Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa, super się złożyło, że dzisiaj pozytywny owulak i monit, będziesz mogła to zweryfikować 😉 kciuki za córe, żeby była dzielna 👍 a po powrocie męża zaszalejcie 😁💪
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Napisałam już do męża smsa ,że mój ginekolog ma na drugie imię tak samo jak mąż na pierwsze. Mąż mi odpisał... "A na pierwsze ma tak samo jak Twoja pierwsza miłość.. pisz mi tak jeszcze a odwołam dzisiejsze zamówienia i nie będziesz mieć na waciki!" Także same widzicie ,że lepiej go nie drażnić 😂 nie będzie na waciki to nie będzie na badania i lekarzy 😉
Hahahah Morwa jesteście niemożliwi 🤣
Super że macie poczucie humoru 😁
Fajnie że owulak pozytywny 😉
Trzymam kciuki za wieczorny bzyk 🐝🐝🐝Morwa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyMorwa, super, że owulak pozytywny 😘 Kciuki Kochana 😘✊
Ja dopiero wstałam 😳 Mam dziś wolne, ale noc miałam taką, że się przebudzałam często. Temperatura skoczyła na 37,00, ale myślę, że to zasługa niespokojnej nocy. Nie sugeruję się nią.
Ogarniam się i jadę do labo. Mam nadzieję, że na 9:30 dotrę 😁
Robię dziś antyTG, antyTPO, ANA2, białko C i S.
Zastanawiam się nad progiem i TSH, ale to miałam już robione, więc nie wiem czy jest sens, aczkolwiek to mój kolejny cykl, że nie czuję w ogóle piersi i coś mi się wydaje, że progesteron może już nie być taki ładny, jak był.Morwa, boo123 lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Morwa, super, że owulak pozytywny 😘 Kciuki Kochana 😘✊
Ja dopiero wstałam 😳 Mam dziś wolne, ale noc miałam taką, że się przebudzałam często. Temperatura skoczyła na 37,00, ale myślę, że to zasługa niespokojnej nocy. Nie sugeruję się nią.
Ogarniam się i jadę do labo. Mam nadzieję, że na 9:30 dotrę 😁
Robię dziś antyTG, antyTPO, ANA2, białko C i S.
Zastanawiam się nad progiem i TSH, ale to miałam już robione, więc nie wiem czy jest sens, aczkolwiek to mój kolejny cykl, że nie czuję w ogóle piersi i coś mi się wydaje, że progesteron może już nie być taki ładny, jak był.Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Haha Morwa to w takim razie upojny wieczór Was czeka.
Córa da radę. 🙂 Mój młody też zawsze z nami, a jak zostawał pózniej na caly dzień to wręcz nie chciał żebyśmy wracali 🙂Morwa lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Proga bym zbadała;) Ja w poprzednim cyklu też piersi nie czułam jakoś specjalnie. W jeden dzień były bardziej wrażliwe.a tak poza tym nic a nic a progesteron miałam leko powyżej 24 ng/ml także cycki to żaden wyznacznik :p
Właśnie chyba tak zrobię, akurat z tej rozpiski to progesteron najtańszy 🤣
Jakby coś z anty wyszło nie tak, to powtórzę TSH.
Te białka to jest to w diagnostyce?
https://diag.pl/sklep/badania/bialko-s-wolne/
https://diag.pl/sklep/badania/bialko-c-aktywnosc/
-
nick nieaktualny
-
Witam was
Ja juz czekam w laboratorium ile tu ludzi masakra.
Morwa trzymam kciuki za monit i corcie.Anet.kaa lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie kochane dzisiaj 11dc i z 3 pęcherzyków urósł tylko jeden na 21 mm. Ale za to Endo pięknie podrosło bo w poniedziałek było 5,1 a dzisiaj 9,1 ! Teraz czekam na telefon od położnej jak wyszedł estradiol i kiedy zrobić zastrzyk.
Ogólnie pytałam lekarzy ile razy jest sens stymulować cykl to stwierdził że nawet 12 razy, ale jeśli po 5-6 nie ma nadal ciąży to należy rozważyć inseminację. I chyba tak właśnie zrobimy, jak nie zaskoczy do maja to zdecydujemy się na inseminację.
Morwa trzymam kciuki za wizyte🙂 który dzień cyklu u Ciebie?OdpuszczonaNona, Koteczka82, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
marczelinka2112 wrote:U mnie kochane dzisiaj 11dc i z 3 pęcherzyków urósł tylko jeden na 21 mm. Ale za to Endo pięknie podrosło bo w poniedziałek było 5,1 a dzisiaj 9,1 ! Teraz czekam na telefon od położnej jak wyszedł estradiol i kiedy zrobić zastrzyk.
Ogólnie pytałam lekarzy ile razy jest sens stymulować cykl to stwierdził że nawet 12 razy, ale jeśli po 5-6 nie ma nadal ciąży to należy rozważyć inseminację. I chyba tak właśnie zrobimy, jak nie zaskoczy do maja to zdecydujemy się na inseminację.
Morwa trzymam kciuki za wizyte🙂 który dzień cyklu u Ciebie?Minea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona Tak, na Clo mi taki ładny pęcherzyk urósł. Ja brałam od 2-6dc i na monitoringu byłam w 8 i 11 DC. Myślę że gin Ci powie po pierwszej wizycie kiedy przyjść ponownie. Dzisiaj położna pobrała mi krew na estradiol i jak się okaże że jest odpowiedni to zadzwoni i powie mi kiedy dokładnie zrobić zastrzyk ovitrelle, a później od 17dc mam brać luteinę.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:14dc mam dzisiaj. Mój lekarz twierdzi ,że 6 cykli stymulacji przy obu droznych jajowodach. Ja mam tylko jeden jajowod , więc jest skłonny podciągnąć stymulacje do 9 cykli. My postanowilismy ,ze dzialamy do Lipca (pod warunkiem jak po drodze nie bedzie zadnej cp) , a później klinika.
-
OdpuszczonaNona wrote:U MNIE MINI PLAMKA
DO NIEDZIELI PRZYJDZIE @
W NOWYM CYKLU BEDE MIEC PIERWSZA STYMULACJE CLO I OVITRELLE TERAZ.
ZWYKLE MAM OWU 14-15DC
IDE NA PIERWSZY MONIT 9 DC I POTEM KIEDY ISC? 12DC?
MOZE BYC PO CLO SZYBCIEJ OWU?
Może być szybciej owu. Mnie pęcherzyki rosły szybciej tak że w 10dc miałam 22mm i zastrzyk 😉nikii, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Morwa Kciuki, oby były same piękne pęcherzyki dzisiaj,
Nona mam nadzieje, że jak spadnie prolaktyna + stymulacja i się uda. Wczoraj czytałam sporo wątków (miałam pół nocy na to bo siedziałam przy babci) i wielu kobietom szybko udało się zajść szybko po zbiciu prolaktyny. Zresztą i Ty jesteś tego przykładem.
A powiedzcie, jak myślicie skąd u mnie biorą się tak szybko tak wielkie pęcherzyki, 12 dc a on 27mm, dwa cykle wstecz w 8DC 1,8mm, Czy to ja je tak podtuczam, czy może być to związane z tym że coś jest z nimi nie tak w kontekście nie pękania?
Taki pęcherzyk 29mm-30mm to raczej na pewno nie jest zdatny do zapłodnienia? Wczoraj czułam pierwszy raz tak na maxa jajnik w którym był pęcherzyk i zastanawiam się czy to kwestia tego że on przeistacza się w ciałko krwotoczne i rwie, czy może jednak pęka.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość