Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Agusia_pia Autorytet
    Postów: 3290 1599

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 19:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie kochane od 3 dni śluzu dużo, wczoraj to już jakiś armagedon! biało kremowo lepki. i ten strach czy będzie brudny ale bialutki :) z lekka bolą mnie piersi jak zdejmuję stanik, są nabrzmiałe. siusiam ciągle!

    czekam na kolejne zafasolkowane :)

    s1985 lubi tę wiadomość

    Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Bluecat Ekspertka
    Postów: 237 91

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, musicie nam dać duużo energii i fluidków ;)

    My Was wszystkie ściskamy i gratulujemy. :)

    Magdzia85F, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość

    https://ovufriend.pl/graph/57e739b00683b84812df3506191a8272
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    a coś jesze zauważyłaś np bolące piersi?

    Piersi bolą mnie od ponad tygodnia. Najpierw myślałam, że to na okres, ale tydzień wcześniej? A z resztą piersi po cp przed okresem nie męczyły już.
    Mam już je większe. Wzdęcia, bulgotanie w brzuchu. Rano mnie mdli i po kawie mam zgagę.
    Muszę jeść mało bo żołądek szybko się pełny robi. Jakoś szybko wszystko.

  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Rene, na pewno Ci rano napiszę co wyszło:)
    ok:-)

    Ellka lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3900 1753

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 20:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985 oby ten cykl był owocny:-)
    Agusia i Magdzia podzielcie się trochę tymi objawami:-p

    s1985 lubi tę wiadomość

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • HopeandFaith Przyjaciółka
    Postów: 152 20

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 21:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 ciąż w tym miesiacu:)
    Gratulacje!

    Proszę o przeniesienie mnie na wrzesień. Na 24 września. Nie mam w tym miesiącu seksu.

    Pozdrawiam

    18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • s1985 Autorytet
    Postów: 6110 5585

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 22:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    S1985 oby ten cykl był owocny:-)
    Agusia i Magdzia podzielcie się trochę tymi objawami:-p
    Ojjj będzie :-D

    Rene lubi tę wiadomość

    2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • oli123 Autorytet
    Postów: 604 436

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 22:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale owocny miesiac, gratuluje wszystkim zafasolkowanym:) ja jutro powtarzam bete:) wizyta u gina za 2 tyg :)

    Rene lubi tę wiadomość

    mhsvi09k63nasq33.png
  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 6 sierpnia 2017, 22:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sierpień ma moc!!! :D ja dopiero po pracy jadę do domu majstrować dzidzię :)dobranoc!!

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • justysbp Przyjaciółka
    Postów: 110 123

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 05:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Nie odzywałem się bo byłam na krótkich wakacjach z mężem. Ale za to was poczytywałam. Gratuluję z całego serca zafasolkowanym! ❤
    I wiecie co... przed wyjazdem w środę rano zrobiłam test żeby z czystym sumieniem móc się oddać górskim wędrówką. Wyszedł negatywnie więc pomyślałam, że w przyszłym miesiącu postaramy się bardziej, a teraz mogę spokojnie hasać po ukochanych Tatrach. Myślałam że okres spóźnia się od wysiłku. A teraz zrobiłam test i wyszła blada kreska !!! Na kolejnych 2 to samo.
    Idę po 7 na betę i zobaczymy...
    Jestem trochę przerażona bo nie chodziłam po dolinkach...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 05:35

    Magdzia85F, yvonneSW, wszamanka, MałaMi90, jagodowa91, moniśka..., justacz, Necia124, Rene lubią tę wiadomość

