🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola111 wrote:Dla dziewczyn które interesuje szyjka w ciąży, jestem w 18 dniu po ovu i szyjka jest wysoko, twarda, zamknięta i jest tam ogólnie wilgotno
Bo ja jestem 16 d po ovu i też jest wysoko twarda i zamkniętą a śluz mam taki lepkawy raz biały raz przezroczysty i ogólnie dużo go jest. Testy narazie negatywnemonia -
Dziewczyny miałam racje, czekam na okres Mysle, że muszę się usunąć z tego forum, może mniej będę myślała o tym że chce być już w ciąży i łatwiej to pójdzie
https://zapodaj.net/0130b64ad47b9.jpg.html1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
okruszek wrote:Dziewczyny miałam racje, czekam na okres Mysle, że muszę się usunąć z tego forum, może mniej będę myślała o tym że chce być już w ciąży i łatwiej to pójdzie
https://zapodaj.net/0130b64ad47b9.jpg.html
Oczywiście nakręcanie się i myślenie nie pomaga, ale wsparcie osób w podobnej sytuacji owszem nie usuwaj się! Ja też już czekam na okres, mimo że tydzień do niego. Tak czasem jest, nie zawsze możemy mieć to o czym marzymy od razu :*natkurka lubi tę wiadomość
Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
kalo wrote:A śluz jaki masz?
Bo ja jestem 16 d po ovu i też jest wysoko twarda i zamkniętą a śluz mam taki lepkawy raz biały raz przezroczysty i ogólnie dużo go jest. Testy narazie negatywne
Dziś mam 19 dniu po ovu, śluz kolor kawa z mlekiem dosłownie. Wróciłam z powtórki bety ( byłam w poniedziałek)dam znać jak wynik -
okruszek wrote:Dziewczyny miałam racje, czekam na okres Mysle, że muszę się usunąć z tego forum, może mniej będę myślała o tym że chce być już w ciąży i łatwiej to pójdzie
https://zapodaj.net/0130b64ad47b9.jpg.html
Zostań, póki nie ma @ jest nadzieja
Ale rozumiem Cię, ja tak zrobiłam 2 lata temu. Miałam dość. Wróciłam teraz w czerwcu jak się okazało w szczęśliwym cyklu:) chwilo trwaj -
Na ten cykl zaopatrzyłam się już w paski owulacyjne, zobaczymy co w duszy gra.
Przekonałyście mnie i zostanę ale muszę do tego podejść na luzie tym razem.
Czekam na ten okres, mógłby już przyyyjść
Raskar u Ciebie jeszcze jest nadzieja!1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
kalo wrote:Dziś poszłam na bete jutro wynik zobaczymy co wyjdzie. Bo testy dalej negatywne 😞
Ja będę miała wynik koło południa lub po południu. Ale zastanawiają mnie te plamienia, śluz dziś już zabarwiony na ciemniejszy kolor niż wcześniej. Poczekam na bete -
Ola111 wrote:Ja będę miała wynik koło południa lub po południu. Ale zastanawiają mnie te plamienia, śluz dziś już zabarwiony na ciemniejszy kolor niż wcześniej. Poczekam na bete
Ola111 lubi tę wiadomość
-
U mnie niestety @ na całego, nawet nie ma sensu tracić testów…🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Ola111 i Sulejukowa11 trzymam kciuki oby bety były ładne! Dajcie znać!
U mnie dziś 23dpo, wczoraj zrobiłam kolejny test bo zniknęły mi wszystkie objawy, ale dalej ładne kreski były. Jutro mam wizytę u gin. Ciekawa jestem co powie.
A u mnie śluz z kolei ciągle biały, ale taki mało gęsty, jak jakiś balsam do smarowania 🤣Ola111, natkurka lubią tę wiadomość
-
Ola111 wrote:Betka z poniedziałku 529, z dziś 1690 elegancko ponad normę
Plamienie delikatne jest , jutro gin, progrsteron mówił że zapisze, kopytka do góry i L4 na kilka dni❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