Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Doomi
lepiej na czczo jak dasz radę!
Dobrze, z mamą idziesz skoro kiepsko się czujesz.
Ja się wyspalam i w drodze do pracy.
A teraz odprawie czary:
Abra kadabra, czary Mary, wszystkie zachodzicie w ciążę! Niech się spełni ✨
Oby bo wczoraj pewnie najważniejszy dzień a malz zasnął😕😕
Przyznam, że sie zdenerwowalam... -
nick nieaktualnyDoomi kciuki za przyrost ✊💚
U mnie wczoraj "poprawiony" 🐝, ale taki na szybko, bo zmęczona byłam. Na dodatek bez poślizgu, jak dla mnie ja już mam niepłodne.
Także myślę, że jednak ten pęcherzyk będzie w poniedziałek 😤 i mam nadzieję, że to jednorazowy LUF 🙏doomi03 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Jak jesteś z Łodzi to zgłoś się do CZMP do poradni leczenia niepłodności masz wszystko na nfz ja tam chodzę mam za free wizyty, monit, badania i mąż też 😉 tylko najlepiej do doktora Bielaka 😉
Dzięki za info. Będę się próbowała dostać. Trzymajcie kciuki za moją drożność dziś, abym jakoś to zniosła.Koteczka82, Lalia, koktajlowa, MałaMi90, ladySiSi, Morwa lubią tę wiadomość
13.11.2024 transfer ❄️ 4.2.2 🙏🙏 encorton, sompfolipid, heparyna
10dpt beta 33,12
12 dpt beta 65,14
14 dpt beta 132
16 dpt beta 271
22 dpt beta 1353
29 dpt usg jest zarodek z bijącym serduszkiem❤️🥹 crl 0,45 cm
36 dpt zarodek 1,2 cm z bijącym serduszkiem
8tc💔
12.05. 2021 transfer zarodeczka 4.2.2 AH + embroglue🙏
6dp beta 78 mIU/ml🙏🙏
8dp beta 240 mIU/ml🙏🙏
10dp beta 640 mIU/ml
13dp beta 2527 mIU/ml 🙏
29.05 pierwsze usg🙏
Mamy pęcherzyk ciążowy🙏
11.06 mamy ❤ i 11 mm
28.06 kropuś ma 3,1 cm😍
24.01.2022 córeczka
4❄️
IVF
KIR Bx brak 2DS3 i 3DS1
NK 25%😔
PAI-4G/5G układ homozygotyczny 😔 -
nick nieaktualny
-
Doomi trzymam kciuki za bete i proga bedzie dobrze. Ula dzialajcie ile sie da:)
Ja dzis wstalam z bolem glowy i lenia mam takiego ze nawet mi sie nie chce z lozka wychodzic masakra jakas. Nie chce mi sie dzis tak isc do pracy ze chyba zaraz sie poplacze mam jakies humorki dzisiaj ehhh 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙉🙉Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Nynka spoko, jak ma sie udac to sie uda!
Kito ten ostatni bzyk w cyklu powinien byc na tym gorszym sluzie juz...wlasnie wtedy u mnie dzien owu.
Pewie masz rację Nona, poprawimy też jutro, ale myślę, że jak miała być opóźniona owu to była wczoraj jednak, ale zobaczę co powie mi w poniedziałek na monicie.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
Kitka, u mnie w tym cyklu był bzyk 3 dni przed owu i dzień przed i z ciekawości oglądałam w galerii wykresy ciążowe z bzyku 3 dni przed owu i wiesz co zauważyłam?? Że owszem, tam był bzyk 3 dni przed owu, ale 90 % wykresów miało bzyk dzień PO owu i myślę, że te ciążę były właśnie z 1 dzień po, a nie 3 dni przed 😉 więc super, że poprawiłaś 👍 ja trochę żałuję, że nie podzialalismy jeszcze w poniedziałek ale padliśmy więc trudno 😅
Doomi03, daj znać koniecznie jak wyniki, ale myślę że to tylko formalnosc 😍
Kic, czaruj czaruj i zarażaj 😁🍀OdpuszczonaNona, kic83, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Doomi kciuki za przyrost ✊💚
U mnie wczoraj "poprawiony" 🐝, ale taki na szybko, bo zmęczona byłam. Na dodatek bez poślizgu, jak dla mnie ja już mam niepłodne.
Także myślę, że jednak ten pęcherzyk będzie w poniedziałek 😤 i mam nadzieję, że to jednorazowy LUF 🙏
to że na szybko i że bez poślizgu nie oznacza, że seks gorszy
u mnie jak zaszłam jechaliśmy na ślinie bo byłam sucha, a podobno nie wolno
więc wiesz Kiteczko, że ja Twoją fanką jestem!!!OdpuszczonaNona, Koteczka82, Kitka_87, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nynka wrote:Oby bo wczoraj pewnie najważniejszy dzień a malz zasnął😕😕
Przyznam, że sie zdenerwowalam...
