🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Andelulla wrote:Dzisiaj 2 monitoring i pęcherzyk 20,5 cm. Się szykuje gorący weekend ♥️☺️ Kłucie po lewej stronie coraz mocniejszy.
No to dzialajcie❤️ U mnie ovu pewnie za tydzien wiec juz tez blizej niz dalejAndelulla lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
milaa wrote:Teraz nie wiem, czy to krwawienie które rozpoczęło poronienie zaliczyć jako miesiączkę?
Kiedy można się zacząć ponownie starać o ciążę
Mysle, ze tak. Bardzo to jest podobne do ciąży biochemicznej.Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
Mila bardzo mi przykro
Dziewczyny chyba zaczynam się nakręcać, dzisiaj 9 dzień po owu, wczoraj przedwczoraj ból podbrzusza, dzisiaj przy stosunku ból jajnika i lewej strony. Ogólnie jakoś w głowie dzisiaj kołowrotek i też zaczynają mnie boleć zęby, w poprzedniej ciąży też na początku tak mnie zęby bolałynatkurka, eRKow., Andelulla lubią tę wiadomość
1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
okruszek wrote:Mila bardzo mi przykro
Dziewczyny chyba zaczynam się nakręcać, dzisiaj 9 dzień po owu, wczoraj przedwczoraj ból podbrzusza, dzisiaj przy stosunku ból jajnika i lewej strony. Ogólnie jakoś w głowie dzisiaj kołowrotek i też zaczynają mnie boleć zęby, w poprzedniej ciąży też na początku tak mnie zęby bolały
To moze to jakis dobry zwiastun❤️ Oby❤️❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
27.04.2023🤱💙 -
Dziewczyny chyba zaczynam się nakręcać, dzisiaj 9 dzień po owu, wczoraj przedwczoraj ból podbrzusza, dzisiaj przy stosunku ból jajnika i lewej strony. Ogólnie jakoś w głowie dzisiaj kołowrotek i też zaczynają mnie boleć zęby, w poprzedniej ciąży też na początku tak mnie zęby bolały -
Hej Dziewczyny! Jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo wiem co i jak Mam 30 lat, staramy się o pierwsze dziecko już prawie rok i nic. Wyniki badań (u mnie) książkowe, na wyniki chłopaka jeszcze czekamy. 10 dni temu na USG książkowy pęcherzyk, gin dał mi ovitrelle „na wszelki wypadek, zeby zwiekszyc szanse na pęknięcie”. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła mi bardzo blada druga kreska (pierwszy raz w życiu jakakolwiek) i zastanawiam się czy to jeszcze ovitrelle czy już ciąża. Cały tydzień mam mdłości, jestem wybitnie zmęczona, rozkojarzona i cały czas chce mi się jeść i sikać. Do tego nie mogę spać w nocy, budzę się często. Nie wiem co myśleć 🤷🏼♀️
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😘🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mart768 wrote:Hej Dziewczyny! Jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo wiem co i jak Mam 30 lat, staramy się o pierwsze dziecko już prawie rok i nic. Wyniki badań (u mnie) książkowe, na wyniki chłopaka jeszcze czekamy. 10 dni temu na USG książkowy pęcherzyk, gin dał mi ovitrelle „na wszelki wypadek, zeby zwiekszyc szanse na pęknięcie”. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszła mi bardzo blada druga kreska (pierwszy raz w życiu jakakolwiek) i zastanawiam się czy to jeszcze ovitrelle czy już ciąża. Cały tydzień mam mdłości, jestem wybitnie zmęczona, rozkojarzona i cały czas chce mi się jeść i sikać. Do tego nie mogę spać w nocy, budzę się często. Nie wiem co myśleć 🤷🏼♀️
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😘
Ile dni po zastrzyku? Na innym wątku dziewczynom jakos nawet do 11-12 dni po zastrzyku pokazywal sie blady cień. Robily beta hcg zeby sie upewnic czy to ciaza i okazywalo sie ze nie, jesli to niedawno po zastrzyku to moze byc szansa ze jeszcze zastrzyk❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
27.04.2023🤱💙 -
Dziewczyny chyba zaczynam się nakręcać, dzisiaj 9 dzień po owu, wczoraj przedwczoraj ból podbrzusza, dzisiaj przy stosunku ból jajnika i lewej strony. Ogólnie jakoś w głowie dzisiaj kołowrotek i też zaczynają mnie boleć zęby, w poprzedniej ciąży też na początku tak mnie zęby bolały
Ja miałam dokładnie tak samo w niedzielę powtarzam test ( dziś wyszła blada kreseczka ale jest).
@ nie ma, dziś 2 kawowe kropki na wkładce. Czuje się jakbym była chora, bolą mnie zatoki i jakbym miała goràczkę.
Jeśli jutro wystąpi plamienie zadzwonię do gina. Brzuszek od czasu do czasu pobolewa jak na okres i puszcza. Cycki rozmiar większe. Mam nadzieję że wszystko idzie ku dobremunatkurka, Mart768 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 15:28
19.10.23 kontrolna cytologia - wyniki za 3 tygodnie.
15.11.23 - stwierdzono obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych.
Komórki nabłonka płaskiego: LSIL - zmiany śródnabłonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytozę (HPV) i możliwość CIN1 (dysplazji małego stopnia).
Grupa PAP III. 😪 Lek albothyl, ponowna cytologia za 6 miesięcy. Lek przerwany z powodu reakcji alergicznej.
04.04 - 09.04.24 oddział neurologiczny. Pobyt w szpitalu z powodu omdlenia i drgawek z dnia 07.02.24
10.04.24 - kontrolna wizyta ginekolog + cytologia, czas oczekiwania na wynik 3tyg.
