TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie pochwaliłam się moją wczorajsza betą,
We wtorek
Beta -75
Progesteron-146
Wczoraj
Beta-218
Progesteron-156Tynka 89, justysbp, nodemo, Tini, terka, Sanka, Sońkaa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyWitam forumowiczki Mam do Was pytanie, a mianowicie czy po zatestowaniu widać pod kątem miejsce gdzie powinna być druga krecha czy to pozytywny wynik? Wczoraj zrobiłam jeden (Pink) i przez chwilę było widać bardzo ledwo wyraźną kreskę, po minucie zniknęła. Dzisiaj z rana zrobiłam dwa kolejne (Pink 10 mIU/ml oraz Facelle strumieniowy). Na tym Pink nic nie widać, za to na Facelle jest pod kątem widoczna delikatna kreska, ale dopiero po rozebraniu testu. W okienku nie widać.
Dodam że od około 2,5 tyg. czuję się mega dziwnie. Cały czas jestem zmęczona, boli mnie głowa, plecy. Nawet narzeczony stwierdził że ostatnio dziwnie się zachowuję. Objawy w tym cyklu mam bardzo dziwne, zupełnie inne niż zazwyczaj.
Dorzucam wykres:
https://ovufriend.pl/graph/4afc34f868aed02d389473429c45e831Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 08:33
-
Cześć dziewczyny mam problem i zastanawiam się czy to już jasne że odpadam z testowania wrześniowego... A mianowicie: od tego cyklu przez pierwsze 13 dni brałam castagnus, a później po wizycie u Gin zaczęłam Bromka. I w 14 dc (dzień po przypuszczalnej owulacji) mialam bardzo male brazowe plamienie. Dziś w 18 dc zauważyłam lekko podbarwiony śluz (jasnobrazowy). Czy może to być skutek brania leków na obniżenie prolaktyny? Cykle zazwyczaj mam 26-27 dniowe.bede wdzięczna za Wasze opinie
Pozdrawiam! -
S1985,piękna beta jeszcze raz gratulacje
Candy, jak mi wychodziły negatywne to nawet pod kątem nie było nic widać, więc może być pozytyw:-) powtórz może jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 08:34
s1985 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Nodemo, oby teraz było tylko lepiej :*
A ja w porządku:) bóle małpowe mam coraz rzadziej:) tylko delikatne uczucie mdłości towarzyszy mi tak przez pół dnia codziennie
Czemu bez jedzenia??
Nawet nie mam ochoty..
Trochę się pośpieszyłam z tym,że mnie nie boli..znów mam bóle @.
Ehhh chyba jednak pójdę w poniedziałek na kontrolę, -
xcandyx wrote:Witam forumowiczki Mam do Was pytanie, a mianowicie czy po zatestowaniu widać pod kątem miejsce gdzie powinna być druga krecha czy to pozytywny wynik? Wczoraj zrobiłam jeden (Pink) i przez chwilę było widać bardzo ledwo wyraźną kreskę, po minucie zniknęła. Dzisiaj z rana zrobiłam dwa kolejne (Pink 10 mIU/ml oraz Facelle strumieniowy). Na tym Pink nic nie widać, za to na Facelle jest pod kątem widoczna delikatna kreska, ale dopiero po rozebraniu testu. W okienku nie widać.
Dodam że od około 2,5 tyg. czuję się mega dziwnie. Cały czas jestem zmęczona, boli mnie głowa, plecy. Nawet narzeczony stwierdził że ostatnio dziwnie się zachowuję. Objawy w tym cyklu mam bardzo dziwne, zupełnie inne niż zazwyczaj.
Dorzucam wykres:
https://ovufriend.pl/graph/4afc34f868aed02d389473429c45e831
Candy trudno powiedzieć. Ja widziałam u siebie na dwóch testach po światło drugą kreskę. Wszystkie objawy jakie miałam wskazywały na ciążę. Nie widziałam co myśleć... W końcu zrobiłam bete która niestety wykluczyła ciążę. Jeśli testy wychodzą niejednoznaczne to najlepiej zrobić betę. Trzymam kciuki!Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Angel1988 wrote:i ten miesiąc jest bardzo szczęśliwy i jak się okazało dla mnie też się taki okazał, dzisiaj ujrzałam na teście dwie kreseczki chodź ten miesiąc uznałam już za stracony bo dwa poprzednie testy były negatywne.
Gratuluję
-
nick nieaktualnyTynka 89 wrote:Cześć dziewczyny mam problem i zastanawiam się czy to już jasne że odpadam z testowania wrześniowego... A mianowicie: od tego cyklu przez pierwsze 13 dni brałam castagnus, a później po wizycie u Gin zaczęłam Bromka. I w 14 dc (dzień po przypuszczalnej owulacji) mialam bardzo male brazowe plamienie. Dziś w 18 dc zauważyłam lekko podbarwiony śluz (jasnobrazowy). Czy może to być skutek brania leków na obniżenie prolaktyny? Cykle zazwyczaj mam 26-27 dniowe.bede wdzięczna za Wasze opinie
Pozdrawiam!
Ja bralam Castagnus i Bromka jednoczesnie i zadnych plamien z tego tytulu nie mialam -
s1985 wrote:Też jestem z nad morza ❤
Tak w ogóle to cześć dziewczyny muszę przyznać, że to forum uzależnia obiecałam sobie, że skoro zrezygnowałam ze starań to już tu nie będę zaglądać żeby się nie katować ale nie potrafię się powstrzymać i tak zaglądam co chwila czy są nowe wpisy, u kogo pojawiły się upragnione II i jak się czują zafasolkowane mamy mimo, że się nie znamy to i tak czuję jakbym pisała z koleżankami z podwórka
A tak przy okazji, mam małe pytanie. Czy któraś z Was wie może co by było gdybym była w ciąży nie będąc zatrudniona? Do tej pory przy każdej ciąży miałam zatrudnienie wiec z L4 lub urlopem macierzyńskim nie było problemu. Niestety od września składam wypowiedzenie i gdybym np przed podjęciem kolejnej pracy jednak też zobaczyła II to przysługuje mi po porodzie macierzyńskie?s1985, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Tini wrote:Ja też
Tak w ogóle to cześć dziewczyny muszę przyznać, że to forum uzależnia obiecałam sobie, że skoro zrezygnowałam ze starań to już tu nie będę zaglądać żeby się nie katować ale nie potrafię się powstrzymać i tak zaglądam co chwila czy są nowe wpisy, u kogo pojawiły się upragnione II i jak się czują zafasolkowane mamy mimo, że się nie znamy to i tak czuję jakbym pisała z koleżankami z podwórka
A tak przy okazji, mam małe pytanie. Czy któraś z Was wie może co by było gdybym była w ciąży nie będąc zatrudniona? Do tej pory przy każdej ciąży miałam zatrudnienie wiec z L4 lub urlopem macierzyńskim nie było problemu. Niestety od września składam wypowiedzenie i gdybym np przed podjęciem kolejnej pracy jednak też zobaczyła II to przysługuje mi po porodzie macierzyńskie?
Polecam Ci przejrzeć bloga: http://matkaprawnik.pl/category/prawo-pracy/
może tutaj znajdziesz odpowiedź💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Angel1988 wrote:Z tego co się orientuję to przysługuje teraz coś takiego jak macierzyńskie dla kobiet które nie mają zadrudnienia. Z MOPS-u jest przyznawany.
ale to nie jest tak, że musi być konkretny dochód na osobę w rodzinie, żeby zostało przyznane? :>💙11.06.2019
💙 05.08.2021