TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nodemo, mnie pytasz?

Też czuję że mokro. Na papierze wygląda na taki rozciagliwy -
Tini, przykro mi :-* tule :-*
-
Malinek :-* kciuki żeby we wrześniu się udało
-
Trudno mi powiedzieć coś na temat tych ziół, bo ja ich nigdy nie piłam, ale widzę, że dużo dziewczyn tu na forum stosuje. No cóż jak masz już zaplanowaną klinikę to może coś Ci rozjaśnią. Ja mam powiedziane że jak przez dwa kolejne cykle się nie uda to też będzie kierunek klinika, ale wolałabym tego uniknąć...Aife wrote:U mnie niestety takie jednorazowe plamienia się już zdarzały i nic z tego nie wychodziło...no ale tak silnego bólu w życiu nie miałam...we wrześniu Idę do kliniki i zaczynam przygodę z clostylbegyt..mam nadzieję,że tam wszystko mi wyjaśnia i pomogą w walce o maluszka.. czasem się zastanawiam czy to nie te zioła ojca sroki sa odpowiedzialne za te wszystkie dolegliwości w drugiej fazie..10 cs szczęśliwy

-
Czyli to wszystko bardzo indywidualna sprawaEllka wrote:Sońkaa, ja praktycznie od początku cyklu miałam mocne przeczucie, że nie wyjdzie. Potem był gin z tekstem o policystycznym jajniku, co mnie jeszcze bardziej zdołowało. Miałam wątpliwości czy w ogóle będzie owu. Nawet na testowanie nie miałam ochoty, bo po co skoro nic nie wyszło

Tyle się naczytałam o takich dziewczynach co to od razu czuły, że się udało i ja nie chcąc być gorsza też co miesiąc tak czułam
10 cs szczęśliwy

-
Sońkaa, może niektóre faktycznie przeczuwają. Ja w poprzednich raczej sobie wmawiałam i doszukiwałam się objawów;) były momenty też że wydawało mi się, że mam takie przeczucie;p
Nodemo, no ja około owu też bardziej wodnisty:) -
ann_je wrote:hej dzieczyny. Sorrki, że tak ni zgruszki i z pietruszki...
dziś wysikałam drugą bladą kreskę. Poleciałam od razu na betę. wynik 3,07. to mój 24dc w sobotę albo niedzielę miałam termin okresu.
Wynik poniżej 5 bety to niby zaprzeczenie ciąży ale skąd sikaniec cień wyszedł? Niestety nie mierzyłam w tym cyklu temperatury więc nie potrafię określić dnia owulacji konkretnie ale cykle mam 26-27 dni. Bardzo bolały mnie piersi.. teraz już nie... dodatkowo zrobiłam progesteron i niestety ale niziutko bo 4,90ng/ml.
przestać się łudzić i czekać na okres?
Bardzo możliwe że przy takim progesteronie ciąża biochemiczna
jak @ nie przyjdzie, za dwa dni zbadaj betę jeszcze raz dla pewności
-
Nodemo i jak ??
-
nick nieaktualny
-
Nie ma jeszczeEllka wrote:Sońkaa, może niektóre faktycznie przeczuwają. Ja w poprzednich raczej sobie wmawiałam i doszukiwałam się objawów;) były momenty też że wydawało mi się, że mam takie przeczucie;p
Nodemo, no ja około owu też bardziej wodnisty:) -
Nodemo super
gratulacje kochana :-*