Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, w sumie już nie wiem kiedy owu byla, podejrzewam, że najpóźniej 23 dc... okresu nie mam, temp. Wysoka, testy negatywne, 37 dc. Spróbuje ogarnąć bete na tygodniu. Ale pytanie. Czy jeśli cykl bezowulacyjny to miesiączka się nie pojawi? Kompletnie nie wiem jak to działa bo do tej pory zawsze miałam okres. Czasem spozniony, owszem, Ale był. Czuje się inaczej niż zwykle, i to nie jest urojone 😆 Ale zastanawia mnie, czy jak owulacji nie było to okres nie przyjdzie?Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Kitko, może u Ciebie faktycznie po owu.
Jutro mamy monit to się dowiemy.
Ja czuję że u mnie przed bo bol owu cały dzień.
Wracam z imprezy rodzinnej i machnę zaraz owulaka.
Ja jeszcze machnę też wieczorem, ale myślę, że będzie blada kreska testowa.
W sumie chyba zrobimy 🐝 jeszcze wieczorem, ale myślę, że jeśli miało zaskoczyć to wczoraj poszło. -
OdpuszczonaNona wrote:Asia, bez obaw, miałam. W grudniu bezowulacyjny potwierdzony monitoringiem. Okres był normalny. Miałam śluz Iadny.
Ale sluz miałaś ładny podczas teoretycznej owulacji której nie było? I potem okres w terminie?
Testy są u mnie negatywne więc raczej to nie ciaza bo już by jakiś cień był, ale jestem zła, że okresu nie ma. Do tej pory Max. 35 dni A tu co? I o ile jutro przyjdzie to ok, Max do środy... Ale boję się że te cykle są takie długie... muszę coś ogarnąć żeby je skrócić...Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Jest po rozwodzie.
No cóż, po rozmowie wczoraj zgodził się na takie bzyki wiecie, bez spiny, bez liczenia itd. Na zasadzie jak się uda, to się uda... No zobaczymy...
Kciuki!SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Morele na zagnieżdżenie. Jak lubisz migdały, to mozesz tez podjadać.... I to wcinaj już po owulacji az do pozytywnego testu ja popijałam jeszcze czerwone wino, mimo ze nie przepadam jakoś szczególnie za alkoholem, zwłaszcza dzień w dzień xD i środek z ananasa też byl na początku fuuu ale z czasem sie przyzwyczailam... I możliwe ze pomogły triki.
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Dr Nona, u mnie rano ból był jak cholerka, teraz tak ledwo co, wieczorny bzyk w planie 😁
Jak teraz obie zajdziemy, to wsiadam w pociąg i za 1,5 będę w Krakowie z Tobą na kawie 👍OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, czyli owu u Ciebie dzis/jutro max?? Jutro masz monit??
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
Doomi gratuluję i ściskam kciuki !
Angie, jak czytałam Twoje posty smutne to mi przemknęło, że też będziesz w ciąży, ja miałam dokładnie takie same załamki przed || 😂 gratki!
Pszczółka, kibicuje mocno z IUI!!!!
Nadgonilam wasze wpisy i ja również zamierzam tutaj jeszcze trochę posiedzieć i Wam pokibicować i wysyłam ciążowe wiruski.
Z moich objawów - wieczorami mnie mdli, jestem zmęczona, mam wzdęcia, czasem lekkie skurcze macicy.
W piatek powtarzam betę i idę na USG - zalecenia mojej gin.
Angie1985, Susanne, OdpuszczonaNona, Kitka_87, Lalia, Koteczka82, Pszczolka36l, dmg111, Klaudia9212, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
AsiaKK wrote:Dziewczyny, w sumie już nie wiem kiedy owu byla, podejrzewam, że najpóźniej 23 dc... okresu nie mam, temp. Wysoka, testy negatywne, 37 dc. Spróbuje ogarnąć bete na tygodniu. Ale pytanie. Czy jeśli cykl bezowulacyjny to miesiączka się nie pojawi? Kompletnie nie wiem jak to działa bo do tej pory zawsze miałam okres. Czasem spozniony, owszem, Ale był. Czuje się inaczej niż zwykle, i to nie jest urojone 😆 Ale zastanawia mnie, czy jak owulacji nie było to okres nie przyjdzie?
4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny