🌺 Testujemy w maju 🌺
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia28000 wrote:A i jeszcze mam pytanie, dziś jak robiłam ten test to tak specyficznie się wybarwial ze jakby najpierw ta druga kreska była bardziej widoczna i dopiero niewidoczna aż w końcu cień cienia 🙉
Az się sama śmieje z siebie ze zbankrutuje na tych testach co miesiąc ale wczoraj była promka 🤪🤪🤪
No i już miałam tez dola wczoraj bo od majówki miałam jakieś przeziębienie/grypę z bolem gardła i sądziłam ze przez to to już na pewno się nie uda, ale znów mam nadzieje po tym cieniu 😅
Asia spróbuj jutro test zrobić. Chyba nie ma znaczenia kolejność wybarwienia. Czytałam że ważne żeby kreska była różowa a nie szara . Ja robiłam pierwszy test 8 dpo i już była widoczna druga kreseczka, potem kolejny zrobiłam 2 dni później i była widocxniejsza, a trzeci zrobiłam z marszu wieczorem z rozcieńczonego moczu i od razu była krecha 😊 Trzymam kciuki 🤞❤️ Dziewczyny polecają facelle - i mi faktycznie on pokazał najmocniejsza krechę 😀 -
Marcysia ja już od wczoraj czuje objawy. Mam mdłości przed śniadaniem i wieczorem. Odcina mnie spanie 12-13 wczoraj z córka ledwo dawałam rade na dworze tak mnie spanie muliło. A o 15 padła na drzemkę problem w tym, ze ja zasnęłam a córka nie😀😀😀 przez godzinę rządziła sama w domu z psem 🙈🙈🙈
Aha No i dzisiaj już o 4 rano pobudka zasnęłam 1,5 h później i o 7:30 już córcia obudziła.
Miałam to samo z córcia tylko wtedy spałam sobie do tej 9-10 na spokojnie i w dzień drzemka. A teraz nie mam takich rarytasów haha😀😀😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 11:33
-
Piękny tescik 😍 ja niestety muszę chodzić do pracy, tyle tylko że rano poczułam że trochę mi słabo i musiałam się schłodzić zimna wodą. Nie wiem jak to będzie dalej 😀 Jak robię siusiu to mam wrażenie że coś mi uciska i tak ledwo co leci 🙈 to normalne? Dobrze że nie muszę na testy sikać bo byłoby ciężko 😅
Gin nie odpisuje, umówiłam się na teleporade dziś do położnej bo inaczej to ocipieje z tym analizowaniem tej bety 🙈Slowmotion lubi tę wiadomość
-
Jo88 wrote:Melduję wykonanie testu. Biel lśniąca. Nie spodziewałam się innego wyniku skoro temperatura zaczęła jednak spadać... czekam na 🐒18.01.2021 cudowna 👶 18cs
Luty 2022- Projekt rodzeństwo
👩🦰 33
👩🦲41
Lipiec: ovitrelle + duphaston, progesteron 22,6 ❌
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Marcysia1990 wrote:Ja też robiłam testy owu i wyszła mi druga kreska kilka dni przed owu. Potem byłam u gin i miałam pęcherzyk 22mm a test wyszedł negatywny 🤷🏻♀️ więc nie wiem czy można temu ufać 🤔18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Asia28000 wrote:Hej
Dziewczyny jestem nowa na forum, znalazłam wasz wątek wiec testuje z Wami.
Dziś na teście facelle 4 dni przed planowana miesiączka cień cienia, z jednej strony mam nadzieje ale boje się porażki wiadomo….
Jestem z tych które testują szybciej bo miesiączka w terminie to za duży cios dla mojej nadzieje wole się nastawiać szybciej ze może nic nie być z tego cyklu…
A wiec jutro ponawiam, lub max w sobotę rano o ile wytrzymam 🥺
Gratuluje tym które maja już krechy 💗💗
Cień cienia to już dużo 🤫 powtórz jutro rano to zobaczysz czy ciemnieje. Powodzonka 🤞18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Ale piękna krecha 🤗🤗 oby beta pięknie przyrastała. A potem... chciałam napisać z górki ale wiem, że masz na pokładzie dziecko wiec może być wesoło 😆18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Marcysia1990 wrote:Piękny tescik 😍 ja niestety muszę chodzić do pracy, tyle tylko że rano poczułam że trochę mi słabo i musiałam się schłodzić zimna wodą. Nie wiem jak to będzie dalej 😀 Jak robię siusiu to mam wrażenie że coś mi uciska i tak ledwo co leci 🙈 to normalne? Dobrze że nie muszę na testy sikać bo byłoby ciężko 😅
Gin nie odpisuje, umówiłam się na teleporade dziś do położnej bo inaczej to ocipieje z tym analizowaniem tej bety 🙈18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Wczoraj były równy 4 tydzien. Rozmawiałam przed chwilą z położna, pytała o długość cykli i ost. miesiaczke i powiedziała, że wszystko jest w porządku ,że beta dosyć szybko przyrasta i żeby się nie martwić 😊 Ufff. Mialam cykle 25 dniowe więc może dlatego ona tak szybko urosła 😊 Byle teraz wytrzymac do wizyty u ginekologa 😁 idę 19.05
Ale mi serce wali 🙈 to jest taki stres. Serio nie spodziewałam się że będę tak panikować 🙈 -
Dziewczyny a u mnie dziś okres:(możecie wpisać.Moglam się tego spodziewać widząc te biel wizira na teście. Nie mam już siły, widocznie nie jest mi dane już nigdy naturalnie zajść w ciążę.Szprycuje się tymi hormonami i nic to już nie daje. Wezmę Aromka i jak coś z tego będzie to chyba podejdziemy do inseminacji.
-
StaraniowaOna wrote:Dziewczyny a u mnie dziś okres:(możecie wpisać.Moglam się tego spodziewać widząc te biel wizira na teście. Nie mam już siły, widocznie nie jest mi dane już nigdy naturalnie zajść w ciążę.Szprycuje się tymi hormonami i nic to już nie daje. Wezmę Aromka i jak coś z tego będzie to chyba podejdziemy do inseminacji.
StaraniowaOna lubi tę wiadomość
🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)
🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶 -
Zapiasane, gratuluję i życzę dużo zdrówka 😍🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)
🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶 -
StaraniowaOna wrote:Dziewczyny a u mnie dziś okres:(możecie wpisać.Moglam się tego spodziewać widząc te biel wizira na teście. Nie mam już siły, widocznie nie jest mi dane już nigdy naturalnie zajść w ciążę.Szprycuje się tymi hormonami i nic to już nie daje. Wezmę Aromka i jak coś z tego będzie to chyba podejdziemy do inseminacji.
Przykro mi 😞
StaraniowaOna lubi tę wiadomość