Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/536ff2262d81.jpg.html
Dzisiaj sobie takie zrobiłam ☺️
Nie niszczą mi się. Robię bez przerwy od kilku lat
Ja niestety bez hybrydy bym się już czuła goła 😁 tez robię non stop już dłuższy czas 😁TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość
-
Używam tylko bazy proteinowej, lakiery jednej, ulubionej i sprawdzonej firmy i przede wszystkim używam frezarki do ściągania starej hybrydy
TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże.. Za tydzień mój syn kończy 4 lata... A ja nie wiem, kiedy to zleciało 😪
Szykuje mały remont ich pokoiku. (synek z małą ma razem, bo boi się spać sam). Mała ma urodzinki w kwietniu i dostanie już swoje "dorosłe łóżko" podobne do syna. Będziemy malować pokój, chce kupić im ogromny dywan (prawie na cały pokój), zmienić firanki. Odświeżamy całe mieszkanie do lata pokój po pokoju, a trochę tego jest...
Na bieganie czasu brak, mam taki czas w robocie, że nie wiem jak się nazywam jak wrócę do domu..
A gotowanie.. Różnie. Teraz przed wypłatą to bieda, więc średnio z posiłkami. A powiedzcie mi, ile tygodniowo wydaje ie na takie zakupy spożywcze? Bo może ja jestem jakaś dziwna 🤔 wydaje mi się, że ogrom kasy wydajemy na zakupy. A wcale jakoś rozrzutnie nie żyjemy.
W kwietniu zamawiamy obrączki. I postaramy się pomału odłożyć coś na wakacje. Może uda nam się gdzieś wyjechać, byłoby miło.
W ogóle dostałam rozliczenie wody w mieszkaniu zza 3 mce i mam niedoplate 500 zł. Ja pierdziele... Do tego w tym mcu prąd i gaz. Już nie widzę swojej wypłaty, a jeszcze nie przyszła 😂 paranoja jakas.
Auto dalej mam zepsute, nie mam kasy póki co na naprawę, więc radzimy sobie jakoś jednym.
W piątek mam usg tarczycy, zobaczymy co tam będzie widać, ostatnie robiłam 2 lata temu.
I czekam na @. Powinna być we wtorek...OdpuszczonaNona, Koteczka82, Susanne, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ula śliczne paznokcie I piękne smukłe palce, podobają mi się takie dłonie.
Kristin, Nona dobrze prawie, dlatego pytałam już ostatnio czy dalej bierzesz lek na uregulowanie prolaktyny. Moj lekarz powiedzial że ona szybko spada ale pptrafi równie szybko podskoczyc i aby mi przypadkiem nie przyszło do głowy odstawić Norprolac bo np. zbadam prolaktynę i pójdę do innego lekarza A on stwierdzi że już jest ok i każe odstawić lek. Powiedział, że już nieraz miał takie przypadki i później dziewczyny do niego wracają z np rokiem w plecy bo leczenie trzeba zaczynać od nowa, a może ono potrwać kilka miesięcy. -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ula śliczne paznokcie I piękne smukłe palce, podobają mi się takie dłonie.
Kristin, Nona dobrze prawie, dlatego pytałam już ostatnio czy dalej bierzesz lek na uregulowanie prolaktyny. Moj lekarz powiedzial że ona szybko spada ale pptrafi równie szybko podskoczyc i aby mi przypadkiem nie przyszło do głowy odstawić Norprolac bo np. zbadam prolaktynę i pójdę do innego lekarza A on stwierdzi że już jest ok i każe odstawić lek. Powiedział, że już nieraz miał takie przypadki i później dziewczyny do niego wracają z np rokiem w plecy bo leczenie trzeba zaczynać od nowa, a może ono potrwać kilka miesięcy.OdpuszczonaNona, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Gotowałam i biegałam.
Po pracy grzanki z pomidorami i mozarella na szpinaku i do tego jajko sadzone + kiełki i czarnuszką. Na obiad dla męża domowy burger + frytki z batata
Na jutro:
Śniadanie komosa ryżowa gotowana z daktylami (trochę przypaliłam garnek ) do tego łyżka kakao ki mleka ryżowego, migdały, dwa orzechy brazylijskie,
morele, oraz 1/4 gruszki.
Koktajl szpinak/seler naciowy/ananas/ jablko/siemię lniane.
Obiad kaszą gryczaną i łosoś na szpinaku z mozarellą i pomidorami, posypany migdałami.
Urobiłam się po pachy. Dodatkowo pobiegałam z mężem 5 km. Staram się robić bardzo lajtowe treningi ponieważ ciężkie źle wpływają na hormony. Dziś słuchałam o tym podcast. Jutro Wam podeślę.
Podejrzewam że swoje hormony mogłam rozwalić właśnie treningami i polmaratonami w drugiej części 2019 roku.
Ja jakiś czas temu tez biegałam i sprawiało mi to ogromna radość. Satysfakcję czerpałam z tego garściami. Chyba najwyższy czas do tego wrócić.
