🌺 Testujemy w maju 🌺
-
WIADOMOŚĆ
-
eRKow. wrote:Nie korzystałam z monitoringu więc nie wiem jak tow yglada cenowo, ale może dobrze jest zacząć od temperatury i obserwacji? Myślę że już 3-4 cykle pokażą co i jak, a i pierwszy cykl, skrupulatnie zapisując można zaobserwować czy owulacja jest i mniej więcej w jakich dniach. Choć pewnie monitoring będzie szybszym sposobem.
Tez myślę żeby poznać trochę swoj cykl z użyciem obserwacji śluzu, testów owu, może temp, żeby wgl wiedzieć w jakie dni celować z wizytą u lekarza celem monitoringu;)
-
Krasnalowa wrote:Tez myślę żeby poznać trochę swoj cykl z użyciem obserwacji śluzu, testów owu, może temp, żeby wgl wiedzieć w jakie dni celować z wizytą u lekarza celem monitoringu;)
Tak wlsnie teraz to robie, zapisuje tenperature i wrzucam do aplikacji, nie umiem jeszcze zupelnie tego interpretowac wiec zdaje sie na aplikacje. Mam dni plodne ale sluz caly czas o konsystencji takiej mlecznej. Narazie nie obserwuje innego❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Hej. Daje znać, ze zatestowalam wcześniej i pokazały mi się dzisiaj ⏸ , rano pojechaliśmy na betę i proga.
12 dpo:
Beta 70,5
Prog 38,5
W piątek powtórka ✊🏻
Powodzenia dla pozostałych testujących 🍀OliBr lubi tę wiadomość
-
My dopiero zaczelismy starania (2 miesiace), a juz sie czuje zniechecona, to chyba nie najlepiej 😂 jestem osoba podchodzaca do wszystkiego bardzo zadaniowo, wiec bylo dzialanie -> powinien byc skutek, a nie ma. Dziewczyny jak sobie radzicie z tą frustracją? Jak nie skupiac sie na tych myslach o dziecku, a po prostu cieszyc sie bliskoscia? Doradzcie prosze jak nie zwariowac w tym wszystkim14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
-
Zniechecona wrote:My dopiero zaczelismy starania (2 miesiace), a juz sie czuje zniechecona, to chyba nie najlepiej 😂 jestem osoba podchodzaca do wszystkiego bardzo zadaniowo, wiec bylo dzialanie -> powinien byc skutek, a nie ma. Dziewczyny jak sobie radzicie z tą frustracją? Jak nie skupiac sie na tych myslach o dziecku, a po prostu cieszyc sie bliskoscia? Doradzcie prosze jak nie zwariowac w tym wszystkim
Ja sobie nie radzę.
🤷♀️
Też jestem zadaniowcem. A dziś 20 raz przyszła niechciana 🐒
Więc ja melduję że nawet nie testowałam znów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2022, 06:45
-
Zniechecona wrote:My dopiero zaczelismy starania (2 miesiace), a juz sie czuje zniechecona, to chyba nie najlepiej 😂 jestem osoba podchodzaca do wszystkiego bardzo zadaniowo, wiec bylo dzialanie -> powinien byc skutek, a nie ma. Dziewczyny jak sobie radzicie z tą frustracją? Jak nie skupiac sie na tych myslach o dziecku, a po prostu cieszyc sie bliskoscia? Doradzcie prosze jak nie zwariowac w tym wszystkim
Ja sobie mówię zawsze ze to ostatni cykl jak się nie uda to odpuszczę. Po prostu „odechce” mi się drugiego dziecka. Ale potem przychodzi okres, i znowu powtórka znowu mówię sobie ze teraz to już będzie na prawdę ostatni cykl starań 🤪🤪🤪 i tak leci. A miałam już po drugim nieudanym taki wkurw….. boziuuu. -
Ja dzis sie dowiedzialam, ze moje amh to zawrotne 0.55... czy ktoras z Was miala juz tak niskie i udalo sie zajsc w ciaze, albo dostalyscie jakies info od lekarza co z tym zrobic? Oczywiscie zapisalismy sie do kliniki leczenia nieplodnosci, ale najblizszy termin za ponad 2 tygodnie, a ja chyba zeswiruje...14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
-