TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trochę jestem zawiedziona, ze w poprzednim cyklu nam sie nie udalo, dlatego oprocz wiesiołka bede pić jeszcze zioła o. Sroki i zobaczymy. Kupiłam testy owulacyjne. Testować bede 3 sierpnia, bo wtedy mam wizyte u mojego ginekologa.
Denerwuje mnie fakt, ze moje cykle sa roznej dlugosci, od 25 do 32 dni i ciezko przewidziec owulacje. -
Elwirka81 wrote:Trochę jestem zawiedziona, ze w poprzednim cyklu nam sie nie udalo, dlatego oprocz wiesiołka bede pić jeszcze zioła o. Sroki i zobaczymy. Kupiłam testy owulacyjne. Testować bede 3 sierpnia, bo wtedy mam wizyte u mojego ginekologa.
Denerwuje mnie fakt, ze moje cykle sa roznej dlugosci, od 25 do 32 dni i ciezko przewidziec owulacje. -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene w wolnej chwili upiększe tabelkę.
Ja ciążowy test mam z tego mojego niedoszłego testowania.
a test z pewnością Ci się przyda:-)
a gdzie reszta sierpnióweczek?Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
optymistkaaa wrote:Hey dziewczyny!!!
To ja też już jedną nogą się tutaj przenoszę Jeszcze co prawda testuje w lipcu, ale jakoś słabo to widzę (mimo wszystko jestem optymistką! )
Pewnie dużo dziewczyn przejdzie tutaj z forum lipcowego, jak miesiąc sie skończy
trzymam kciuki żebyś jednak była lipcową staraczką
optymistkaaa lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:hej i ja bede testowac w sierpniu, będzie to pierwszy cykl po hsg, ale widze ze z poprzednich miesięcy już wszystkie zaciażyły bo tu nikogo ze znajomych nie ma. Wiec witam się z wami
a kiedy będziesz testować? -
Przyłączam się do testowania w sierpniu.
To mój drugi cykl. Pierwszy to była katorga... Mój mąż się spina bardzo / stresuje się jak np mówię, że za chwilę będę za stara na dziecko, że to ostatni moment, że mi zależy itp. Miał problemy, żeby dojść. Teraz czeka mnie to samo, mam zamiar nic nie mówic tym razem, ale on i tak to wie...
Miałyście coś podobnego? Jak chłopa wyluzować? probówałam już chyba wszystkiego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 14:15
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Edwarda zapytam, to ile Wy macie lat ? Ile razem?
Nie wiem jak wyluzować. Mąż w maju się bał. Ok, gumka. W czerwcu już nie i już bez problemu.
Rozmawiałaś z Mężem, jak On zapatruje się na dziecko?
Maz ma 30. Twierdzi ze bardzo chce ale to sprawdzian jego meskosci...
-
nick nieaktualny