Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula moja siostrzyczko dniu cylku gratulacje kropeczka zdrowka i spokojnej ciazy
Zulugula lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Siknę sobie chyba 30.03 A 14dpo będę 1.04.
Anetka, to o suplach od pani od duchowości to Ty chyba dodałaś kiedyś screeny, prawda?? Ja też znalazłam to w jakimś komentarzu.
Tam jest napisane ile brać Wit C, B, Omega itd ale żadnego materiału do sluchania/oglądania na ten temat jeszcze nie znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 22:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Bardziej bym to nazwała "cienie będą za Tobą chodzić"
Kochana 😍
Dzięki w wiarę we mnie ❤️ a raczej w moje cienie
Ale sama wiesz.. Jakoś nie jestem przekonana do ciąży z seksu przed owulacją - jeden jedyny.. Potem kolejny już po owulacji i to sporo.
Poza tym.. Ech szkoda gadać, no nie czuję się w ciąży -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Trzymam za nas obie kciuki. Ja bym miała najpiękniejszy prezent na 30te urodziny. Wolę siknąć wcześniej aby mi aż tak smutno nie było jeśli się nie uda- bo wiem że w tym cyklu może być.
Najgorzej że jak się nie uda to nawet w tango urodzinowe nie pójdę.... shiet.Anet.kaa, Ulaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Kochana 😍
Dzięki w wiarę we mnie ❤️ a raczej w moje cienie
Ale sama wiesz.. Jakoś nie jestem przekonana do ciąży z seksu przed owulacją - jeden jedyny.. Potem kolejny już po owulacji i to sporo.
Poza tym.. Ech szkoda gadać, no nie czuję się w ciążyOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość