TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini89 wrote:A dziewczyny jak myslicie- bo mam na poniedziałek ( 14 dpo) naszykowany test 25- jak nic na nim nie wyjdzie czy jest sens jechać na betę?
Lepiej zaczynać od wysokiej
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dziewczyny, w ogóle jakby nie zdaję sobie sprawy z tego, że jestem w ciąży. Cały czas z tyłu głowy kołacze mi się myśl, że trzeba czekać na poniedziałkowe badanie i dopiero wtedy będzie można świętować. Mąż nie wie, więc jest tak całkiem normalnie.
Tak, jakby to do mnie nie docierało. Ale może to i lepiej, nie chcę się jeszcze nakręcaćChociaż wszystkie wiemy, jak to jest z tym nakręcaniem. Dziś mi tak drżała ręka przy robieniu testu, że aż strach
Jutro rano zrobię następny, oby kreska nie bledła!
mamamarysi wrote:U mnie beta 0. Prog 9. Meeegaaa mało!
Marysia będzie musiała jeszcze chwilkę poczekać na siostrzyczkę. A badałaś prog 7dpo? Bo teraz to już chyba może być mało. Ile czasu staracie się już o drugie dziecko?
PS. Dziewczyny, wypełnianie tabelki to intratne zajęcie. Rene, Ellka i czasem i ja wypełniałyśmy tabelkę i wszystkie zobaczyłyśmy w tym miesiącu drugą kreskęMoże ktoś chce pomóc w zapisach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 18:09
Rene lubi tę wiadomość
Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszłami88, Rene lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:Oooch, przykro mi
Marysia będzie musiała jeszcze chwilkę poczekać na siostrzyczkę. A badałaś prog 7dpo? Bo teraz to już chyba może być mało. Ile czasu staracie się już o drugie dziecko?
PS. Dziewczyny, wypełnianie tabelki to intratne zajęcie. Rene, Ellka i czasem i ja wypełniałyśmy tabelkę i wszystkie zobaczyłyśmy w tym miesiącu drugą kreskęMoże ktoś chce pomóc w zapisach?
-
Ellka wrote:Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszłaEllka lubi tę wiadomość
-
k91 wrote:U mnie niestety negatywny test
trzymam kciuki za nowy cykl:-)
-
Rene wrote:Sela czekanie jest najgorsze i ta niepewność....też wyskoczyłam z wcześniejszym testowaniem czułość 10 zobaczyłam jedną kreseczkę,następny był już pozytywny:-)niby piszą,trąbią żeby nie testować przed terminem @ ale kto by tyle wytrzymał...
także u Ciebie też tak może być:-)bóle brzucha też miałam i uczucie że zaraz @ się zacznie...
Ale nie ma co gdybać zobaczymy
Z testem się wstrzymam do wtorku (chyba heh)W końcu się udało...
-
Ellka wrote:Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszła
ja też ciągle przy siusiu sprawdzam czy nie ma plamienia, może po 12 tyg trochę odetchnę. -
Agusia, czyli nie jestem sama widzę
-
Agusia_pia wrote:ja też ciągle przy siusiu sprawdzam czy nie ma plamienia, może po 12 tyg trochę odetchnę.
No to mnie jeszcze trochę czeka. Tak sobie myślałam kiedyś właśnie, że w ciąży też mnóstwo stresów - a to pierwsze USG, potem genetyczne, potem połówkowe, potem poród, potem choroby dzieci i tak dalej
Właśnie dokonałam karkołomnych obliczeń (dzięki podpisowi Agusi, bo wcześniej nie mogłam zrozumieć, jak się liczy przyrost bety, dopiero sobie z jej wyników napisałam równanie) i żeby przyrost był 66%, powinnam mieć w poniedziałek przynajmniej 95.
Denerwuje mnie ten LuxMed. Niby mam pakiet z pracy (za który płacę), a niewiele można z tym zrobić. Skierowania na badania nie dostałam, bo "to z pakietu leczenia płodności, a my nie leczymy". Teraz też mam tylko dwa dostępne terminy - jeden w najbliższą środę, drugi pod koniec września. Chciałam sobie umówić zawczasu tak na 6-7 tydzień, ale przecież nie będę czekać do końca września! Wzięłam więc ten termin na środę, przynajmniej poproszę o jakieś skierowania na badania.
Hej! U mnie cyrk na kółkach!! Jestem w pracy, rzygam jak kot i koleżanka kazała zrobić test tłumaczyłam, że nie i czekam do wtorku.. a ona w zaparte żeby siknąć i wiecie co kreska była ale zniknęła sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 20:26
mi88, MałaMi90 lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ela, ja chcę!!!
Jagoda, jak to zniknęła? Może test do dupy? -
No to musisz jutro znów zrobić