Nynka
udostępnij wykresCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczka wrote:Jeśli miałabym polecić coś co u siebie dodalam w 'tym' cyklu ( dopoki nie bedzie wszystko potwierdzone to zyje w obawach ze to tylko sen i nie ma co tu radzic )to chyba wszystkiego po trochu. I wiesiołek przed owu, i w diecie wszystko co ponoć płodne zatem: korzeń maca w koktaljach, pyłek pszczeli , zarodki pszenne, kiełki, czarnuszka, płodna zupa z soczewicy, potem ananas po owulacji i morele. Oprocz tego regularnie zazywalam metforminę ktora mi endo przepisala jako wlasnie wspomagacz. Nie wiem czy to jakaś metoda ale może ktorejs z Was tez to pomoże jak sobie czlowiek wkreci ze te wszystkie produkty tak ekstra dzialaja to i psychika troche lepsza. Aa i bylam u fizjoterapeuty/osteopaty w sumie to na kregoslup ale wyszlo ze sie staram i robil jakies czary (czyt. Uciski) na zwiekszenie przeplywu czegos tam :p wierzę ze każdej z Was się uda i to szybciej niż pozniej🤞❤💚🍀
A powiedz mi kochana jak długo brałaś metformine zanim zaszłaś? Bo ja właśnie zaczęłam brać w tym cyklu i powiem Ci że bardzo liczę że teraz się uda 😁Kitka_87 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lalia wrote:Doomi03, z tego co pamiętam to u Ciebie beta i próg dzisiaj więc mocno zaciskam kciuki ✊ będzie dobrze! 😘
U mnie OF wyznaczył owu na niedzielę, czyli dzisiaj już 3 dpo 💪 gdzie tu do 14 😂🤦♀️
Ale będę grzecznie czekać, bo jakoś czuję, że chyba się udało 🤩
Ale przyznam Wam się, że zrobiłam coś, czego nigdy nie robię 😑 byłam w lumpie i trafiłam mega jeansy boyfriend ciążowe i...kupiłam 😅 mam nadzieję, że przyniosą mi szczęście, a nie zapeszą 🍀
Na 16:15 ide do nowej gin. Trzymajcie kciuki 😁Joan, OdpuszczonaNona, Kitka_87, Koteczka82, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
MałaMi90 wrote:staramy sie od tego samego czasu... ja tez wymiekam..nie daje juz rady
W moim bliskim otoczeniu nie ma osoby, która by mnie zrozumiała, z którą mogłabym porozmawiać i to jest najgorsze, że jestem z tym sama, mam tylko Was. Niby każdy chce pomóc, ale robi to nieumiejętnie, tak, że ja czuję się gorsza, zażenowana i bezradna. Ktoś ostatnio mi powiedział, że nasz rocznik jest po czarnobylu i dlatego jesteśmy gorszym sortem Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki z tego wątku dawaj tu szybko II żebym widziała, że się da! odczaruj rocznik "90"01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyLalia wrote:Kitka, u mnie w tym cyklu był bzyk 3 dni przed owu i dzień przed i z ciekawości oglądałam w galerii wykresy ciążowe z bzyku 3 dni przed owu i wiesz co zauważyłam?? Że owszem, tam był bzyk 3 dni przed owu, ale 90 % wykresów miało bzyk dzień PO owu i myślę, że te ciążę były właśnie z 1 dzień po, a nie 3 dni przed 😉 więc super, że poprawiłaś 👍 ja trochę żałuję, że nie podzialalismy jeszcze w poniedziałek ale padliśmy więc trudno 😅
Doomi03, daj znać koniecznie jak wyniki, ale myślę że to tylko formalnosc 😍
Kic, czaruj czaruj i zarażaj 😁🍀
Lalia obyś miała rację 😘
U Ciebie ciążowy ciuszek mam nadzieję, że zadziała jak talizman 💚Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Doomi03, z tego co pamiętam to u Ciebie beta i próg dzisiaj więc mocno zaciskam kciuki ✊ będzie dobrze! 😘
U mnie OF wyznaczył owu na niedzielę, czyli dzisiaj już 3 dpo 💪 gdzie tu do 14 😂🤦♀️
Ale będę grzecznie czekać, bo jakoś czuję, że chyba się udało 🤩
Ale przyznam Wam się, że zrobiłam coś, czego nigdy nie robię 😑 byłam w lumpie i trafiłam mega jeansy boyfriend ciążowe i...kupiłam 😅 mam nadzieję, że przyniosą mi szczęście, a nie zapeszą 🍀
Tak mi się przypomniało, że ktoś kiedyś mi powiedział, że przed zajściem w ciążę nie powinno się gromadzić rzeczy dla dziecka bo to przynosi pecha. A ja od jakiś 4 lat mam odłożony ciuszek niemowlęcy. Kupowałam wtedy coś dla noworodka koleżanki i tak mi się spodobało, że postanowiłam 1szt zostawić sobie. Dzisiaj idę wrzucić to do kosza PCK!!01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba."