Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:Dziewczyny możliwe, że mam cały czas w tym cyklu szyjkę nisko? Zbadałam sobie i nie musiałam sięgać jakoś wysoko by ją dotknąć 🤔
-
Żelka1990 wrote:Zawsze robie to we wannie po kąpieli na pusty pęcherz kucając. I tylko w te dni kiedy nie ❤️ Żeby tam nic nie tykać na ścieżce plemniczkom
Hania007 tez naczytalam się wiele pozytywnych opinii o castagnusie na roznych forach dlatego mam nadzieje, ze i u mnie nieco pomoze 🙈 zwlaszcza, ze na bole miesiaczkowe juz zadzialal, bo sa mniejsze niz zwykle. 😊
9 cs (3 cykl z castagnus, 1 cykl z conceive), nie poddaję się -
-mała-mi- wrote:Muszę spróbować podobnie do Ciebie a sprawdzasz tylko wieczorem, czy rano tez? Kiedys czytalam, że dobrze jest sprawdzac dwa razy dziennie, bo rano szyjka lubi byc wysoko, a wieczorem juz nieco nizej 🙈
Hania007 tez naczytalam się wiele pozytywnych opinii o castagnusie na roznych forach dlatego mam nadzieje, ze i u mnie nieco pomoze 🙈 zwlaszcza, ze na bole miesiaczkowe juz zadzialal, bo sa mniejsze niz zwykle. 😊
Ja sprawdzam rano i wieczorem ☺️
Kochana jak możesz to daj mi jeszcze znać na kiedy Cię zapisać z testowaniem 😁
https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Tak wgl to doszedł mi termometr wiec jutro przetestuje 😁
Za to teraz umieram z bólu jajnikahttps://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Julka99 wrote:Tak wgl to doszedł mi termometr wiec jutro przetestuje 😁
Za to teraz umieram z bólu jajnika -
-mała-mi- wrote:Muszę spróbować podobnie do Ciebie a sprawdzasz tylko wieczorem, czy rano tez? Kiedys czytalam, że dobrze jest sprawdzac dwa razy dziennie, bo rano szyjka lubi byc wysoko, a wieczorem juz nieco nizej 🙈
Tylko wieczorem.
I tez nie codziennie. Jeśli wiem, ze może coś będzie ❤️😀 to nie sprawdzam -
Dziewczyny jaram się jak pochodnia pozytywnym testem owulacyjnym hahaha, dzisiaj o 21 mam monitoring ciekawe ile ma mm pecherzyk.
Te testy clear blue wg mnie są warte każdej tej zlotowki. Zużyłam ich 6 sztuk. Bo jak mam pozytyw dzisiaj to jutro tez będzie pozniej spadek wiec mam już nie robić .
Czy jak rozumiem to w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja 🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 07:26
Julka99 lubi tę wiadomość
-
Żelka1990 wrote:Dziewczyny jaram się jak pochodnia pozytywnym testem owulacyjnym hahaha, dzisiaj o 21 mam monitoring ciekawe ile ma mm pecherzyk.
Te testy clear blue wg mnie są warte każdej tej zlotowki. Zużyłam ich 6 sztuk. Bo jak mam pozytyw dzisiaj to jutro tez będzie pozniej spadek wiec mam już nie robić .
Czy jak rozumiem to w ciągu 24-36 godzin nastąpi owulacja 🤔🤔 -
Żelka1990 wrote:No to dzisiaj, jutro i piątek sex codziennie a w sobotę przed wylotem jeszcze rano i zobaczymy co to będzie 😀😀
Haha zapowiada się intensywny czas. 😅 Powodzenia! 🤞Żelka1990 lubi tę wiadomość
-
Zelka owocnych starań🤞🏻✊🏻 Wyjazd mama nadzieje ze przyczyni się ze kropek się zagości na dobre u Ciebie❤️
-
Ja szyjki nie sprawdzam, bo kiedyś jak sprawdzałam to sama nie wiedziałam co u jak. 🤣
Zelka, jak po monitoringu?
