TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko jak ja chcę do Was dołączyć ale jeszcze jakieś 3 dni oczekiwania... Jutro testuję bo jutro lecę na weselicho więc może akurat coś tam pokaże a fajnie byłoby wiedzieć .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia kciuki :-*
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Terka A jakie to w smaku?
-
Czekamy na zdjęcie pięknych II
nodemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Ja waze 48kg szok hahaha ciekawe ile bedzie na koniec
Ha - pytalas o moje testowanie, kurcze sama nie wiem kiedy... boję się, że się pospieszę. Czuję, że ten cykl jest inny, ale biorę poprawkę na to, że biorę leki. A Ty???10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Terka A jakie to w smaku?
Kurczę nie wiem jak Ci odpowiedzieć i słodkie i mocne, ostre. Ja lubię ale korzeń surowy nie każdemu podchodzi. Z początku wydaje sie słodkie, później w trakcie gryzienia sok trochę pali w język i gardło. Ale jest niezawodne pod tym wzgledem. Dla mnie absolutne nr 1. Jeśli nie lubisz takich smaków to możesz kupić suszony (na wyjeździe tylko taki mnie ratował) i wsypać do herbaty. Zmienia smak trochę herbaty i nie rozpuszcza się tylko osadza. Jakby bylo dalej za ostre-choć wątpię bo jest dużo słabszy to dodać do herbaty miodu i będzie super choć lepiej bez dodatków bo szybciej działa surowy korzeń tez możesz do herbaty wrzucić jak cytrynę ale jest wtedy intensywniejszeEllka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
ja w pierwszej ciazy mialam tylko raz mdlosci, w sklepie miesnym a tak to sie caly czas dobrzr czulam.bez objawow, do 25 tyg gdzie sie okazalo ze szyjka bardzo sie skrocila i lekkie rozwarcie i nakaz lezenia,zeby nie wyladowac w szpitalu to przez 11 tyg wstawalam tylko do toalety.
to skrocenie to byla.nasza wina, bo.libido wysokie bylo i duzo serduszkowalismy bez jakiejs taryfy ulgowej bo ciaza no i sie doigralam. takze dziewczyny sex w ciazy z umiaremSońkaa, Angel1988 lubią tę wiadomość
-
Terka spróbuje dziękuję za radę :-*
-
nick nieaktualny
-
U mnie od początku praktycznie libido leży, teraz trochę łeb podniosło ślę szału nie ma
casteam lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:ja w pierwszej ciazy mialam tylko raz mdlosci, w sklepie miesnym a tak to sie caly czas dobrzr czulam.bez objawow, do 25 tyg gdzie sie okazalo ze szyjka bardzo sie skrocila i lekkie rozwarcie i nakaz lezenia,zeby nie wyladowac w szpitalu to przez 11 tyg wstawalam tylko do toalety.
to skrocenie to byla.nasza wina, bo.libido wysokie bylo i duzo serduszkowalismy bez jakiejs taryfy ulgowej bo ciaza no i sie doigralam. takze dziewczyny sex w ciazy z umiarem10 cs szczęśliwy