TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nodemo idź idź sprawdzisz i będziesz spokojniejsza ale mam dzisiaj biegania po mieście do tego słabo mi coś
-
Ellka wrote:Nodemo idź idź sprawdzisz i będziesz spokojniejsza ale mam dzisiaj biegania po mieście do tego słabo mi coś
Dzisiaj mam płaczliwy dzień..i nie mam humoru...
Od rana kłócę się ze swoim M, tzn ja się czepiam on nie reaguje. Doprowadza mnie to do szału
Myślisz,że powinnam jeszcze robić betę jutro? -
Angel1988 wrote:Ja też na 5.05 a powiedzcie mi też bałyscie się cieszysz jak dowiedzialyscie się o ciąży??
Tyle się czyta tutaj na forum o tym,że jednak nie wszystko się kończy dobrze
Ale jestem dobrej myśli
Chyba się uspokoję jak sobacze serduszko na USG
A to jeszcze tyle czasu -
Angel1988 wrote:Z tego co się orientuję to przysługuje teraz coś takiego jak macierzyńskie dla kobiet które nie mają zadrudnienia. Z MOPS-u jest przyznawany.
Powiem wam ze moim zdaniem dobrze zrobili z tym 1000zl. Bo tak naprawdę tylko kobiety pracujące na umowę o prace miały taki "przywilej" otrzymywania macierzyńskiego. Teraz w końcu kobiety którym nie przysługuje macierzyński (nie maja umowy o prace co sie zdarza jak wiecie często) maja jakieś dodatkowy zastrzyk gotówki przez pierwszy rok.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nodemo wrote:Ja dalej się boję
Ale jestem dobrej myśli
A to jeszcze tyle czasu -
nodemo wrote:Ja dalej się boję
Ale jestem dobrej myśli
A to jeszcze tyle czasu
Trzeba byc dobrej myśli. To pomaga i w staraniach i w zdrowej ciąży. Chociaż wiem ze nie łatwo jak sie poczyta te rozne historie... Sama przez jakiś czas uwierzyć nie mogłam ze takie rzeczy o jakich tu czytam mogą sie dziać. Ale są przecież tez te piękne historie dające nadziejehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Powiem wam, że w tym czytaniu coś jest... W pierwszej ciąży nie czytałam nic i jaka zobaczyłam dwie kreski na teście to nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak. W drugiej już trochę podczytywalam i już miałam większego stresa i do końca się bałam że coś będzie nie tak. A teraz to już schiza na całego... Ale jestem dobrej myśli...
nodemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angel1988 wrote:Powiem wam, że w tym czytaniu coś jest... W pierwszej ciąży nie czytałam nic i jaka zobaczyłam dwie kreski na teście to nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak. W drugiej już trochę podczytywalam i już miałam większego stresa i do końca się bałam że coś będzie nie tak. A teraz to już schiza na całego... Ale jestem dobrej myśli...
A jak się czujesz? Jakie objawy? -
Nodemo jaka ja byłam wściekła kilka dni tuż po owu to Ci mówię mężowi kilka razy się oberwalo za nic. To dzisiaj odpoczynek
Angel, ja się boję w pełni cieszyć. Czekam na wizytę serduszkowa za 2 tygodnie. Może odetchne chociaż stres pewnie gdzieś tam zostanie -
Terka dobrze zrobili oczywiście gorzej mają kobiety nie pracujące A będące w ciąży, którym jeszcze nie przysługuje,
-
Nodemo, betkę zawsze można zrobić Pytanie czy Cię faktycznie uspokoi wzrost. I weź pod uwagę stresujące czekanie na wyniki;)
Mamamarysi, ja miałam pozytywną betę 7 sierpnia, a 17 sierpnia miałam wizytę u gina. Więc wychodzi 10 dni:) Serduszka oczywiście nie było jeszcze, ale za to sprawdziłam czy fasolka jest tam gdzie powinna;) -
Ellka wrote:Nodemo, betkę zawsze można zrobić Pytanie czy Cię faktycznie uspokoi wzrost. I weź pod uwagę stresujące czekanie na wyniki;)
Mamamarysi, ja miałam pozytywną betę 7 sierpnia, a 17 sierpnia miałam wizytę u gina. Więc wychodzi 10 dni:) Serduszka oczywiście nie było jeszcze, ale za to sprawdziłam czy fasolka jest tam gdzie powinna;) -
nick nieaktualny
-
jednak kolejny cykl przede mną Nadeszla @ ale to był dopiero drugi cykl więc można dalej próbować byle do świąt się udało:)
Powodzenia Wszystkim i samych zdrowych fasolek życzę! Dzięki za wsparcie:*07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nodemo wrote:W którym dniu cyklu byłaś na usg?
Nodemo, to był 40 dc:)