Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia wrote:Hejka dziewczyny... Ja tylko informacyjnie. Dziś juz oficjalnie mogę powiedzieć że kończę naturalne starania i wskakuje w wątek dotyczący in vitro.
Mam nadzieję że ten cholerny koronawirus nie pokrzyżuje mi planów. Za 7tygodni rozpoczynam stymulacje. Trzymajcie kciuki.Lalia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u Nas tez masakra z tym koronawirusem. Jestem 7dpo Do moich wczorajszych nie zbyt przyjemnych rzeczy dolaczyly dzis okolo 11 mdlosci I takie dziwne uczucie slodkiego posmaku w ustach trwalo to moze 5minut potem dostalam zgage silnej zgagi pierwszy raz w zyciu do tego pilnie wybralam sie do dentysty bo zaczal mnie bolec zab I nie wiem od czego. Sprawdzil I powiedzial ze nic tu nie widac I ze nie powinien mnie bolec no mowie masakra jakas. Do tego czuje Jak by mi sie cos przelewalo w brzuchu. I okolo 16 mialam uczucie takiego szczypania w Dole brzucha... I spac strasznie mi sie chce spac caly dzien w pracy dzis ziewalam wczoraj wrocilam z pracy I poszlam spac okolo 18:30 spalam do 20:30 a PO godzinie znowu poszlam spac I spalam do rana. Dzis to samo do tego zmeczona ciagle jestem temperatura podwyzszona 36.97. zastanawiam sie czy mnie po prostu nie rozklada choroba jakas... Co o tym myslicie ???
PS. Gratulacje dla wszytskich zawirusowanych 😍😍😍doomi03 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Justa chcesz żebyśmy Ci napisaly ze jestes w ciąży ale no musisz wytrzymac jeszcze pare dni do testu 😉 niemniej trzymam kciuki! ja dzis 8dpo więc idziemy podobnie😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 21:22
AsiaKK, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
OdpuszczonaNona wrote:Ja wit b12 polecam Dr Enzmann. Ma bdb skład
B12, b6, biotyna w takich proporcjach że zwiększa jej wchłanialność no i metylowany kwas.
Inne b12 solo mam nieprzetestowane a ta wiem że i 2 znajomych z fioletu obniżyła homocysteine. U jednej koleżanki nawet do 3,5!
Z fioletu czyli B Right?6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Justa chcesz żebyśmy Ci napisaly ze jestes w ciąży ale no musisz wytrzymac jeszcze pare dni do testu 😉 niemniej trzymam kciuki! ja dzis 8dpo więc idziemy podobnie😊
A w koncu ulozenie szyjki macicy i twardosc jakie jest jak jest sie w ciazy? Bo ja juz zglupialam na jednej stronie u wujka google pisze ze wysoko i twarda oraz zamknieta, a na innej ze rozpulchniona i zamknieta i juz nie wiem. A co do tego co mi napisalas to wiem ze musze poczekac. Mam takie objawy pierwszy raz dlatego pytam was.Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Anet.kaa wrote:Ja jestem taka dumna z mojego.meza, nie pali od nowego roku. Jego chłopaki pewnie są teraz w lepszym stanie 💥
Dodatkowo bierze L-karnityne, wit c i cynk więc myślę, że wojsko co raz lepsze 😁OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Agawa85 wrote:Ja jestem z Łodzi, czy mogłabym prosić o namiary na lekarza bo myślę właśnie o zmianie.
Dziewczyny mam pytanie. Jutro mam mieć hsg ale okres mi się chwilę spóźnił i jeszcze mam plemienne. Jak do jutro nie ustąpi to myślicie, że jest to przeszkodą? Kolejny termin za tydzień więc już będzie za późno.
Jak jesteś z Łodzi to zgłoś się do CZMP do poradni leczenia niepłodności masz wszystko na nfz ja tam chodzę mam za free wizyty, monit, badania i mąż też 😉 tylko najlepiej do doktora Bielaka 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dzięki dziewczyny, na Was zawsze można liczyć. Wylałam hektolitry łez ale już mi lepiej. Nie pojechałam w końcu po te chipsy i czekoladę bo wyglądam jakby mi ktoś strzelił kilka razy po twarzy. Wiem, że mąż kocha, pokazuje to codziennie. Niestety nie umiem z nim rozmawiać w takich sytuacjach. On się patrzy na mnie i pyta się co mi się stało a ja wybucham płaczem. Kiedyś byłam silniejsza! Im dłużej się staramy tym bardziej wymiękam. Po kolejnym nieudanym cyklu moja samoocena spada i co raz mniej mi się chce wychodzić do ludzi. Już na prawdę nie wiem co robić. Plan na kolejny cykl? Będzie to miesiąc moich urodzin, a jak pisałyście to najbardziej płodny czas kobiety. Będę żyła z tą myślą, nic nie zmieniam. Jeszcze raz Wam dziękuję, jesteście kochane ❤
doomi03 lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Nie, koleżanki które są już w ciąży i są teraz na fioletowym forum bellybestfriend.pl. Nick : Beti I Nick: magda mbc.
Obie stosowały b12 dr Enzmann. Magda zbila homocysteina do 3,5. Beti też zbila, nie pamiętam jak bardzo.
Moja gin która zaleciła mi brać enzmana b12 powiedziała że jej 3 pacjentki po tym zaszly (wcześniej probujące wszystkiego, jedna nawet po nieudanym invitro) także rekomendacje i opinie ma super ta witamina!OdpuszczonaNona, Susanne lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:A w koncu ulozenie szyjki macicy i twardosc jakie jest jak jest sie w ciazy? Bo ja juz zglupialam na jednej stronie u wujka google pisze ze wysoko i twarda oraz zamknieta, a na innej ze rozpulchniona i zamknieta i juz nie wiem. A co do tego co mi napisalas to wiem ze musze poczekac. Mam takie objawy pierwszy raz dlatego pytam was.
ojj ja nie znam sie na szyjce niestety. a co do objawów, 50na50 widzę że już chwilke się starasz a mówisz że nigdy tak nie miałaś to życzę Ci aby to bylo TO 😊 może zatestuj wczesniej niz 18.03💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:ojj ja nie znam sie na szyjce niestety. a co do objawów, 50na50 widzę że już chwilke się starasz a mówisz że nigdy tak nie miałaś to życzę Ci aby to bylo TO 😊 może zatestuj wczesniej niz 18.03
Tak to jest 11cykl wiec juz troche jest.
Co do testow bede twarda jak nie przyjdzie @ to bedze testowac. Nie chce sie rozczarowac a nie daj boze wylapac cb. Wtedy bd sie obwiniac.Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Jeśli miałabym polecić coś co u siebie dodalam w 'tym' cyklu ( dopoki nie bedzie wszystko potwierdzone to zyje w obawach ze to tylko sen i nie ma co tu radzic )to chyba wszystkiego po trochu. I wiesiołek przed owu, i w diecie wszystko co ponoć płodne zatem: korzeń maca w koktaljach, pyłek pszczeli , zarodki pszenne, kiełki, czarnuszka, płodna zupa z soczewicy, potem ananas po owulacji i morele. Oprocz tego regularnie zazywalam metforminę ktora mi endo przepisala jako wlasnie wspomagacz. Nie wiem czy to jakaś metoda ale może ktorejs z Was tez to pomoże jak sobie czlowiek wkreci ze te wszystkie produkty tak ekstra dzialaja to i psychika troche lepsza. Aa i bylam u fizjoterapeuty/osteopaty w sumie to na kregoslup ale wyszlo ze sie staram i robil jakies czary (czyt. Uciski) na zwiekszenie przeplywu czegos tam :p wierzę ze każdej z Was się uda i to szybciej niż pozniej🤞❤💚🍀
OdpuszczonaNona, Koteczka82, Susanne, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:No właśnie chyba będę musiała zmienić lekarza...to jest starsza babka przed emeryturą pewnie się nie zna
Ma ktoś może jakieś info czy astma wpływa na płodność?
Raczej nie wpływa ja mam astmę i mam synka a potem jeszcze 3 razy udało mi się zajść w ciążę. Trzeba tylko odpowiednio dobrać leki 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Justa91 wrote:Hej dziewczyny u Nas tez masakra z tym koronawirusem. Jestem 7dpo Do moich wczorajszych nie zbyt przyjemnych rzeczy dolaczyly dzis okolo 11 mdlosci I takie dziwne uczucie slodkiego posmaku w ustach trwalo to moze 5minut potem dostalam zgage silnej zgagi pierwszy raz w zyciu do tego pilnie wybralam sie do dentysty bo zaczal mnie bolec zab I nie wiem od czego. Sprawdzil I powiedzial ze nic tu nie widac I ze nie powinien mnie bolec no mowie masakra jakas. Do tego czuje Jak by mi sie cos przelewalo w brzuchu. I okolo 16 mialam uczucie takiego szczypania w Dole brzucha... I spac strasznie mi sie chce spac caly dzien w pracy dzis ziewalam wczoraj wrocilam z pracy I poszlam spac okolo 18:30 spalam do 20:30 a PO godzinie znowu poszlam spac I spalam do rana. Dzis to samo do tego zmeczona ciagle jestem temperatura podwyzszona 36.97. zastanawiam sie czy mnie po prostu nie rozklada choroba jakas... Co o tym myslicie ???
PS. Gratulacje dla wszytskich zawirusowanych 😍😍😍
Kochana zrób rano test ciążowy i będą dwie kreski 😉🍀👶Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...