Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Poleca nie cytować zdjeć z wizerunkiem tak samo jak tych z danymi osobowymi bo później ciężko to usunąć z neta
Zawsze można zrobić tak jak ja. Z cytatu wymazać link do zdjęcia Motylek jak będzie miał ochotę to usunie zdjęcie w swoim komentarzu.. w naszych będzie jej trudniej to zrobić. A po co tu ściągać moderatora 😉 jeszcze zacznie robić za dużo porządków i usunie nam sporo postów 😂nikii, motylek1909, bebetka.b, Joan, Kitka_87, Anet.kaa, dmg111, Minea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Motylku dla mnie bomba 😉 chociaż bardziej bym powiedziała że to burgund a nie rudy 😁
Ja tu nie widzę nikogo zdzirowatego tylko ostrą, silną babkę 😉 -
nick nieaktualny
-
Motylku pięknie! 😍 Odważna zmiana.
Podobno kobiety zmieniają coś jak mają podjąć ważną decyzję w swoim życiu ☺️motylek1909, bebetka.b, nikii, Koteczka82, Morwa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój dzisiaj chce jechać do swoich rodziców. Mówię ze okej. Ale wiecie, no humor mam średni. Nie latam cała w skowronkach, bo uważam, że nie mam ku temu powodów. Mamy dziś dzień bez dzieci, moje imieniny. A on do mnie przychodzi i się pyta, czy cały dzień będzie w takiej grobowej atmosferze. No nie kur...a. Będę udawac że jestem zajebiscie szczęśliwa, że nie rusza mnie jego brak zainteresowania. On chyba ma coś z głową i to naprawdę.
-
Dziekuje Morwa za interpretacje moich wynikow powiedz mi co zrobic by te tarczycowe byly lepsze?
Morwa lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Motylek poprawiłam. Wybacz,przez chorobę średnio myślę.
Mi zamiast być lepiej bo jestem chora od wtorku wieczorem, to dziś mam okropny ból pleców i nóg 😞 byłam u lekarza, osluchowo czysto. W poniedziałek muszę być w pracy choćby nie wiem co.motylek1909 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyNowastaraczka wrote:Dziewczyny.. jak to jest z ta temperaturą? Zawsze musi być skok przy owulacji? Ja nie miałam a wydaje mi się ze wystapiła bo bol brzucha plus sluz plodny 🧐 im wiecej obserwuje tym bardziej sie w tym gubie 🤔
Objawy typu ból brzucha czy śluz ciągliwy nie świadczą o momencie owulacji, a o okresie płodnym. -
nick nieaktualny
-
Hej hej, jeszcze sie nie wpisuję, bo czekam na głupią małpę.
Czy są jakieś sposoby na skrócenie cyklu? Martwi mnie to ze ta faza po owulce trwa tak długo. Czym to może byc spowodowane?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Morwa wrote:Zbadaj anty tg i anty tpo jak wyjdą ujemne i wykluczyłaś hashimoto to spokojnie możesz podciągnąć wyniki tarczycy jodem
OkayZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Motylku
Ładnemu we wszystkim ładnie!
Morwa
Wracaj z tych zakupów i się bzyknij, nie czekajcie do wieczora, mam przeczucie, mówię Cię
Angie
Co wpadło z wystrzałem już w Tobie zostało, nie sądzę żeby paluszki coś tam napsuły
motylek1909, Morwa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Motylku
Ładnemu we wszystkim ładnie!
Morwa
Wracaj z tych zakupów i się bzyknij, nie czekajcie do wieczora, mam przeczucie, mówię Cię
Angie
Co wpadło z wystrzałem już w Tobie zostało, nie sądzę żeby paluszki coś tam napsuły -
Angie1985 wrote:Kicuś a jak myślisz bo Ty też nasza wróżka jak wczoraj miałam uśmiechniętą buźkę to raczej dzisiaj czy wczoraj owulka zerknijcie na mój wykres?
A dziś już bez Clearblue rano było,tak?
Myślę, że owulkę dziś masz, patrząc po temperaturze, jutro odbije pewnie.
Weźcie dziś z dwa razy zadziałajcie.
Tak namawiam na te dwa razy bo u nas to podziałałoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność