TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:A ja rano bylam na pedicure zeby sie troszke zrelaksowac niestety tylko na chwile odgarnelam czarne mysli na bok martwie sie bardzo o swojego kropka ze w srode nie bedzie go widac i ze ten krwiak sie nie wchlonie
-
Dziękuję dziewczyny, wierzę, że będzie dobrze. Nie ma co się martwić na zapas Casteam, Ty też się nie bój, w środę będzie na Ciebie patrzył z monitora wielki Kropek!
Rene lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
MamaNl wrote:Jak narazie spora nadwagę Hahahha ale podoba mi się takie spacerowanie
MamaNl lubi tę wiadomość
Sela wrote:Mi88 z całego serducha CI gratuluję :*
Powiem Ci, że Cie podziwiam, bo ja bym nie wytrzymała do poniedziału, żeby powiedzieć męzowi heh
A teraz się boi, że nie będziemy mogli mieć dzieci. Ostatnio jak wspomniałam, że za rok na wakacje pewnie już będzie boboś, to mu stanęły łzy w oczach. Dlatego wiem, że gdyby coś było nie tak, to byłoby to dla niego straszne rozczarowanie. Wolę mu tego oszczędzić i wziąć to oczekiwanie na drugą betę na siebie.
Całe szczęście, że mam Was
Hehe, właśnie siedzimy na działce i mi krzyczą, że nade mną przeleciał bocianSela, Sońkaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:Łatwo nie jest! Jemu strasznie zależy. Patrzył z rozrzewnieniem na dzidziusie w wózkach na długo zanim zdecydowaliśmy się na dziecko. Jak się dowiedział, że rok to normalny czas starań, to się podłamał, że za długo czekaliśmy.
A teraz się boi, że nie będziemy mogli mieć dzieci. Ostatnio jak wspomniałam, że za rok na wakacje pewnie już będzie boboś, to mu stanęły łzy w oczach. Dlatego wiem, że gdyby coś było nie tak, to byłoby to dla niego straszne rozczarowanie. Wolę mu tego oszczędzić i wziąć to oczekiwanie na drugą betę na siebie.
Całe szczęście, że mam Was
Hehe, właśnie siedzimy na działce i mi krzyczą, że nade mną przeleciał bocianW końcu się udało...
-
Rene no czasem trzeba na szczęście się odrobilam. Zostało mi tylko przetrzeć zastawę
-
biedna zmoklas to teraz wskakuj w suche ciuchy i odpocznij po tym marszu.brawo dla ciebie.ja po córke ostatnio jak jezdze do przedszkola 5,5 w jedna po pracy rowerem i wroce do domu to ledwo zyje.wczoraj az musiałam na chodz kwadrans sie połozyc bo tak słabo mi było
-
Rene wrote:kto wie może już Ci podrzuciły....W końcu się udało...
-
Rene mam resztki
-
Sela wrote:Nadzieja zawsze umiera ostatnia ale czwartkowy test mnie podłamał (wiem, może za wcześnie zrobiony i to jeszcze o czułości 25... brzuch cały czas boli jak na @... także czekam cierpliwie ale z bocianami tak czy siak muszę sobię pogadać )
także u Ciebie też tak może być:-)bóle brzucha też miałam i uczucie że zaraz @ się zacznie... -
co do bocianów u nas po łące chodził od miesiąca bocian, i jak mąż z teściem kosili zboże to za teściem chodził ciągle więc wychodził
ja dziś brak sił na cokolwiek, i dopadły mnie popołudniowe mdłości, już myślałąm że będzie tulenie wc ale jednak się trochę uspokoiło