly wpadke a ja sie swiadomie staram i nic choc moze sie uda bo w tym mcu widzialam duzo bocianow w gniezdzie )) -
Dzień dobry:-)
witam nowe staraczki oby lipiec okazał się szczęśliwy:-)
Magdzia ja mam w rodzinie wróżki nawet dwie i kilka razy skorzystałam z ich przepowiedni i część się sprawdziła:-)
jak dla mnie ok sprawa ale z zachowaniem zdrowego rozsądku:-)
A dziś moje dziecie ma szczepienie oj coś czuję w kościach że będzie marudnie albo śpiąco. -
Ja też nigdy u wróżki nie byłam i byc nie mam zamiaru, moim zdaniem ładnie kombinują słyszałam kiedyś jak działają skubańce czy to wróżki czy cyganka co "prawdę Ci powie" najpierw w rozmowie na maxa od Ciebie powyciągają informacji i na tej podstawie tak pokombinują żebyś usłyszała co chcesz albo bardzo nie chcesz usłyszeć. A co do autentyczności przepowiedni- kiedyś mojej mamie cyganka uparła się że chce jej powróżyć i wywróżyła że będzie miała 3 synów (o ile dobrze pamietam z opowiadania). A ma-4 córki tak więc chyba słabo coś tamtej poszło z przepowiedniami Podobnie z horoskopami-tak poukładane i napisane żeby każdy znalazł coś dla siebie, ze niby się zgadza...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witam się z Wami koleżanki co do wróżki nigdy nie byłam.. i chyba nie pójdę co do mężów/partnerów mój szefem kuchni nie jest, ale podstawy w domu zrobi stara się pomagać kiedy trzeba.. u mnie też dziś cieplutko dzień się zaczyna.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc