TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mamamarysi wrote:Po 18! To skandal!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mamamarysi wrote:Dziękuję!
A kojarzycie ile wynosiły wasze bety przy słabej kresce? Ja w pierwszej szczęśliwej ciąży nie robiłam w ogóle bety i nie wiem. -
mi88 wrote:15-16dpo, dzień po spodziewanej @
Dziękuję! Zaraz wstaję i idę na betę, a w poniedziałek kolejna. Proszę trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Obudziłam się godzinę temu i tak byłam zdenerwowana przed testowaniem, że stwierdziłam, że i tak nie zasne i zrobię test. Po jakichś 20sek zaczęła się pojawiać druga kreska
Strasznie się cieszę, ale jeszcze nie pozwalam sobie tak na 100%, muszę poczekać do poniedziałku. Wtedy też powiem mężowi, nie wiem, jak ja tyle czasu wytrzymam, ale chcę mieć pewność, że wszystko dobrzemi88 lubi tę wiadomość
-
mamamarysi wrote:https://images84.fotosik.pl/755/1916a4d8d32330bcmed.jpg
co myślicie, dziwny, nie? -
Rene wrote:Mi kochana super:-)Kciukam za ładną betę
Rene lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja wam coś powiem, jakbym była w ciąży, to byłby zajebisty chichot losu, bo już dwa razy sama ustawiałam owu (nie mierzyłam temp od początku cyklu), a teraz samo of ustawiło na 28 dzień, co mi się wydaje mało realne (żadnych objawów), a było tylko raz, więc jeśli teoria algorytmu of byłaby prawdziwa, to byłby mega fuks, a to dopiero 5dpo, więc chyba musiałabym mieć jakoś turbosupermegahiper szybką implantację. Myślę, że owu była (jeśli była...) wcześniej i teraz jest 12 dpo.