Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania007 wrote:No u Ciebie widzę temperatura się trzyma🤭 ja mam krotka fazę lutealna wiec jakby coś miało być to już by było bo przy takiej fazie trzeba liczyć na szybka implantację. A dzisiaj mi się pojawiła jakaś kropka krwi i nie wiem czy to nie zapowiedź 🐒
No niby się trzyma, ale pewnie na dniach zacznie spadać. 🙃
Za Ciebie trzymam jeszcze kciuki!
Emocji już tyle tutaj, a przecież to wątek dopiero na kwiecień. 🤣Hania007 lubi tę wiadomość
-
Akataa wrote:No niby się trzyma, ale pewnie na dniach zacznie spadać. 🙃
Za Ciebie trzymam jeszcze kciuki!
Emocji już tyle tutaj, a przecież to wątek dopiero na kwiecień. 🤣Karolina__ lubi tę wiadomość
-
Żelka1990 wrote:Dziewczyny jestem po monitoringu.
Spisałam ten cykl na straty, ale jednak owulacja się zbliża ale co wyjdzie zobaczymy. Tak czy siak nie będę brała duphastonu i nie zablokujemy owulki.
Mianowicie.
Jak pisałam ja robię testy owulacyjne te clear blue dual. Zaczęłam w 11 dc, 3 dni negatywne dzisiaj 14 dc a tam migająca buźka No teoretycznie za 3-4 dni powinna być owulacja wg tego testu … zobaczymy Testować będę do uzyskania stałej buźki.
Dzisiaj około godziny 17 miałam monitoring i jest pęcherzyk dominujący 17 mm ( przypominam 14 dc) endometrium prawidłowe. Kolejny monitoring w środę między 23 a 00:00 🙈 tak mnie doktorek wcisnął na wizytę 😉
Ale powiedzcie mi, czy macie owulacje późniejsze ? Czy któraś z was tak ma? Ja mam córkę z 19 dnia cyklu, ale mój doktorek mówi , ze z tak późnej owulacji to ja ciąży nie będę miała 😑 i tutaj mamy zgrzyt.
A zwykle też 16-17starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Akataa i Hania, nic do stracenia u was. 🤞🤞🤞 Może akurat.
Ogólnie ja też się nigdy nie mogę powstrzymać, chociaż wiem, że za szybko. 🤣
No, ale my już tak mamy. 😁Hania007 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 Starania od 01.2021 r.
Clostilbegyt od 01.2022 r.
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Żelka1990 wrote:Dziewczyny jak ja mogę podejrzeć wasze wykresy??
Musisz kliknąć w awatar lub nick danej dziewczyny i tam masz "Bieżący wykres na tablicy: tak", klikasz na "tak" i powinnaś zobaczyć wykres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2022, 14:16
Julka99 lubi tę wiadomość
-
Zelka, tak jak Akatta mówi klikasz w nick i tam będzie. Fajnie ze wcześniej bo o 23 to trochę późno…🙈 ja miałam słaba kreske w 11dpo w cyklu w którym zaszłam w ciąże z synem
-
Karolina__ wrote:Ahhh... Kiedy ujrze w końcu też ta kreskę. 🥺
Karolina głowa do góry. Czasami na dobre rzeczy trzeba dłużej poczekać, ale warto 🙂 Wiem, że łatwo powiedzieć, ale nie poddawaj się ❤Karolina__ lubi tę wiadomość
👩: 29lat
🙋: 31lat
08.19- Córeczka ❤
07.20- starania o 2 Bobo
02.21- 👼 8tc
👩
Hashimoto
TSH ✅
Anty Tpo❌
Anty Tg❌
Prolaktyna✅
FSH✅
LH✅
Testosteron✅
Estriadol✅
Progesteron✅
USG- podejrzenie wodniak w lewym jajowodzie (do potwierdzenia)
marzec-maj '22 -monitoring
planowane HSG
🙋 nie badany -
Żelka1990 wrote:Faktycznie są te wykresy 😀 dziękuje !
Akataa No ten wykres to aż dziw, ze taty negatywne… ale może ten spadek w 12 dpo to implantacja?
No kolejna mnie będzie nakręcać. 😆
Patrzę na poprzedni cykl i tam też miałam spadek temp. w 7 dpo i teraz mogło być tak samo, bo owulacja mogła mi się przesunąć dopiero na 30 dc, więc ten 12 dpo, to wtedy 7. 🙃 Tak więc dziś wychodziłby 9 dpo i akurat na weekend okres. 😄 -
Hania007, bajkaa - dzięki za miłe przyjęcie.
Julka99 - bardzo Wam współczuje, żadne słowa nie ukoją tego bólu, ale trzeba mieć nadzieję, że wszystko w końcu się ułoży.
Akataaa - trzymam mocno kciuki
Akataa, bajkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 28 lat
11.2021 - poronienie w 17 tc -
Karolina, wierze ze niedługo ujrzysz dwie kreseczki🥺✊🏻
Karolina__ lubi tę wiadomość
-
Kasiak89 wrote:Ja ostatnio miałam w 21 albo 22, już nie pamiętam :p
A zwykle też 16-17https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Hej, mozna do Was jeszcze dolaczyc? 😊 obecnie jest to moj 7 cykl staran o rodzenstwo dla synka, w pierwszą ciaze udalo mi sie zajsc w 1 cyklu. Zdiagnozowano u mnie endometrioze, wiec pewnie to tlumaczy problemy z zajsciem w kolejna ciaze ☹ od poczatku biore kwas foliowy, a ten w ten cykl wdrożyłam dodatkowo olej z wiesiolka u castagnus (na bole, plamienia). Pozdrawiam wszystkich 😘😘😘
Żelka1990, bajkaa, Hania007, Karolina__ lubią tę wiadomość
9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się -
Żelka1990 wrote:Dziewczyny możliwe, że mam cały czas w tym cyklu szyjkę nisko? Zbadałam sobie i nie musiałam sięgać jakoś wysoko by ją dotknąć 🤔9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się
-
-mała-mi- wrote:Hej, mozna do Was jeszcze dolaczyc? 😊 obecnie jest to moj 7 cykl staran o rodzenstwo dla synka, w pierwszą ciaze udalo mi sie zajsc w 1 cyklu. Zdiagnozowano u mnie endometrioze, wiec pewnie to tlumaczy problemy z zajsciem w kolejna ciaze ☹ od poczatku biore kwas foliowy, a ten w ten cykl wdrożyłam dodatkowo olej z wiesiolka u castagnus (na bole, plamienia). Pozdrawiam wszystkich 😘😘😘
-mała-mi- lubi tę wiadomość