TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
pati beta juz by cos pokazala. ja w zeszlym cyklu lecialam na bete bo cykl sie wydluzal i tez lipa byla a serduszek duzo i w dobrych momentach. w tym liczyłam ze tez bedziemy dzialac ale moj mial duzo wyjazdow i sie pochorowal i bylo slabo z przytulaniem a jednak sie udalo pomimo tego ze ovu pokazywalo ze zas wspolzycia slaby. wiec do roboty i w kolejnym cyklu dzialania od nowa
-
karo, ha tulę was kochane :*
Karo ja też przeszłam cb w maju, wiem co czujesz, ból nie do opisania, ale natura wie co robi, ja wierzę że teraz z moją kruszyną będzie dobrze a i Wy szybko zajdziecie w kolejne zdrowe ciąże :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moniśka... wrote:pati beta juz by cos pokazala. ja w zeszlym cyklu lecialam na bete bo cykl sie wydluzal i tez lipa byla a serduszek duzo i w dobrych momentach. w tym liczyłam ze tez bedziemy dzialac ale moj mial duzo wyjazdow i sie pochorowal i bylo slabo z przytulaniem a jednak sie udalo pomimo tego ze ovu pokazywalo ze zas wspolzycia slaby. wiec do roboty i w kolejnym cyklu dzialania od nowa
dzięki tak myślałam. W piątek czekam na @... To dopiero drugi cykl więc spoko. No ale myślałam że będzie łatwo hihi. Bo mam wszystko jak w zegarku no ale jak widać nie jest:/ Dlatego kolejny cykl i do dzieła:) miłego dnia!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
w poprzednim cyklu mierzyłam temp. a w tym zdałam się na gina i śluz. Mysle ze w kolejnym nie będe już niczego sprawdzać tylko serduszkować i luzować. Może w tym jest problem że sie nakręcam. No ale jak się nie nakręcać jak tak sie chce i 29lat na karku...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPati88 wrote:w poprzednim cyklu mierzyłam temp. a w tym zdałam się na gina i śluz. Mysle ze w kolejnym nie będe już niczego sprawdzać tylko serduszkować i luzować. Może w tym jest problem że sie nakręcam. No ale jak się nie nakręcać jak tak sie chce i 29lat na karku...
Ja za kilka dni koncze 33 i to nasze pierwsze dziecko wiec jeszcze masz czas ) co do staran to mysle ze powinnas zrobic hormony. Czasem sie okazuje ze pomimo regularnych miesiaczek problem lezy gdzie indziej. U mnie tak bylo. Leki bralam caly jeden cykl a w kolejnym sie juz udalo -
Witam się I po wczorajszej becie z niecierpliwością czekam na @
Pati88 wrote:To dopiero drugi cykl więc spoko. No ale myślałam że będzie łatwo hihi. Bo mam wszystko jak w zegarku no ale jak widać nie jest:/ Dlatego kolejny cykl i do dzieła:) miłego dnia!
Ja też myślałam, że będzie łatwo i chyba zbyt pewnie do tego podeszłam. Miałam wszystkie możliwe objawy. Przy kolejnych cyklach uwierze tylko w mdłości, wymioty i brak @ po terminieAife lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Ja za kilka dni koncze 33 i to nasze pierwsze dziecko wiec jeszcze masz czas ) co do staran to mysle ze powinnas zrobic hormony. Czasem sie okazuje ze pomimo regularnych miesiaczek problem lezy gdzie indziej. U mnie tak bylo. Leki bralam caly jeden cykl a w kolejnym sie juz udalo
Nie mam tarczycy ale to juz 7 lat i mam TSH w normie od lat. Nie wiem dlaczego tak poprostu gin mi dał po stwierdzonym pękniętym pęcherzyku luteinę żebym brała dwa razy dziennie. Jakie hormony należałoby zrobić? Jak byłam na badaniu to miałam wszystko wprost idealnie (endomertrium) itd. Znowu leakrz mówił że do roku czasu to normalne. Więc poprostu może za bardzo chcemy heh....07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyJa poszlam zrobic hormony w 5dc. Bylo tsh prolaktyna progesteron estradiol i lh i fsh. Wyszla podwyzszona prolaktyna. Lekarz tez mi mowil ze za bardzo chce i zebym wyluzowala a ja go zmusilam zeby przepisal mi leki no i leki pomogly
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
o dziękuje za info. A który to Twój cykl ten szczęśliwy? Wszystkie dobrego życzę z całego serducha!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Hej ja też już zrobiłam test 3 dni przed okresem no i oczywiście negarywny chyba znowu sie nie udalo cos tak czuje a staramy sie z mezem o drugie dzidzi juz pol roku a teraz znowu mam obajwy jak na okres czyli bolace piersi i pobolewanie podbrzusza czyli okres jest juz blisko juz pomalu sie poddaje
-
Bibiś nie można się poddawać głowa do góry w końcu na pewno się uda ja mam 8 cs o pierwsze dziecko... i ciągle wierze że w końcu się udaPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Dzień dobry wszystkim!
U mnie dziś 28dc i całe szczęście że nie mam żadnego testu bo jak głupia pewnie bym zrobiła choć wiem że owulacja była dopiero jakoś tydzień temu. Spróbuje wytrzymać jeszcze tydzień, choć będzie ciężko postanowiłam że kupię sobie test dopiero w poniedziałek i poczekam do terminu @