Pysznie u Ciebie ! 😍
Subkliniczna autoimmunologiczna niedoczynnosc tarczycy - Letrox 50
———————————
*Starania o pierwszego maluszka od 10 2017r.
- 20.06.2018 (9cs)💔
- Dwie kreski na teście🤰 15.07. 2018r (10 cs)
- Córeczka 👧😍 03 2019r.
*Starania o drugiego maluszka od 12 2019r. (Aktualnie 11 cs) ✊
————————————
Badania 💉💉 (4 dc):
-FSH 6,7 ✅
-LH 5,69✅
-Estradiol 35,10✅
-Prolaktyna 16,40✅
-Testosteron 18,90✅
————————————-
Suplementacja: 💊💊
- olej z wiesiołka do owulacji(3x2)
-Dong Quai do owulacji 1x1
- B-kompleks MSE 1x1
- Duphaston 2x1 (wdrożony od 6 cs) -
nick nieaktualnyHejka! Wracam do gry!
Dziś pierwszy dzień stymulacji, więc lecimy z koksem. Daję sobie jeszcze ze 3 cykle stymulowane i potem chyba odpuszczam.
Morwa proszę i przepisanie mnie na 27 marca, jak na złość spóźniła się cholera.
OdpuszczonaNona, SzalonaOna, Koteczka82, Morwa lubią tę wiadomość
-
Evelle28 wrote:Mialas tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 21:51
-
nick nieaktualny
-
Evelle28 wrote:Mam mieć owu z lewego jajnika a pobolewa mnie prawy hmm? Może dojrzewa jakis inny pęcherzyk... Możliwe?
Możliwe.Ja tak miałam 2 razy pod rząd.W trakcie usg lekarz mówi"no,ładny pęcherzyk dominujący w prawym jajniku"a ja zdziwiona bo bolał mnie lewy.A w kolejnym cyklu na odwrót.I mówiła,że tak się zdarza i wszystko ok🙂
Ja dziś po ekstrakcji zęba😟Było ciężko,było szycie,straszyli przebiciem do zatoki..ale teraz na przeciwbólowych jestem więc jest ok.Ale chirurg chciała mi dać lek przeciwbakreryjny chyba Metronidazol.Wypisala recepte i antybiotyk jeszcze,a potem powiedziala ze przy tym nie można zajść w ciążę bo są poronienia lub kalekie dzieci się rodzą..😲Że morfologia po tym siada i trzeba odczekac ze staraniami.Powiedzialam ze nie jestem ale staramy się i jestem przed owulacją i nie wiem,że wczoraj mogłam zajść😄no wczoraj było❤więc szanse jakieś tam są.Powiedziala ze w takim razie absolutnie nie moge tego brać.O Augmentinie tez mowila że nie można,ale moja gin mówi że można na tym etapie.Wkurzyła się bo recepte musiala zmienic.
I jestem taka głodna,a tylko jogurciki mam przygotowane. -
SzalonaOna wrote:Ja sciagnelam hybryde jakoś w październiku i dopiero teraz odzyly. Tak to papier był. Teraz maluję zwykłym lakierem
Ja nawet jak zwykłym maluję to potem mogę po kilku dniach zdjąć lakier razem z paznokciem ☹️ a jak nie maluję niczym to są super długie (nawet 1,5cm) i wszyscy się dziwią : "takie masz ładne paznokcie i nie malujesz ". Wrr...
Macie jakieś sposoby żeby tak się nie działo? Uwielbiam mieć pomalowane paznokcie zwłaszcza na czerwono 😁 brakuje mi tego żeby doładować kobiecą energię 😁Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Sleepyhead masz clo plus ovitrelle?
Pytam bo to mój pierwszy cykl na tej stymulacji.
Kciuki!
Ja stymulacje mam lamette i potem ovitrelle.
W sumie 4 raz. Ale pierwszy po laparo.
Chociaż nie liczę na cuda, bo mam skopane kiry
Za to Tobie powodzenia! Kiedy kolejny monit?OdpuszczonaNona, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ☺️😘
Teraz i tak mam krótkie paznokcie, z reguły mam dłuższe więc dłonie optycznie się wydłużają jeszcze, fajnie to wygląda!
Jutro fryzjer.
I mam nadzieję, że już jutro będziemy wieczorkiem mogli z D się bzyknąć, bo już mam ochotę 😂
Za długi ten okres zdecydowanie 😄
-
Ulaa wrote:Używam tylko bazy proteinowej, lakiery jednej, ulubionej i sprawdzonej firmy i przede wszystkim używam frezarki do ściągania starej hybrydy
Też używam frezarki do ściągnięcia hybrydy, bazę i top mam z firmy Victoria Vynn, a druga bazę taką mocną budującą z jakiejś innej firmy trzyma się 3 tyg i muszę zdjąć bo mam odrosty. Ale i tak po 2-3 razie paznokcie mi się łamią tylko na kciukach mogę mieć cały czas i nic im się nie dzieje 🤔Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...