TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Później Was nadrobie, z tego co zorientowałam Rene zafasolkowała? GRATULUJE!! A ja się pochwalę pozytwem owu https://zapodaj.net/ae3496b115bbb.jpg.html
Ellka, Magdzia85F, Rene, Aga26 lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Migotkaes wrote:Dziękuję!! tak myślisz? Bardzo mnie tym uspokoiłaś bo tak zamiast się cieszyć to myślałam czy to nie biochemiczna ciaza
Ja miałam w dniu okresu betę 7, za dwa dni 2.5 i to była biochemiczna. 100 to bardzo dużo!!! Nie stresuj się i ciesz wiadomo, że trzeba sprawdzić, ale teraz już będzie tylko rosła -
Jagodowa, to męża w obroty Kciukam:*
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
karo2 wrote:gratulacje ale owocny miesiac !!
Dziewczyny mam pytanko u mnie 8dpo zazwyczaj o tym czasie byla susza jak na Saharze tymczasem ciagle noszę wkładkę bo inaczej bielizna nie nadaja sie do noszenia .. co wy na to ?! -
U mnie zaczynają się urojone objawy. Wypiłam kawę i teraz mnie mdli po niej, do tego zapach przeszkadza;/
Carolline lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:poczekaj jeszcze kilka dni i rob test, ewentualnie idz na bete, mozliwe ze zafasolkowalas. ja w pierwszej ciazy na poczatku tak mialam ze kilka razy wkladki w ciagu dnia zmienialam
az tak to nie na dwoch max sie konczy ale nie zmienia to faktu ze zawsze tydzien przed @ jak nie dluzej bylo sucho, obys miala racje -
Magdzia, u mnie jakoś wkrótce owu, jeśli będzie bez stymulacji..planowałam nic nie sprawdzać, ale chyba we wtorek pójdę na monitoring jak się uda wcisnąć cos konkretnego Wam pomogło w tym cyklu? Rene!!! Gratulacje Kochana
Rene lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
karo2 wrote:gratulacje ale owocny miesiac !!
Dziewczyny mam pytanko u mnie 8dpo zazwyczaj o tym czasie byla susza jak na Saharze tymczasem ciagle noszę wkładkę bo inaczej bielizna nie nadaja sie do noszenia .. co wy na to ?! -
Rene, jutro się okaże
Rene, justysbp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Magdzia, u mnie jakoś wkrótce owu, jeśli będzie bez stymulacji..planowałam nic nie sprawdzać, ale chyba we wtorek pójdę na monitoring jak się uda wcisnąć cos konkretnego Wam pomogło w tym cyklu? Rene!!! Gratulacje Kochana
Mnie tylko to, że jajnik z jajowodem ruszył. No i monitoring cyklu. -
nick nieaktualny
-
Rene, na pewno Ci rano napiszę co wyszło:)
Rene lubi tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:Hej. Później Was nadrobie, z tego co zorientowałam Rene zafasolkowała? GRATULUJE!! A ja się pochwalę pozytwem owu https://zapodaj.net/ae3496b115bbb.jpg.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Rene wrote:Idzianna Jagodowa trzymam kciuki:-)
Ellka Ty też sie szykuj bo zarazam *¤¥ ¤ +*łapać kto chce:-)Rene lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Czy kogoś dopisać jeszcze do tabelki staraczkowej?