🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola111 wrote:A jakie długie masz cykle?
U mnie meksyk...ciąża bliźniacza. 1 maluch w macicy, 2 poza....Nie wiadomo czy uda się uratować tego w środku.
Ojejku współczuję oby wszystko się dobrze skończyło ❤
Moje cykle to skomplikowane są 😆 raz 30 dni a raz 45...1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
Raskar90 kciuki za kolejny cykl!
Ola111 ależ się u Ciebie dzieje! Trzymam mocno kciuki u zdrowaśkę odmawiam za dobre zakończenie tego pobytu w szpitalu.
U mnie okropne objawy: zaparcia i.. hemoroidy! Już nie mam na to pomysłu, walczę od piątku.
Ola111 lubi tę wiadomość
-
Zasięgłam rad innych mam KP (nie udało nam się odstawić małej całkowicie - w nocy daje takie czadu że daje jej tego cysia) i z polecenia kupiłam niepokalanka - w czwartek powinien być u mnie i to może wspomoże moje cykle 😅1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
Ola111 wrote:Czeka mnie łyżeczkowanie.
Uciekam z forum.
Powodzenia !
Bardzo mi przykro Ola w razie gdybys potrzebowała się jednak wygadać to jesteśmy tutaj. Ale w pełni rozumiem i szanuje twoja decyzje. Życzę Ci wszystkiego dobrego.Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
okruszek wrote:U mnie wczoraj wieczorem rozkręcił się okres! 37 dniowy cykl miałam 😆
Ja tez ubiegly cykl jak zaczelam monitorowac to nagle okazal sie byc 32 dniowy gdzie normalnie 26❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Hej dziewczyny.
Wątek czerwcowy już chyba poszedł w zapomnienie:)
U mnie niespodziewany zwrot akcji....Ciąża prawidłowa, serduszko pracuje jednak dalej jest krwiak sporych rozmiarów. Wyszłam wczoraj ze szpitala. Za tydzień do kontroli.
Mały Fistaszek okazał się bardzo uparty i zaskoczył wszystkich lekarzy
Ciąża jednak nadal zagrożona...modlę się aby krwiak się wchłoną.
W każdym bądź razie dziewczyny, lekarze swoje A natura swoje...
Pozdrawiam:)eRKow. lubi tę wiadomość
-
Ola to świetna wiadomość!!!! Walczcie dzielnie oboje! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ola111 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.U mnie niestety smutne wieści, dowiedziałam się, że moja maleństwo obumarło:(.Czekam na poronienie w domu, jeśli nic się nie zadzieje to pojadę do szpitala.Wolalabym w domu tak jak poprzednio.Odstawilam leki parę dni temu i organizm jeszcze myśli że jest w ciąży.Chcemy porobić sobie badania żeby dane ni było ytrzymac nast ciaze o ile wogole w nią znajdę.Trzymam kciuki za Was wszystkie
-
StanaiowoOna przykro mi. Trzymam kciuki za dobre wyniki badań i efekty dalszych starań.
Ola111 jak u Ciebie wygląda sytuacja? -
eRKow. wrote:Raskar90 kciuki za kolejny cykl!
Ola111 ależ się u Ciebie dzieje! Trzymam mocno kciuki u zdrowaśkę odmawiam za dobre zakończenie tego pobytu w szpitalu.
U mnie okropne objawy: zaparcia i.. hemoroidy! Już nie mam na to pomysłu, walczę od piątku.
Hejka 🤗 to są czopki na hemoroidy polecam jak ręką odjął (tak na przyszłość)Pozdrawiam i powodzenia 🙂Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Wątek ledwo żyje, ale z rację tego że był dla mnie szczęśliwy to napiszę.
Kilka dni miałam delikatne brązowawe plamienia, dziś rano przerodziło się w krwawienie okresowe. Pojechałam z mężem na SOR, stwierdzone poronienie zatrzymane. 2 tygodnie temu byłam na wizycie i dzieciątko niby z dużą różnica wieku (mój 8tc, a dziecko 6+1) ale było serduszko. Dziś lekarz stwierdził brak czynności serca. Zaproponował zatrzymanie na oddziale i podanie tabletek. Odmówiłam. Wróciliśmy do domu ale po około 30min po powrocie silne bóle i skurcze i mnóstwo krwi, zlepki, skrzepy ... Trwało to że 3h...
We wtorek mam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Ale teraz już czuję że grono Aniołków się powiększyło... -