TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati, kciuki, żeby było jak u mnie do trzech razy sztuka :*
Pati88 lubi tę wiadomość
-
ja do lekarza pojde dopiero w 51 dc, powinien to byc 7 tydzien. mi lekarz kazal robić test 3 dni po terminie @ kolejny po kilku dniach i po tygodniu do niego, no chyba ze cos by sie dzialo. takze juz serduszko powinno byc
Ellka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim! Córeczka śpi a ja wygrzewam się jeszcze na leżaczku korzystając ze słoneczka tak strasznie nie mogę się już doczekać testowania i jednocześnie tak bardzo się boję bieli na teście że już nie wiem kiedy go zrobić. Myślałam żeby jutro, ale to chyba będzie za wcześnie. Owulacja jest zazwyczaj następnego dnia po najbardziej rozciągliwym śluzie?
Ten 1000zł zasiłku to świetna sprawa, ja będąc w poprzedniej ciąży jeszcze studiowałam, ostatnie egzaminy miałam pod koniec czerwca a w sierpniu urodziłam pracy nie miałam, więc dostałam ten zasiłek. Teraz od października idę do pracy więc już będę miała i L4 i macieżyński. Ja mam 27 lat, ale mój mąż już 39 więc chciałabym drugiego bobaska szybko ze względu na niego. -
Sanka, a ile dpo masz dzisiaj? Kedy jest termin @?
-
Objawy mam typowo okresowe czyli ból podbrzusza, ciężkie piersi i ból krzyży, jedynie z takich nie @ to mdłości i co mnie zadziwilo to duża ilość wyprysków na twarzy i dekolcie do lekarza będę się umawiała jak najszybciej bo w dwóch poprzednich ciążach miałam plamienia na początku.
-
Ellka wrote:Sanka, a ile dpo masz dzisiaj? Kedy jest termin @?
-
Sanka wrote:Najbardziej rozciągliwy śluz miałam 14 i 15 sierpnia, to był 20 i 21dc, więc zakładam że owulacja była 16.08. Czyli dzisiaj byłby 9dpo, a termin @ nie wiem, 29?
Sanka lubi tę wiadomość
-
Angel1988 wrote:Objawy mam typowo okresowe czyli ból podbrzusza, ciężkie piersi i ból krzyży, jedynie z takich nie @ to mdłości i co mnie zadziwilo to duża ilość wyprysków na twarzy i dekolcie do lekarza będę się umawiała jak najszybciej bo w dwóch poprzednich ciążach miałam plamienia na początku.
Ja mam też problem z mdłościami, zwłaszcza dzisiaj..dopiero zjadłam śniadanie - dwie kanapki i już żałuję.. wszystko mi śmierdzi
O wypryskach nic nie wspominam MASAKRA
Ja mam lekarza w poniedziałek, ze względu na te bóle...ale nie pójdę jak mi przejdzie..to wtedy mam dopiero 4 września
Robiłaś już jakieś badania?
Ja mam w poniedziałek poradnie diabetologiczną ze względu na hyperinsulinemię. Odkąd jestem w ciązy to cukier mi szaleje i chyba skończy się na insulinie -
Sanka wrote:Angel gratuluję! No właśnie boje się zobaczyć negatywów a jednocześnie chciałabym już robić test ot taki paradoks niecierpliwej staraczki :p
To było jakoś 10-11 dni po owulacji.
Test Vitam jest dobry...bobotest negatywny, a na tym cień cienia.
-
nick nieaktualny
-
Angel1988 wrote:Ja to mam pole minowe na buzi i dekolcie... Nie raz przed okresem mi coś tam wyskoczyło ale jeden dwa i koniec a teraz masakra i jeszcze zauwazylam że bardziej mi się włosy przetłuszczają niż normalnie było... Mam nadzieję że to minie
-
Nawet nie mówcie o pryszczach, ja wyglądam tragicznie:( Za to paznokcie mi się wzmocniły;)
A co do mdłości to jak wstałam po drzemce masakra. Do teraz mnie trzymają;/ nie pomogło nawet wypicie słodkiego zimnego soku;/
Nodemo, moim zdaniem jak masz możliwość to lepiej iść i tak.
Sanka a Ty testować chcesz czy od razu betka?