TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze mi się przypomniało. Na wizycie gin pytał jak się czuję i czy mam mdłości. Stwierdził, że to że są to dobry znak. Jakby przechodziły to byłby powód do zmartwienia.
-
Ellka wrote:A jeszcze mi się przypomniało. Na wizycie gin pytał jak się czuję i czy mam mdłości. Stwierdził, że to że są to dobry znak. Jakby przechodziły to byłby powód do zmartwienia.
a tam mi powiedzieli,że dobrze bo to znaczy że "silna ciąża" -
nick nieaktualny
-
Nodemo czyli skoro mamy mdłości to możemy być spokojne?
-
Marya, kciuki za kolejny cykl :-*
-
No to dzisiaj jestem bardzo spokojna
-
A ja nie mam mdłości i w pierwszej ciąży było mi tylko niedobrze, nigdy nie było wymiotów. Nie bolą mnie piersi i oprócz trądziku i ciągnięcia w jajnikach nic nie odczuwam. Pewnie to wina niskiego progesteronu albo taka moja uroda i organizm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 15:40
-
Ja mówiąc mdłości mam na myśli niedobrze. Wymiotować nie wymiotowalam. Może źle się wyraziłam.
W pierwszej ciąży było mi niedobrze tylko jak byłam głodna. A teraz żeby było ciekawie codziennie przez pół dnia -
nick nieaktualny
-
Ale te piękne włosy to też nie od razu, dopiero w późniejszej ciąży. Ja nie miałam praktycznie żadnych mdłości, no może ze dwa razy tylko mnie zemdliło. A przez całą ciąże wszystkie wyniki książkowe, byłam bardzo aktywna bo wciąż studiowałam i córa bardzo udana także niech te których nie mdli nie martwią się bo to na prawdę sprawa indywidualna jak wasz organizm reaguje na zmiany hormonalne.
Na razie test, czeka w szafce żółty bobo. Poprzednio nie robiłam w ogóle bety więc o ile nie będę miała jakiś wątpliwości to nie wiem czy teraz będę robić.Ellka, nodemo lubią tę wiadomość
-
Sanka, no w sumie zaoszczędzisz sobie stresujacego czekania
-
Nodemo, współczuję :-* oby szybko Ci minęły bez szkody na maluszku
-
Nodemo, oj może jednak nie
-
Nodemo o jaka ładna waga ja się nie przyznam ile wiążę.
nodemo lubi tę wiadomość