TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Chyba jestem pierwsza ktora wie ze bedzie testowac w sierpniu. Tym razem sie nie udalo, w nowym cyklu odpuszczamy na m8esiac bo gin ma urlop i na koniec lipca wypadnie nowa owulacja... Testowanie mnie czeka kolo 12 sierpnia.
kinga1185 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Hej. Chyba jestem pierwsza ktora wie ze bedzie testowac w sierpniu. Tym razem sie nie udalo, w nowym cyklu odpuszczamy na m8esiac bo gin ma urlop i na koniec lipca wypadnie nowa owulacja... Testowanie mnie czeka kolo 12 sierpnia.
ja jeszcze przed ovu jeśli się nie uda(odpukać)w lipcu to się tu przeniosę -
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Trzymam za was kciuki ja musze niestety miesiacczekac.. Raz ze gin ma urlop adwa torbiele musza sie wchlonac przed nastepna stymulacja.
Jaki preparat bierzesz? -
Selina wrote:Jest sens dalszej stymulacji za miesiąc skoro pojawiły się przy niej torbiele? Kurcze ja bym się bała. Mnie niby teraz po Clo nie urosła torbiel, ale i tak się boję brać 4 cykl (po 2 cyklach była przerwa), bo to jednak jest duże obciążenie dla jajników.
Jaki preparat bierzesz?
Jestem stymulowana clo i fostimon potem pregnyl na pękniecie. Podejrzrwam ze w nastepnym cyklu ( cxyli tym za miesiac) tez bedzie clo fostimon ale tym raem pregbyl 3 ampulji zeby wszystko popekalo. Dwie to za malować dla mnie jak widav i ciagle torbiele sie tobia bo nie peka toco trzeba.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, ja chcialam tylko powiedziec ze nie bede testowac w sierpniu, bo dzisiaj zrobilam tezt i byl cien drugiej kreski, powtorze w poniedzialek, ale wiem napewno ze jestem w ciazy, cycki mi sie zmienily mocno,identycznie mialam w 2 poprzednich ciazach i teraz jest tak samo:D powodzenia wam zycze oczywiscie bede was czytac, nie wiem jak z udzielaniem sie bo nie mam ostatnio czasu,
Milego Dniastaraczka24, Magdzia85F, jagodowa91, LadyRuuU, Aife, Pragnąca szczescia lubią tę wiadomość
-
Hej,ja sie zapisuje na sierpień, @powinnam mieć 8-9 (oby nie). Wcześniej też testów nie porobie,bo w środę wyjeżdzam do teściówtakże tam sobie odpuszczę.Ale jak coś to 10go będę testować. Powodzenia
edit jaki sierpien,lipiec miał być....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 23:22
-
Paula95 wrote:Czesc dziewczyny, ja chcialam tylko powiedziec ze nie bede testowac w sierpniu, bo dzisiaj zrobilam tezt i byl cien drugiej kreski, powtorze w poniedzialek, ale wiem napewno ze jestem w ciazy, cycki mi sie zmienily mocno,identycznie mialam w 2 poprzednich ciazach i teraz jest tak samo:D powodzenia wam zycze oczywiscie bede was czytac, nie wiem jak z udzielaniem sie bo nie mam ostatnio czasu,
Milego Dnia -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny!
Co do stymulacji, to wszystko zależy od organizmu. Czasami w jej wyniku powstaje tylko jeden pecherzyk, wiec o obciążeniu nie ma mowy.
Ja tez czasem po stymulacji miałam torbiel, zwykle wchłaniała się w biezącym cyklu i w następnym nie pojawiała, mimo kolejnej stymulacji.
Co ciekawe, moj poprzedni lekarz twierdził, ze przy stymulacji, jest większe prawdopodobieństwo torbieli jeśli bierze się coś na pęknięcie, niż jak sie zostawi pęcherzyki do samodzielnego pęknięcia.( doswiadczony lekarz androlog i od niepłodności- pisal prace na ten temat)
I jeszcze jedna ciekawostka, pęcherzyk w ciazy z córka- 1 cykl na clo- pekł jak miał +- 30mm, sam, bo lekarka na dyzurze nie chciała podac pregnylu. Teraz miałam 3 cykle stymulowane letrozolem, ten ostatni był bez zastrzyku bo pecherzyk pękł niespodziewanie i znów niespodzianka . Także dla tych, którym pregnyl nie pomógł, może być spróbować jeden cykl bez? -
Felusia92 wrote:Jestem ja !!! W lipcu niestety minie mnie owulacja ponieważ wyjeżdzam sama bez męża do Polski Ale w sierpniu około 15 wypadnie mi owulka i pod koniec sierpnia testuje Powodzenia Wszystkie sierpniówki :*
Felusia92 lubi tę wiadomość
-
Mam złe przeczucie, że się nam nie udało. Jestem w 25 dc, czekam jeszcze żeby zrobić test chyba że okres przyjdzie pierwszy. Po miesiączce czeka mnie badanie na drożność jajowodów i staramy się dalej, więc bardzo mozliwe, że sierpień będę testować z wami