TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie ze ja nie miałam przerwy z sexem nigdy dłużej niż 2 tyg Hahahha jak przestało kapać to znaczyło ze już można szczególnie ze nigdy nic mnie nie bolało
Zreszta my tam oboje z teraźniejszym partnerem mamy bardzo wysokie Hmm potrzeby hahahah -
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Ja mam rh A+ i ja zawsze jestem strassznie pogryziona
A ja MamaNL wlasnie opierdzielilam kapsalona i ide z pieselem moim na spacer zrzucic kalorie hehe
Ja tez A+ ale przy męża B- czuję się bezpieczna gorzej jak idziemy osobno... Juz nie ma tak dobrzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Właśnie podobno 0 do tego kobiety w ciąży jeszcze bardziej ponoć smakują, więc "fajnie" mam bo ja mam też 0 rh+
Terka podasz przepisa na to ciasto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 22:20
-
Ellka wrote:Terka podasz przepisa na to ciasto?
Jasne
175 g mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
200 g b. miękkiego masła
175 g drobnego cukru
2 łyżeczki imbiru w proszku lub 3 łyżeczki świeżo startego
3 jajka, roztrzepane
400 g gruszek (3 sztuki) bez gniazd nasiennych, pokrojonych w cienkie plasterki
Wykonanie w wielkim skrócie - wszystkie składniki prócz gruszek mieszasz ze sobą do jednolitej masy. Z tego co pamiętam gęste wychodzi ale głowy nie daje bo dawno robiłam . Po włożeniu do blachy wyłożonej papierem (składniki sa na blachę 22-24cm) wykładasz plasterkami gruszki (ważne by były cienkie i nie utopiły sie w cieście) i pieczesz w temp 180 stopni przez ok 35-40 minut. To przepis. Ja ciasta piekę na 175 stopni czuje sie pewniejsza nawet jak chwile dłużej piekę . Nie pozostaje nic innego jak życzyć smacznegoEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dzień dobry
Nodemo jak tam? -
Ja jak tak dalej pójdzie wskoczę na wrzesień... Temperatura nie zwiastuje dobrych wieści myślałam ze po wczorajszym spadku podbije do góry ale chyba nie ma zamiaru sie ruszać w górę już...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dzień dobry po długiej przerwie - jestem na urlopie i robię detoks od internetu czas tylko dla dzieci i męża!
Wczoraj pospieszylam się i zrobiłam test, wyszedł negatywny. Oczywiście po południu jak na niego spojrzałam próbując zaklinac druga kreseczke to widać na niej jakiś cień. Z racji jednak tego, że ja co mieisąc widzę jakieś cienie to ekhm....
Nie czuję nic, żadnych choć najmniejszych zmian, taj więc czekam na @ i liczę na wrzesień, pewnie będę testowała na sam koniec miesiącaJagna 15.04.2018 -
Terka, no spadek faktycznie wygląda na @ A nie myslalas żeby po owu nie mierzyć temperatury?
-
terka wrote:Ja jak tak dalej pójdzie wskoczę na wrzesień... Temperatura nie zwiastuje dobrych wieści myślałam ze po wczorajszym spadku podbije do góry ale chyba nie ma zamiaru sie ruszać w górę już...
-
Sonkaa, zostaw temperatury w spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2017, 09:16
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Dzień dobry
Nodemo jak tam?
Troszkę lepiej,ale noc miałam ciężką.
Pół nocy nie przespane Będę nadrabiać w dzień..
Ale na pocieszenie zamówiłam sobie segregator od mamaginekolog
A Ty jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2017, 09:17
-
Nodemo, cały czas mdłości?
Ja w porządku, Ale pobudki mam wcześnie więc teraz drzemka to obowiązkowy punkt programu w ciągu dnia -
Ja zrobiłam test i negatywny... Temperatura też delikatnie idzie w dół więc jutro, pojutrze będzie @ aż mi się odechcialo iść na wesele ehh. Miłego dnia dziewczynki :*Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia... tulę mocno i trzymam kciuki za następny cykl!
Dzień dobry! Ja dziś mocno walczyłam żeby nie zatestować, dziś ok 10dpo a w domu tylko bobo test o czulosci 25 wiec nie chce sie doszukiwac cieni. Sońkaa kiedy testujesz? Kiedy podejrzewasz że miałaś owulacje? -
Angel1988 wrote:Ale jeszcze nie spadła do czerwonej kreski... Popatrz na mój wykres... Miałam bardzo mały skok, więc min. temu skreslilam ten miesiąc... Dopiero od dwóch dni jest na wyższym poziomie...
Mogę liczyć na to że sie podniesie ale juz drugi dzień spada. U Ciebie spadała w ciągu cyklu, u mnie pod koniec... A ze spada szybciej niż sie spodziewałam to chyba szybciej mogę się spodziewać @. Takie spadki raczej zwiastują @...
Elka kusi kusi zostawić wszystko nie tylko po owulacji ale cały cykl. Olać wszelkie objawy... Ale nie wiem czy nie będzie mnie to stresować bardziej...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm