Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:
Haha nie obrażę się za kwietniowy pozytyw! Coś tam kiedyś było o miesiącu urodzenia, a ja z kwietniowy rasowy byk! Morwa ten cykl będzie w końcu nasz!
To są Disneyowskie "kurewny" 🤣🤣🤣Morwa lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
SzalonaOna wrote:Jest po rozwodzie.
No cóż, po rozmowie wczoraj zgodził się na takie bzyki wiecie, bez spiny, bez liczenia itd. Na zasadzie jak się uda, to się uda... No zobaczymy...
Czyli cos się jednak przelamuje po troszeczku... Zobaczysz z czasem zupelnie ulegnie mysle ze sam na wewnwtrzna rozterke, ze z jednej strony może by chciał, zwłaszcza ze wie jak tobie na tym zależy i to by was jeszcze bardziej scalilo jako rodzine, a z drugiej strony sie boi bo ma uraz po byłej (chociaz jak już bylo mówione, musi chlop po porostu to zwalczyć w sobie bo nie może Cie mierzyć jej miarą i oceniać przez pryzmat tego co mu była zrobiła).SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Morwa nie może Morwy 😁😘
Jasne Kochana, póki co nic nie suplementuję na to co mu wyszło z krzywych. Ide w odżywianie. Ale jestem pewna, że będzie diagnoza o hipoglikemii reaktywnej.
Jak u Ciebie wyglądają krzywe?
Też sobie pomyślałam: "Nie mogę morwy" - powiedziała Morwa xD 😜Morwa, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Nona,
Patrząc na moje poprzednie cykle i jeden prawie monitoring, to jak u mnie jest ból owulacyjny to jest już po owu albo to dzień owu 😉 u mnie jest tak:
Najpierw pojawia się super śluz, a potem spadek tempki i ból owulacyjny a dzień po skok tempki i już po owu i gin mi to potwierdził kiedyś 😉 więc u mnie owu dzisiaj na bank 👍 -
Jasminum wrote:Haha nie obrażę się za kwietniowy pozytyw! Coś tam kiedyś było o miesiącu urodzenia, a ja z kwietniowy rasowy byk! Morwa ten cykl będzie w końcu nasz!
To są Disneyowskie "kurewny" 🤣🤣🤣
Ja marcowy baran i w marcu dwie kreski, takze szykuj się bo w kwietniu też Cię to czeka😉😏
Hahaha kurewny mnie rozbroily 😂Jasminum lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Nona,
Patrząc na moje poprzednie cykle i jeden prawie monitoring, to jak u mnie jest ból owulacyjny to jest już po owu albo to dzień owu 😉 u mnie jest tak:
Najpierw pojawia się super śluz, a potem spadek tempki i ból owulacyjny a dzień po skok tempki i już po owu i gin mi to potwierdził kiedyś 😉 więc u mnie owu dzisiaj na bank 👍Lalia lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Morwa nie może Morwy 😁😘
Jasne Kochana, póki co nic nie suplementuję na to co mu wyszło z krzywych. Ide w odżywianie. Ale jestem pewna, że będzie diagnoza o hipoglikemii reaktywnej.
Jak u Ciebie wyglądają krzywe?
Insulina na czczo 12 uIU/mL
1h 60,3
2h 71
Znalazłam za to krzywe, które robiłam później w Legnicy w 2016r:
Insulina na czczo: 8,8 µU/mL
1h 99,2
2h 81
Glukoza na czczo : 81 mg/dl
1h 134
2h 115
-
doomi03 wrote:W ogole to czy tylko mi nie wyświetlają sie te obrazki/emotki ktore wstawiasz przy nickach na liście?? W sensie pokazuje mi sie zamiast emotikony tylko taki jakby błąd obrazu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie mogę znaleźć mojej pierwszej krzywej glukozowej, która robiłam we Wrocławiu. Znalazłam tylko krzywą insulinową. To pierwsza krzywą, która wyszła u mnie tragicznie 😂
Insulina na czczo 12 uIU/mL
1h 60,3
2h 71
Znalazłam za to krzywe, które robiłam później w Legnicy w 2016r:
Insulina na czczo: 8,8 µU/mL
1h 99,2
2h 81
Glukoza na czczo : 81 mg/dl
1h 134
2h 115
To rzeczywiście po 2h mało spadała Ci insulina w porównaniu do pomiaru po 1h.
Aczkolwiek myślałam, że miałaś przy stwierdzonej hiperinsulinemii wyrzuty po 1h trzycyfrowe. To chyba taka lekka ta hiperka? -
nick nieaktualnyU mnie dziś rano negatyw, teraz też negatyw.
Bardzo pozytywny był test w piątek wieczorem, a 🐝 z tej okazji był w sobotę około 10/11.
Wczoraj 11dc negatyw i myślę, że wczoraj była owulacja właśnie.
Jutro monit także myślę, że powie mi, że po owulacji jestem. Aczkolwiek dowiem się jak endo wygląda i czy mam torbiel czy nie.OdpuszczonaNona, Koteczka82 lubią tę wiadomość