🌞 Testujemy w czerwcu 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola111 wrote:Który to dzień cyklu ?
W obecnym cyklu owulacja była wcześniej i dwie kreski zobaczyłam juz w 24 dc. -
eRKow. wrote:36,
W obecnym cyklu owulacja była wcześniej i dwie kreski zobaczyłam juz w 24 dc.
Acha to będziemy miały bardzo zbliżona datę porodu ja jestem w 32 dc, i też mam dziś wizytę ze względu na niewielkie plamienia. Jeszcze Nie będzie nic widać u mnie, ale trzeba sprawdzić czy jest ok -
Ola111 wrote:Acha to będziemy miały bardzo zbliżona datę porodu ja jestem w 32 dc, i też mam dziś wizytę ze względu na niewielkie plamienia. Jeszcze Nie będzie nic widać u mnie, ale trzeba sprawdzić czy jest ok
O której masz wizytę? -
Ola111 wrote:16:20.
Ja w 1 ciąży byłam na 1 usg w 37 dc i zobaczyłam już dorodną jajowatą kropeczke:)
Ja mam 16.30. trzeba szybko przeczekać dzień w pracy. -
Trzymam kciuki za udane wizyty
U mnie 5 dni do okresu, ale czuję już ten zwiastujący okres ból. Spróbujemy jeszcze w kolejnym cyklu, a jak się nie uda to chcemy zrobić sobie 3-4 miesiące przerwy na badanie i na poprawę parametrów zdrowotnychOla111, natkurka lubią tę wiadomość
Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
https://zapodaj.net/c1ad0393fc488.jpg.html
Zdjęcie tego nie oddaje ale dostrzegłam dziś cień cienia na teście. Oby to nie był biochem jak w zeszłym miesiącuMama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
U mnie jeden pęcherzyk, wielkość 3.8 🥰 ciąża wewnątrzmaciczna. Pierwsze zdjęcie z USG jest mam zrobić podstawowe badania i jak coś wyjdzie poza norma to kontakt mailowy, jak wszystko ok to wizyta za około 4-5 tygodni
-
U nas niestety jednak starania nie będą takie łatwe. Odkopałam apke z zapisami starych cykli i wrzuciłam te wszystkie daty w kalendarzyk flo i totalnie się wszystko poprzestawiało. Założyłam że cykle miałam 30 dniowe a jedynie że po styczniu się długo spóźniał a tu jednak różnie mega.
Daty pierwszego dnia cyklu:
• 23 grudzień, 22 styczeń, 9 marzec, 23 kwiecień, 23 maj
póki co brak @
ale dni cykli są przeróżne
•• grudzień-styczeń 30 dni cykl
•• styczeń-marzec 46 dni cykl
•• marzec-kwiecień 45 dni
•• kwiecień-maj 30 dni cykl
więc nie wiem już sama jak liczyć owu. Założyłam że cykle mam 30dni więc aplikacje pokazywały mi owulacje że była 7 czerwca a teraz flo pokazuje że była dopiero w 19dc czyli 10 czerwca. Myślicie że mogło po takiej przerwie od zbliżenia się udać zakładając że owu była 10?
No i @ myślałam że powinna być wczoraj a tu zmieniło że dopiero za 2 dni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2022, 18:42
1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
❌ przerwane starania od lutego do maja 2022 ❌
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
Jak przyjdzie @ to chyba już w pierwszym dniu po krwawieniu zacznę robić testy owulacyjne i to da mi może większe szanse na sprawdzenie kiedy owu. A ja niestety wcale jej nie odczuwam1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022 -
Ola111 wrote:U mnie ciąża pozamaciczna. Jestem w szpitalu.
Rok temu przechodziłam to samo. Mam dość dziewczyny, wystarczy nam jedno dziecko nie mam zamiaru trzeci raz przechodzić przez to samo....
Może trochę odpoczynku i bez większych celowan się uda nawet nie będziesz wiedzieć kiedy... -
Dzięki dziewczyny. Nie nie o to chodzi że bez celowań że wtedy może się uda. Będę uważać żeby się nie udało. Cp to zagrożenie życia, w zeszłym roku cudem przeżyłam....nigdy więcej. Mam syna do odchowania. Trzymam za Was kciuki ✊❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2022, 20:22
-
Ola111 wrote:U mnie ciąża pozamaciczna. Jestem w szpitalu.
Rok temu przechodziłam to samo. Mam dość dziewczyny, wystarczy nam jedno dziecko nie mam zamiaru trzeci raz przechodzić przez to samo....
Tak bardzo mi przykro 😢 przytulam i jak by co to tutaj jesteśmy, bądź silna 😢😘Mama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
Dziewczyny....Lekarz w szpitalu stwierdził prawidłowa ciążę! Tylko jest umiejscowiona w rogu macicy blisko jajowodu ale lekarz twierdzi że będzie się rozwijać w kierunku do macicy. Pobrali mi bete o 23 będą wyniki. I najprawdopodobniej pojadę do domu, na kontrolę do lekarza za 5 dni czy ciąża rośnie w dobrym kier , chyba że będę miała silne bóle to do szpitala.
Cieszę się ale też bardzo boję...eRKow., raskar90, Andelulla lubią tę wiadomość
-
Ola111 wrote:Dziewczyny....Lekarz w szpitalu stwierdził prawidłowa ciążę! Tylko jest umiejscowiona w rogu macicy blisko jajowodu ale lekarz twierdzi że będzie się rozwijać w kierunku do macicy. Pobrali mi bete o 23 będą wyniki. I najprawdopodobniej pojadę do domu, na kontrolę do lekarza za 5 dni czy ciąża rośnie w dobrym kier , chyba że będę miała silne bóle to do szpitala.
Cieszę się ale też bardzo boję...1 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - styczeń 2022 ⚪
2 𝑐𝑦𝑘𝑙 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑎𝑛 - czerwiec 2022