TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini89 wrote:A dziewczyny jak myslicie- bo mam na poniedziałek ( 14 dpo) naszykowany test 25- jak nic na nim nie wyjdzie czy jest sens jechać na betę?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dziewczyny, w ogóle jakby nie zdaję sobie sprawy z tego, że jestem w ciąży. Cały czas z tyłu głowy kołacze mi się myśl, że trzeba czekać na poniedziałkowe badanie i dopiero wtedy będzie można świętować. Mąż nie wie, więc jest tak całkiem normalnie.
Tak, jakby to do mnie nie docierało. Ale może to i lepiej, nie chcę się jeszcze nakręcać Chociaż wszystkie wiemy, jak to jest z tym nakręcaniem. Dziś mi tak drżała ręka przy robieniu testu, że aż strach
Jutro rano zrobię następny, oby kreska nie bledła!
mamamarysi wrote:U mnie beta 0. Prog 9. Meeegaaa mało!
PS. Dziewczyny, wypełnianie tabelki to intratne zajęcie. Rene, Ellka i czasem i ja wypełniałyśmy tabelkę i wszystkie zobaczyłyśmy w tym miesiącu drugą kreskę Może ktoś chce pomóc w zapisach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 18:09
Rene lubi tę wiadomość
Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszłami88, Rene lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:Oooch, przykro mi Marysia będzie musiała jeszcze chwilkę poczekać na siostrzyczkę. A badałaś prog 7dpo? Bo teraz to już chyba może być mało. Ile czasu staracie się już o drugie dziecko?
PS. Dziewczyny, wypełnianie tabelki to intratne zajęcie. Rene, Ellka i czasem i ja wypełniałyśmy tabelkę i wszystkie zobaczyłyśmy w tym miesiącu drugą kreskę Może ktoś chce pomóc w zapisach? -
Ellka wrote:Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszłaEllka lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:Sela czekanie jest najgorsze i ta niepewność....też wyskoczyłam z wcześniejszym testowaniem czułość 10 zobaczyłam jedną kreseczkę,następny był już pozytywny:-)niby piszą,trąbią żeby nie testować przed terminem @ ale kto by tyle wytrzymał...
także u Ciebie też tak może być:-)bóle brzucha też miałam i uczucie że zaraz @ się zacznie...
Ale nie ma co gdybać zobaczymy
Z testem się wstrzymam do wtorku (chyba heh)W końcu się udało...
-
Ellka wrote:Mi, faktycznie te co uzupelnialy w ciąży są
Rene ogłaszamy nabór?
Mi, ja do tej pory czasem jeszcze łapię się na sprawdzaniu czy aby @ nie przyszła
ja też ciągle przy siusiu sprawdzam czy nie ma plamienia, może po 12 tyg trochę odetchnę. -
Agusia, czyli nie jestem sama widzę
-
Agusia_pia wrote:ja też ciągle przy siusiu sprawdzam czy nie ma plamienia, może po 12 tyg trochę odetchnę.
Właśnie dokonałam karkołomnych obliczeń (dzięki podpisowi Agusi, bo wcześniej nie mogłam zrozumieć, jak się liczy przyrost bety, dopiero sobie z jej wyników napisałam równanie ) i żeby przyrost był 66%, powinnam mieć w poniedziałek przynajmniej 95.
Denerwuje mnie ten LuxMed. Niby mam pakiet z pracy (za który płacę), a niewiele można z tym zrobić. Skierowania na badania nie dostałam, bo "to z pakietu leczenia płodności, a my nie leczymy". Teraz też mam tylko dwa dostępne terminy - jeden w najbliższą środę, drugi pod koniec września. Chciałam sobie umówić zawczasu tak na 6-7 tydzień, ale przecież nie będę czekać do końca września! Wzięłam więc ten termin na środę, przynajmniej poproszę o jakieś skierowania na badania.
Hej! U mnie cyrk na kółkach!! Jestem w pracy, rzygam jak kot i koleżanka kazała zrobić test tłumaczyłam, że nie i czekam do wtorku.. a ona w zaparte żeby siknąć i wiecie co kreska była ale zniknęła sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 20:26
mi88, MałaMi90 lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ela, ja chcę!!!
Jagoda, jak to zniknęła? Może test do dupy? -
No to musisz jutro znów zrobić