TESTY OWULACYJNE-KTÓRY WYBRAĆ???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malina ja kupowałam takie i nie narzekam ładnie pokazały co trzeba
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30szt-5-ciazowe-i2825238652.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30-szt-3-test-ciazowy-i2833486796.html
Teraz te używam i jak mi wyszedł pozytywny to wieczorem już miałam mocne bóle owulacyjne!!! Więc dobre są!!! muszą być czułe bo 3 dni mi pozytywne wychodziły!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Aga ja mam dokładnie te same co Ty, i u mnie też dobrze się spisują
Ja chyba tez mam takie same. Od innego sprzedawcy, ale opakowania takie same. Chyba wychodzą mi dobrze, choć na początku dziwiłam się, że są takie rekordowo wąskie... -
Ja próbuje znów z testami , za pierwszym razem zużyłam 10 i nic mi nie pokazały. Żadnej kreski w dniach w których było to najbardziej prawdopodobne. Teraz zamówiłam na a.. 20 szt (16zł). Gdzieś wyczytałam że czasem owulacja może się przesunąć mocno i warto przetestować za pierwszym razem jak największą liczbę dni aby ją "znaleźć". w necie nie są drogie więc za kilkanaście zł można poszaleć. W aptece są koszmarnie drogie (5 sztuk ok 55zł!)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, słusznie piszesz, Dora. u niektórych dziewczyn w ogóle nie wykrywa owulacji, bo mają za niski poziom piku LH na takie testy, ale do owulacji dochodzi. Więc z drugiej strony - jeżeli się chce serduchować celując dokładnie w owulację, tzn. kierując się tylko testami, można się maksymalnie przejechać! Dlatego ważne, żeby robić jak najwięcej obserwacji, pomiar temperatury itp... I nie celować tylko w "owulację" (której, na marginesie, nie da się wyznaczyć metodami domowymi), ale serduchować w okresie najwiekszej płodności, na które wskazuje właśnie śluz, temperatura i szyjka. Testy owu to tylko jako dodatkowe wsparcie, w ramach ciekawostki... Albo w przypadku megarozregulowanych cykli.