29.04.24 - Wizyta endokrynolog
09.05.24 - Wizyta kontrolna oddział endokrynologii ginekologicznej.
27.05.24 - kolposkopia z pobraniem wycinków, wyłyżeczkowanie. Wyniki za 4-6tyg.
08.07.24 - zabieg konizacji szyjki macicy
🔴 Od sierpnia 2023 brak starań. 🔴 -
Ola111 wrote:Ja miałam dokładnie tak samo w niedzielę powtarzam test ( dziś wyszła blada kreseczka ale jest).
@ nie ma, dziś 2 kawowe kropki na wkładce. Czuje się jakbym była chora, bolą mnie zatoki i jakbym miała goràczkę.
Jeśli jutro wystąpi plamienie zadzwonię do gina. Brzuszek od czasu do czasu pobolewa jak na okres i puszcza. Cycki rozmiar większe. Mam nadzieję że wszystko idzie ku dobremu
Ile to dni po owu? Wyszedł test z bladą kreseczką?1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
okruszek wrote:Ja za jakieś 4-5 dni mam mieć okres a dzisiaj test negatywny, biel taka że bielszy nie będzie
Dlatego ja właśnie będę próbowała wytrzymać do przewidywanego dnia okresu, żeby się nie dołować. Po pierwsze: test u jednego wyjdzie pozytywny np. 7 dni przed okresem, a u drugiego nawet w przewidywany okres może być widać ledwo ledwo. Po drugie ja w zeszłym miesiącu tak wcześnie testowałam, testy były pozytywne z ledwo widoczną kreską a parę dni później okazało się, że to ciąża biochemiczna.. a chyba wolałabym tego nie wiedziećMama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 15:28
natkurka lubi tę wiadomość
19.10.23 kontrolna cytologia - wyniki za 3 tygodnie.
15.11.23 - stwierdzono obecność nieprawidłowych komórek nabłonkowych.
Komórki nabłonka płaskiego: LSIL - zmiany śródnabłonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytozę (HPV) i możliwość CIN1 (dysplazji małego stopnia).
Grupa PAP III. 😪 Lek albothyl, ponowna cytologia za 6 miesięcy. Lek przerwany z powodu reakcji alergicznej.
04.04 - 09.04.24 oddział neurologiczny. Pobyt w szpitalu z powodu omdlenia i drgawek z dnia 07.02.24
10.04.24 - kontrolna wizyta ginekolog + cytologia, czas oczekiwania na wynik 3tyg.
29.04.24 - Wizyta endokrynolog
09.05.24 - Wizyta kontrolna oddział endokrynologii ginekologicznej.
27.05.24 - kolposkopia z pobraniem wycinków, wyłyżeczkowanie. Wyniki za 4-6tyg.
08.07.24 - zabieg konizacji szyjki macicy
🔴 Od sierpnia 2023 brak starań. 🔴 -
Hej, jestem tutaj nowa ale czytam Was od bardzo dawna. O ciążę starałam się i nie staralam po prostu kochaliśmy się dla przyjemności ale za każdym razem pod koniec cyklu miałam cichą nadzieję że jednak się uda. Już myślałam że coś z nami nie tak 🙃 OM rozpoczęła się 11.06.2022 cykle przeważnie 28 dyniowe choć czasami zdarzały się 31 dniowe. 9.06. powinien być okres a tu cisza ból jajników kłucie po lewej stronie.... Myslalam że to na okres. Choc nigdy takie spóźnienie się nie zdarzyło. Tym bardziej że seks był tylko 17 i 18 dc. Okres nie przychodził, wczoraj zrobiłam test a tu dwie mocne krechy o 22.00. Boli mnie kręgosłup i podbrzusze czy to normalne? Kiedy lekarz?
natkurka, Mart768, Andelulla lubią tę wiadomość
17.06.2022- II
11.10.2022-połówkowe 21t6d 456g chłopczyk 😍😍😍
Termin porodu 16.02.2023r.
11.02.2023- chłopiec 👶 Urodzony siłami natury 3550kg 55cm. Moje szczęście 🥰 -
Lubię pomarańcze wrote:Hej, jestem tutaj nowa ale czytam Was od bardzo dawna. O ciążę starałam się i nie staralam po prostu kochaliśmy się dla przyjemności ale za każdym razem pod koniec cyklu miałam cichą nadzieję że jednak się uda. Już myślałam że coś z nami nie tak 🙃 OM rozpoczęła się 11.06.2022 cykle przeważnie 28 dyniowe choć czasami zdarzały się 31 dniowe. 9.06. powinien być okres a tu cisza ból jajników kłucie po lewej stronie.... Myslalam że to na okres. Choc nigdy takie spóźnienie się nie zdarzyło. Tym bardziej że seks był tylko 17 i 18 dc. Okres nie przychodził, wczoraj zrobiłam test a tu dwie mocne krechy o 22.00. Boli mnie kręgosłup i podbrzusze czy to normalne? Kiedy lekarz?
No prosze gratulacje!!! Dlugo wytrzymalas od 9 czerwca kiedy mialas miesiaczke? Ktorego dnia? Od tego dnia sie liczy togdnie. Zazwyczaj u lekarza widac cos kolo 6-7 tygodnia
Lubię pomarańcze lubi tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
27.04.2023🤱💙 -
natkurka wrote:No prosze gratulacje!!! Dlugo wytrzymalas od 9 czerwca kiedy mialas miesiaczke? Ktorego dnia? Od tego dnia sie liczy togdnie. Zazwyczaj u lekarza widac cos kolo 6-7 tygodnia17.06.2022- II
11.10.2022-połówkowe 21t6d 456g chłopczyk 😍😍😍
Termin porodu 16.02.2023r.
11.02.2023- chłopiec 👶 Urodzony siłami natury 3550kg 55cm. Moje szczęście 🥰