Hania, ja nic nie widzę. 😥 No, ale zdjęcie też inaczej niż jak Ty to widzisz. Zresztą ślepa
jestem. 😁
Akataa, masz już 🐵 albo ⏸️?
Dzisiaj 3 dzień z clo. Wczoraj bolał mnie jajnik z lewej, aż dziwne, bo jest baaaardzo leniwy i nie miałam z niego pecherzyka. No, ale zobaczymy za tydzień. 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 09:06
👩❤️👨 Starania od 01.2021 r.
Clostilbegyt od 01.2022 r.
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Hania007 wrote:
Hmmm, jakby się uprzeć to coś tam może ledwo przebija, ale ja bym raczej temu nie ufała. Powtórz jutro, może kup 2 różne. 😉
Ja już miałam nie testować, ale pękłam i niepotrzebnie, bo biało aż bije po oczach. 😅 Eh tylko zbankrutuje na tych testach... W każdym razie ostatecznie się pozbyłam złudzeń i spokojnie (taaa, hahaha 🤣) czekam na 🐒. Wyskoczyły mi 2 opryszczki (a nie miałam chyba z pół roku, mój rekord), więc może to zwiastun miesiączki. Innych objawów brak. Sprawdzam od kilku dni szyjkę i dziś jej nie mogłam dosięgnąć nawet. 😑
Karolina__ trzymam kciuki za piękną owulkę! 🤞Karolina__ lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Dziś przywitałam 🙈. Myślałam że będzie mi z tym źle, ale cieszę się że będziemy mogli zacząć od nowa 💪
W tym cyklu chciałbym jak najbardziej wspomóc owulację żeby się nie ociągała i przyszła przed 10 kwietnia ✌️
Testowanie na chwilę obecną planuje na 24 kwietnia, nie wcześniej 🤫
Trzymam mocne kciuki za Wasze cykle i ⏸️ ✊✊✊
Akataa, Karolina__ lubią tę wiadomość
23.06.22 - Diagnoza - Azoospermia
15.11.22 - ❄️❄️❄️❄️
27.12.22 - transfer 4.1.1 - EG + AH, cykl sztuczny
6dpt - II, 7dpt - 65, 9dpt - 187, 11dpt - 432, 13dpt - 1115, 20dpt - 10135, widoczny pęcherzyk, 29dpt - 🤍🤍
7tc - 💔❤️🩹 , 9tc-💔 (7t2d) ♀️
20.07.24 - transfer 4.1.1, cykl sztuczny
6dpt - II, 7dpt - 46, 9dpt - 126, 11dpt - 266, 13dpt - 573, 19dpt - 2623, 20dpt - pęcherzyk ciążowy z zółtkowym, 24dpt - mamy 💗 7t6d - 💔(7t1d) ♂️
🍂19.11.24🍂 - transfer 4.1.1, cykl naturalny
Czeka na nas jeden maluszek 😺 -
Nie dziwie się ze nie widzicie bo na żywo ledwo co widać😒 już mnie w zeszłym miesiącu oszukały te testy wiec nie ufam im. Chociaż porównując widzę ze coś tam ciemnieje🧐 No nic czekam do dnia 🐒 pojutrze powinnam dostać.
-
Hania ja nie widzę nic kompletnie na tych testach.
Ale ja np jak sikam na taty ciążowe to jest biało ale zaraz widzę cień potem biało moje oczy tak strasznie chcą zobaczyć ten pozytyw, że serio widzą chwile to co chcą widzieć 🙈
Karolina w poniedziałek w 14 dc był pecherzyk 17 mm dzisiaj miałam rano pozytywny owulacyjny wieczorem mam monitoring. Wiec wrócę z monitoringu dorwę męża a podczas leżenia z nogami na suficie się odezwę tu hahaha😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 10:28
Karolina__ lubi tę wiadomość