TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie kochane od 3 dni śluzu dużo, wczoraj to już jakiś armagedon! biało kremowo lepki. i ten strach czy będzie brudny ale bialutki z lekka bolą mnie piersi jak zdejmuję stanik, są nabrzmiałe. siusiam ciągle!
czekam na kolejne zafasolkowanes1985 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, musicie nam dać duużo energii i fluidków
My Was wszystkie ściskamy i gratulujemy.Magdzia85F, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:a coś jesze zauważyłaś np bolące piersi?
Piersi bolą mnie od ponad tygodnia. Najpierw myślałam, że to na okres, ale tydzień wcześniej? A z resztą piersi po cp przed okresem nie męczyły już.
Mam już je większe. Wzdęcia, bulgotanie w brzuchu. Rano mnie mdli i po kawie mam zgagę.
Muszę jeść mało bo żołądek szybko się pełny robi. Jakoś szybko wszystko. -
9 ciąż w tym miesiacu:)
Gratulacje!
Proszę o przeniesienie mnie na wrzesień. Na 24 września. Nie mam w tym miesiącu seksu.
Pozdrawiam18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Rene wrote:S1985 oby ten cykl był owocny:-)
Agusia i Magdzia podzielcie się trochę tymi objawami:-pRene lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczynki
Nie odzywałem się bo byłam na krótkich wakacjach z mężem. Ale za to was poczytywałam. Gratuluję z całego serca zafasolkowanym! ❤
I wiecie co... przed wyjazdem w środę rano zrobiłam test żeby z czystym sumieniem móc się oddać górskim wędrówką. Wyszedł negatywnie więc pomyślałam, że w przyszłym miesiącu postaramy się bardziej, a teraz mogę spokojnie hasać po ukochanych Tatrach. Myślałam że okres spóźnia się od wysiłku. A teraz zrobiłam test i wyszła blada kreska !!! Na kolejnych 2 to samo.
Idę po 7 na betę i zobaczymy...
Jestem trochę przerażona bo nie chodziłam po dolinkach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 05:35
Magdzia85F, yvonneSW, wszamanka, MałaMi90, jagodowa91, moniśka..., justacz, Necia124, Rene lubią tę wiadomość
-
justysbp wrote:Cześć dziewczynki
Nie odzywałem się bo byłam na krótkich wakacjach z mężem. Ale za to was poczytywałam. Gratuluję z całego serca zafasolkowanym! ❤
I wiecie co... przed wyjazdem w środę rano zrobiłam test żeby z czystym sumieniem móc się oddać górskim wędrówką. Wyszedł negatywnie więc pomyślałam, że w przyszłym miesiącu postaramy się bardziej, a teraz mogę spokojnie hasać po ukochanych Tatrach. Myślałam że okres spóźnia się od wysiłku. A teraz zrobiłam test i wyszła blada kreska !!! Na kolejnych 2 to samo.
Idę po 7 na betę i zobaczymy...
Jestem trochę przerażona bo nie chodziłam po dolinkach...justysbp lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyA ja mam piersi nabrzmiale i troche bola. Caly czas mi bulgocze w brzuchu a sluzu troche jest ale nie duzo. Dzisiaj ponownie zrobilam test i raczej nie ma watpliwosci ze beta rosnie
3 testy robione co 48h
https://zapodaj.net/c751810a9d7b4.jpg.htmljagodowa91, s1985, moniśka..., Angie38, Rene lubią tę wiadomość
-
Extra ale super jest popatrzeć na te pozytywyPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Justys gratulacje
A ja jestem załamana dzisiaj temperatura mocno spadła, tak jak przy poprzedniej biochemicznej... Miałam jechać wieczorem na betę, ale nie wiem czy jest sens. Zobaczcie na mój wykres... Jest jakaś nadzieja?justysbp lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny wielkie gratulacje dla Was!!
Ja dziś planowo miałam dostać @ i się zaczyna niestety wiec przeskakuje na wrzesień.
Mam do Was jednak szybkie pytanie- czy macie może jakieś sprawdzone sposoby by zbić prolaktyne? Chodzi mi o zioła itp? Lekarza mam dopiero 22.08 a chciałabym już wcześniej spróbować ją zbić naturalnymi sposobami ale nie biorąc zadnych leków bez konsultacji z lekarzem. -
Tynka, na prolaktyne może pomoże castagnus. Poczytaj o nim to ziolka w tabletkach
-
Dziewczynki zaktualizuje listę jak wrócę do domu bo teraz jadę na miasto
justysbp lubi tę wiadomość