TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze pocieszam się ze skoro z 2 dni do @ a test bobo o czułości 25 to może za szybko go zrobiłamKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Jeszcze pocieszam się ze skoro z 2 dni do @ a test bobo o czułości 25 to może za szybko go zrobiłam
-
Terka, zawsze możesz spróbować po owu jak Wytrzymasz to można całkiem zrezygnować i iść na żywioł chociaż ja chciałam wiedzieć kiedy owu była;-)
-
Ellka wrote:Terka, zawsze możesz spróbować po owu jak Wytrzymasz to można całkiem zrezygnować i iść na żywioł chociaż ja chciałam wiedzieć kiedy owu była;-)
W tym właśnie problem ze ja tez chce wiedziec. Wszystko kiedy co będzie. Dlatego z jednej strony kusi zeby olać z drugiej...no właśnie. Same problemy z tym. Pomyśleć ze inni maja w nosie wszystko lecą kiedy i z kim chcą i maja dzieciaczki...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ale dziewczyny co mnie tak cały czas ciągnie w okolicach jajników? Wczoraj cały dzień bolał prawy chodzić miałam ciężko, dzisiaj lewy i mniej ale jak kichnę np to aż skulic sie musze... Wciąż i nadal nie wiem o co z tym chodzi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Sanka wrote:Dominisia... tulę mocno i trzymam kciuki za następny cykl!
Dzień dobry! Ja dziś mocno walczyłam żeby nie zatestować, dziś ok 10dpo a w domu tylko bobo test o czulosci 25 wiec nie chce sie doszukiwac cieni. Sońkaa kiedy testujesz? Kiedy podejrzewasz że miałaś owulacje?10 cs szczęśliwy
-
Terka, nie wszystkim się tak o udaje. Popatrz ile tu na forum jest osób....
Co do bólów jajników, miałam podobnie w czasie ostatniej @. Momentami ledwo chodziłam. Gin stwierdził że mogła być wtedy owu, dalej tak twierdzi. Ewentualnie przez zrosty po cc mogłam tak mieć -
Czyli testujemy jutro, 27 dc, ok 11 -12 dpo, a ze mnie taka przeciwniczka testów przed @... ale zmuszają mnie do tego nie bolące piersi, czyli odwrotnie niż zwykle, niskie ciśnienie ( odwrotnie niż zwykle) i potwierdzona owu, to tak w ramach usprawnienia10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, kciuki mocno:*
-
Sońkaa, no ciekawe ciekawe
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońka trzymam kciuki .
Teraz patrzę ze ja nie mam bobo test tylko Pink test masakra zakręcona jakas jestemKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Sońkaa, nie głupi, tylko pragnący dziecia:* My tutaj to rozumiemy:)
Aife lubi tę wiadomość
-
Staram się
Sońkaa lubi tę wiadomość