TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nodemo, mnie pytasz?
Też czuję że mokro. Na papierze wygląda na taki rozciagliwy -
Tini, przykro mi :-* tule :-*
-
Malinek :-* kciuki żeby we wrześniu się udało
-
Aife wrote:U mnie niestety takie jednorazowe plamienia się już zdarzały i nic z tego nie wychodziło...no ale tak silnego bólu w życiu nie miałam...we wrześniu Idę do kliniki i zaczynam przygodę z clostylbegyt..mam nadzieję,że tam wszystko mi wyjaśnia i pomogą w walce o maluszka.. czasem się zastanawiam czy to nie te zioła ojca sroki sa odpowiedzialne za te wszystkie dolegliwości w drugiej fazie..10 cs szczęśliwy
-
Ellka wrote:Sońkaa, ja praktycznie od początku cyklu miałam mocne przeczucie, że nie wyjdzie. Potem był gin z tekstem o policystycznym jajniku, co mnie jeszcze bardziej zdołowało. Miałam wątpliwości czy w ogóle będzie owu. Nawet na testowanie nie miałam ochoty, bo po co skoro nic nie wyszło10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, może niektóre faktycznie przeczuwają. Ja w poprzednich raczej sobie wmawiałam i doszukiwałam się objawów;) były momenty też że wydawało mi się, że mam takie przeczucie;p
Nodemo, no ja około owu też bardziej wodnisty:) -
ann_je wrote:hej dzieczyny. Sorrki, że tak ni zgruszki i z pietruszki...
dziś wysikałam drugą bladą kreskę. Poleciałam od razu na betę. wynik 3,07. to mój 24dc w sobotę albo niedzielę miałam termin okresu.
Wynik poniżej 5 bety to niby zaprzeczenie ciąży ale skąd sikaniec cień wyszedł? Niestety nie mierzyłam w tym cyklu temperatury więc nie potrafię określić dnia owulacji konkretnie ale cykle mam 26-27 dni. Bardzo bolały mnie piersi.. teraz już nie... dodatkowo zrobiłam progesteron i niestety ale niziutko bo 4,90ng/ml.
przestać się łudzić i czekać na okres?
Bardzo możliwe że przy takim progesteronie ciąża biochemiczna jak @ nie przyjdzie, za dwa dni zbadaj betę jeszcze raz dla pewności -
Nodemo i jak ??
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Sońkaa, może niektóre faktycznie przeczuwają. Ja w poprzednich raczej sobie wmawiałam i doszukiwałam się objawów;) były momenty też że wydawało mi się, że mam takie przeczucie;p
Nodemo, no ja około owu też bardziej wodnisty:) -
Nodemo super gratulacje kochana :-*