Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Optymistka gratulacje!!!! W którym dpo robiłaś betę? Wcześniej test negatywny był, dobrze pamiętam?
Ja zaś oszalałam, mam w sobie absurdalne przekonanie, że się udało... Przecież to maloprawdopodobne... Na każde z dzieci swoje odczekać musieliśmy, więc jakim niby prawem teraz miałoby pójść za pierwszym razem? Ohhh naiwności, pozwól mi wytrwać jescze kilka dni...optymistkaaa lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
Optymistka, Gratulacje!!!!
optymistkaaa lubi tę wiadomość
-
Optymistka gratki!!!
optymistkaaa lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Kurde ocipieje do jutra z tym testem!!! Juz od paru dni mi sie na @ zbiera i tylko czekam aż mnie zaleje lub na euforie jak zobacze dwie kreski:)początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Ale raczej przy dupku @ nie ma co sie wczesnie spodziewac co? Jak sadzicie? Biore do jutra czyli 25dc. Zawsze @ 25dc przychodzi ale jak jutro jeszcze bede na dupku to pewnie jeszcze niepoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
optymistkaaa wrote:Dziewczyny, beta przyszla - 36.4 (!)
W poniedzialek powtorze. Nie wierzę, po prostu nie wierzę...
SZOK... ))))
Chciałam jeszcze zapytać jaki masz sluz i szyjke i od którego dnia po owu widzisz jakieś zmiany jedli są w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 22:23
-
Efak - koniecznie jeszcze przynajmniej kilka fasolek musi być! Dobra passa trwa więc proszę iść za tłumem
Sara - tak ze śląska. Nie robiłam aź tak wnikliwych obserwacji - inaczej wpadłabym w obsesję.
Kibicowałam i kibicuje innym staraczkom trzeci cykl. Dziewczyny tworzycie super grupę wsparcia. Jesteście wspaniałe!!!
Rozsiewam wiruski &$#@!%&*$#@Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Optymistka Gratuluję
U mnie dzisiaj zderzenie z rzeczywistością...;;;;(((((( piękny wykres wykresem ale temp spadła i nic już z tego nie bedzie
Musi być cos ze mną nie tak skoro w najbardziej płodne dni nie wyszło Jestem załamana i okropnie mi przykro testu nie robię bo jutro ternin @ także tego...Rene, optymistkaaa lubią tę wiadomość