TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluecat wrote:Hej
Mi, gratulacje!!!
U mnie pojawiła się @, także spadam na wrzesień...Bluecat lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja już na przystanku normalnie jestem dumna z siebie Hahaha przeszłam 7km na autobus dziś z mojej wsi żaden nie jeździ ale czego się nie robi Heh trosZke szkoda by mi było prZegapic ten monitoring i bez sensu płacić za nie wstawienie się na umówiony termin do lekarza Wyszlqm za wcześnie i teraz mam 40 min do autobusu albo szlam za szybko hehe
-
mamamarysi wrote:Ale temp rośnie, więc jest nadzieja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c73c2052e38f.jpg
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Ja już na przystanku normalnie jestem dumna z siebie Hahaha przeszłam 7km na autobus dziś z mojej wsi żaden nie jeździ ale czego się nie robi Heh trosZke szkoda by mi było prZegapic ten monitoring i bez sensu płacić za nie wstawienie się na umówiony termin do lekarza Wyszlqm za wcześnie i teraz mam 40 min do autobusu albo szlam za szybko hehe
Gdzie Ty mieszkasz? -
casteam wrote:Gdzie Ty mieszkasz?
Hahah mieszkam w Rutten maleńka wieś koło Lemmer północ Holandii Looknij na mapkę A teraz jadę do Lelystad tam mam moich gin w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 09:21
-
MamaNi to jesteśmy z Ciebie dumne, taki dystans z rana Cię rozrusza za nas wszystkie Ja to dopiero leniwie nad kawa siedzę, a do sprzątania cały dom mam i jeszcze o 14 czeszę na wesele ( nie zawodowo, raczej dla przyjemności ) i to ciężarną10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Sonkaa pokaż co wyczarowalas
-
No po tylu miesiącach w domu powiem ci aż mi lepiej Heheh choć boje się czy jutro z łóżka wstanę później będę jesZcze 7km wracac ale od czegoś trzeba zacząć znów się ruszać może troszkę skok na głęboka wodę z tymi 14 km na prEjscie odrazu w 1 dzień ale sama z siebie jestem dumna
-
casteam wrote:Mam do Ciebie tylko 190km )) ale za to mieszkasz w pieknej okolicy
Wiem wiem kiedyś była opcja kupna auta w Twojej miejscowości i sprawdzam jak to daleko
Moja wieś jak wieś mi się podoba spokój i cisza sami Holendrzy Polacy obok dziewczyna z Portugalii
Lemmer natomiast ma swój klimacik podoba mi się to miasteczko ale jeśli bym kupowała dom pewnie wrócę do Lelystad hehe
Także wiesz jak coś zapraszam na kawę -
Mi88 gratuluję!!!!! Wyraźna krecha!!!
Mamamarysi dziwny ten test, ta kreska wygląda jak po prosty miejsce na drugą różowa.... Pewnie najlepiej powtórzyć innym testem, trzymam kciuki.
Tercia, u mnie owu była 19/20 dc więc do testowania tydzień. A tydizeń to 7 dni a 7 dni to kilka dni;-)
Teraz o tym nie myślę, jadę na urlop!mi88 lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
Tini wrote:Hej dziewczyny, a tak z innej beczki od jak dawna się starcie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 09:51
Tini lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
MysiaMarysia wrote:Mi88 gratuluję!!!!! Wyraźna krecha!!!
Mamamarysi dziwny ten test, ta kreska wygląda jak po prosty miejsce na drugą różowa.... Pewnie najlepiej powtórzyć innym testem, trzymam kciuki.
Tercia, u mnie owu była 19/20 dc więc do testowania tydzień. A tydizeń to 7 dni a 7 dni to kilka dni;-)
Teraz o tym nie myślę, jadę na urlop!Tini, MysiaMarysia lubią tę wiadomość