    eikt3e3kj1qmtans.png
  • s1985 Autorytet
    Postów: 6110 5585

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 05:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysbp wrote:
    Cześć dziewczynki :)
    Nie odzywałem się bo byłam na krótkich wakacjach z mężem. Ale za to was poczytywałam. Gratuluję z całego serca zafasolkowanym! ❤
    I wiecie co... przed wyjazdem w środę rano zrobiłam test żeby z czystym sumieniem móc się oddać górskim wędrówką. Wyszedł negatywnie więc pomyślałam, że w przyszłym miesiącu postaramy się bardziej, a teraz mogę spokojnie hasać po ukochanych Tatrach. Myślałam że okres spóźnia się od wysiłku. A teraz zrobiłam test i wyszła blada kreska !!! Na kolejnych 2 to samo.
    Idę po 7 na betę i zobaczymy...
    Jestem trochę przerażona bo nie chodziłam po dolinkach...
    Gratuluję, podeślij zdjęcie testu:-)

    justysbp lubi tę wiadomość

    2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Pysia89 Autorytet
    Postów: 504 301

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 06:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justysbp- ależ emocje,daj znać koniecznie po becie:*

    justysbp lubi tę wiadomość

  • casteam Autorytet
    Postów: 1375 1898

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 07:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam piersi nabrzmiale :) i troche bola. Caly czas mi bulgocze w brzuchu a sluzu troche jest ale nie duzo. Dzisiaj ponownie zrobilam test i raczej nie ma watpliwosci ze beta rosnie ;)

    3 testy robione co 48h

    https://zapodaj.net/c751810a9d7b4.jpg.html

    jagodowa91, s1985, moniśka..., Angie38, Rene lubią tę wiadomość

    Born in PL 🇵🇱
    Live in NL 🇳🇱

    Synek 27.03.2018 (5cs) // 03.08.2017 ⏸️ 🥰
    Bobo 04.11.2020 (2cs) // 25.02.2020 ⏸️ 🥰

    21.05 usg - córeczka 😍😍😍
    Wizyty:
    17.09 usg - 33+2tc waga dziecka 2271g
    20.10 usg - 38tc waga dziecka 3050g

    f2w3skjornjjvkgv.png
    qb3c3e5eb0amq2eu.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1822 584

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 07:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Extra :) ale super jest popatrzeć na te pozytywy :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Aga26 Autorytet
    Postów: 332 257

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justys gratulacje :)
    A ja jestem załamana :( dzisiaj temperatura mocno spadła, tak jak przy poprzedniej biochemicznej... Miałam jechać wieczorem na betę, ale nie wiem czy jest sens. Zobaczcie na mój wykres... Jest jakaś nadzieja?

    justysbp lubi tę wiadomość

  • Tynka 89 Koleżanka
    Postów: 58 27

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) wielkie gratulacje dla Was!! :)

    Ja dziś planowo miałam dostać @ i się zaczyna niestety :( wiec przeskakuje na wrzesień.
    Mam do Was jednak szybkie pytanie- czy macie może jakieś sprawdzone sposoby by zbić prolaktyne? Chodzi mi o zioła itp? Lekarza mam dopiero 22.08 a chciałabym już wcześniej spróbować ją zbić naturalnymi sposobami ale nie biorąc zadnych leków bez konsultacji z lekarzem.

    7b5da9f492d80ba9da03c533717c0bc5.png
  • justysbp Przyjaciółka
    Postów: 110 123

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Gratuluję, podeślij zdjęcie testu:-)

    Byłam w takim szoku, że wyszłam z domu do szpitala, nie robiłam żadnych zdjęć. Zrobię po pracy.

    Na gratulacje to pewnie jeszcze chwilkę za wcześnie :)

    s1985 lubi tę wiadomość

    eikt3e3kj1qmtans.png
  • edwarda20 Autorytet
    Postów: 6198 2261

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, również chciałabym zameldować 2 jasną kreskę na teście :)

    Aga26, SylwiaLu, justysbp, Tynka 89, jagodowa91, wszamanka, MałaMi90, Truskaweczka250, s1985, moniśka..., Angie38, justacz, Necia124, Rene lubią tę wiadomość

    dqprqps6kaqxmc83.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka, na prolaktyne może pomoże castagnus. Poczytaj o nim ;-) to ziolka w tabletkach

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 7 sierpnia 2017, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zaktualizuje listę jak wrócę do domu bo teraz jadę na miasto

    justysbp lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego