🌺 Testujemy w maju 🌺
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój wynik bety < 2,3 mIU/m, a progesteron 6.70
Więc ciążę wykluczam w tym cyklu. Ale czekam wciaZ na okres... -
Nowa Staraczka
Erkow
Bardzo mi przykro. Wiem jak to jest doświadczyć promyka nadziei a następnie go stracić 😒
Dajcie sobie chwile na smutek. Po tym smutku będzie nowy cykl=Nowa szansa ❤
Ja mam dziś 25 dc I czekam na okres. Tylko zastanawiam się czy przyjdzie za 3 czy za 5 dni. Bóle miesiaczkowe mowia, że za 3. Pewnie jutro spadnie temperatura.... juz chcialabym nowy cykl
MagicznyBanan lubi tę wiadomość
18.01.2021 cudowna 👶 18cs
Luty 2022- Projekt rodzeństwo
👩🦰 33
👩🦲41
Lipiec: ovitrelle + duphaston, progesteron 22,6 ❌
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Cześć dziewczyny!!
Wracam na chwilkę, żeby wam tylko powiedzieć. Że moje obawy co do CP się nie potwierdziły, całe szczęście. Mimo, ze na to juz mi lekarze w środę w ambulatorium dali nadzieje, dzisiaj byłam z polecenia znajomej u lekarza na USG i dzisiaj znalazł pęcherzyk w dnie macicy, wczoraj badałam betę i wynosiła 496,6. Czyli tak jak mówili mi lekarze od bety 500 już pecherzyk będzie widać. Co prawda przez tyło zgniecie uwidocznienie wymagała odciśnięcia macicy a to troszkę bolało 🙄
Dostałam tez luteinę dopochwowo na mój spadający progesteron.
Jeszcze raz dziękuje za wsparcie. Nadal prowadzę wykres, ale lepiej psychicznie na tym etapie się czuje bez forum. Niestety jestem typem panikary. Za duzo analizuje nakręcam się i to zle na mnie wplywa.
Dla wszystkich z was życzę powodzenia i trzymam kciuki niezależnie na jakim jesteście etapie staran czy już oczekiwania na maleństwo!!
♥️♥️✊✊Slowmotion, Krasnalowa, StaraniowaOna, -mała-mi- lubią tę wiadomość
-
Asia28000 wrote:Dziewczyny a ile dni przed owulacja obserwujecie u siebie śluz kurzego białka?18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
Sierpień: badanie nasienia morfologia 2%❌ prędkość ❌ ruch postępowy ❌ żywotność ✅
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Żelka myslalam o Tobie i podglądałam wykres.
Bardzo się cieszę że początkowa diagnoza okazała się błędna. Bardzo dobrze, że ograniczylas forum
Rośniecie zdrowo! ❤❤ I mam nadzieję że do zobaczenia 🙃18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
Żelka1990 wrote:Cześć dziewczyny!!
Wracam na chwilkę, żeby wam tylko powiedzieć. Że moje obawy co do CP się nie potwierdziły, całe szczęście. Mimo, ze na to juz mi lekarze w środę w ambulatorium dali nadzieje, dzisiaj byłam z polecenia znajomej u lekarza na USG i dzisiaj znalazł pęcherzyk w dnie macicy, wczoraj badałam betę i wynosiła 496,6. Czyli tak jak mówili mi lekarze od bety 500 już pecherzyk będzie widać. Co prawda przez tyło zgniecie uwidocznienie wymagała odciśnięcia macicy a to troszkę bolało 🙄
Jeszcze raz dziękuje za wsparcie. Nadal prowadzę wykres, ale lepiej psychicznie na tym etapie się czuje bez forum. Niestety jestem typem panikary. Za duzo analizuje nakręcam się i to zle na mnie wplywa.
Dla wszystkich z was życzę powodzenia i trzymam kciuki niezależnie na jakim jesteście etapie staran czy już oczekiwania na maleństwo!!
♥️♥️✊✊ -
Żelka1990 wrote:Cześć dziewczyny!!
♥️♥️✊✊
Żelka tak czułam że tutaj będą dobre wiadomości, no w głębi ducha czułam że u Ciebie będzie dobrze .🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)
🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶 -
Co za cykl beznadziejny. 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki. A jej ani widu, ani słychu. Trochę mnie to stresuje, bo cykle miałam regularne.
-
OliBr wrote:Kobietki proszę o poradę zatestowałam w 13dcpo i jest delikatny cień II kreski… najchętniej bym Wam zdjęcie wysłała ale nie wiem jak:( co zrobić iść na betę czy powtórzyć jutro test? Czy nic nie robić? Proszę o porady:)18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
eRKow. wrote:Co za cykl beznadziejny. 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki. A jej ani widu, ani słychu. Trochę mnie to stresuje, bo cykle miałam regularne.
Moze masz jakiś stres obecnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2022, 06:00
18.01.2021 cudowna 👶 18cs
👩🦰 33
👩🦲41
19.08.22
10dpo ⏸
11dpo beta 21
13dpo beta 93
15 dpo beta 336
Kropeczek ❤ -
slowmotion wrote:Ja też bym chciała zacząć nowy cykl. Tak bardzo mi się dłuża te dni.
Moze masz jakiś stres obecnie?
Nie zostaje nic jak czekać. -
Cześć, czy mogę prosić o spardzenie mojego wykresu bo Pani doktor wczoraj widziała ze mam koło jajnika 16 mm pęcherzyk, A mówiła że musi być do 20 mm w ciągu do 3 dni, dziś wyszło mi że mam test owulacyjny pozytywny i koje pytanie to kochać sie dziś czy tak jak doktor powiedziała co 2 dni ? 😉😊
-
Cześć dziewczyny, dzisiaj byłam na takiej nie planowanej wizycie u ginekologa w klinice niepłodności skonsultować sprawę koich dodatnich przeciwciał i brania encortonu ewentualnie.
A Pani doktor zaprosiła mnie na fotel, że zrobi usg.
A tam mały kropek 🙈🙈🙈już jest.
Nie wiem jaka mam betę bo robiłam w niedziele i wynosiła 596,6 w poniedziałek lekarz znalazł pecherzyk a dzis taka niespodzianka. Jest pecherzyk z ciałkiem żółtym i echo zarodka, po wakacjach mam nadzieje, ze już zobaczę malutkie migające ♥️
Koja07, eRKow., bajkaa, OliBr, StaraniowaOna, -mała-mi- lubią tę wiadomość