Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justyna1719 wrote:Tylko że u Ciebie są plemniki.. A u mojego był tylko jeden i to po odwirowaniu nieżywy.. Więc u Ciebie jest opcja, ale jak się okaże że mój nie ma plemników to o inseminacji możemy zapomnieć... Kurde dziś taki dół mnie ogarnal że nie wiem... Tyle czasu już się trzymałama dziś załamka na całego isame czarne myśli..
Justyna, jest taki artykuł tutaj na forum jak polepszyć wyniki nasienie i tam w tym artykule lekarz wspomina, że niektórzy faceci nie mają plemnikow w nasieniu np. I wtedy bodajże przy in vitro (albo inseminacji) pobierają plemniki po prostu z jąder... jest na Youtube też o tym wiele filmików. Mój mąż oglądał jakiegoś lekarza przed swoim badaniem (tak się przejal) I ten lekarz mówił, że nawet w przypadku jak nie ma ani jednego plemnika w nasieniu to istnieje szansa na dziecko (oczywiście nie naturalnie) I mówił właśnie o tym pobieraniu plemnika z jąder. Te plemniki są, tylko nie W nasieniu A czekają w jadrach. Także głowa do góry! Może to potrwa, może nie będzie łatwe, ale warto walczyć!
Kitka_87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
Justa91 wrote:Super a co bedzie najlepsze?
-
Koteczka82 wrote:Morwa myślisz że ta dawka która jest w tym preparacie będzie ok czy jednak mniejsza?
Minea lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Na dole jest czarna ramka
Webinar rozpocznie się za 000000
Wiem że już trwa ale jak obejrzeć później?OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Hej dziewczyny ja od kilku dni Was nadrabiam i dzisiaj mi się udalo w końcu . Mam pytanie zrobilam sobie dzisiaj mocny trening i później w toalecie zauważyłam sluz zabarwiony jakby plamienie. Powiedzcie mi czy to może być plamienie okolowulacyjne bo dziś 13 dc. Jak tak to kiedy może wystąpić owulacja ? Czy już wystąpiła wraz z plamieniem? Czy to mogło być spowodowane wysiłkiem? Jak to jest ?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Morwa wrote:Tu masz prawie 300 mg na jedną tabletkę. Zalecana jedna dziennie według opakowania. To spora dawka w porównaniu z tym co brałaś... ciężko stwierdzić. Poszukam Ci później coś z mniejszą dawką jak chcesz
Ja brałam ten syntetyk przez miesiąc w dawce 11 kropli na dobę a teraz w dawce 25 kropli na dobę i wszystko jest ok.
Jeśli będziesz tak dobra i będziesz miała chwilę to będę wdzięczna. 😊Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy tak bardzo bolesne owulację to normalne?
Dziś w południe o 12 tak mi macica dawała czadu... Do godz. 13:15. Jak co miesiąc. Stąd wiem kiedy dokładnie owulacja. Na usg czysto, w badaniu czysto. Nie ma się do czego czepiać. W życiu nie miałam takich boli, ale po 2 porodzie to jakaś masakra. Jakbym co do godziny mogła ustalić kiedy mi pęka pęcherzyk 😂
P. S. Zrobiłam taki pyszny żurek, że zaraz wyciągnę cały garnek nagotowany na 2 dni 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 21:04
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy tak bardzo bolesne owulację to normalne?
Dziś w południe o 12 tak mi macica dawała czadu... Do godz. 13:15. Jak co miesiąc. Stąd wiem kiedy dokładnie owulacja. Na usg czysto, w badaniu czysto. Nie ma się do czego czepiać. W życiu nie miałam takich boli, ale po 2 porodzie to jakaś masakra. Jakbym co do godziny mogła ustalić kiedy mi pęka pęcherzyk 😂
P. S. Zrobiłam taki pyszny żurek, że zaraz wyciągnę cały garnek nagotowany na 2 dni 💪
Też mam bolesne owulacje. Czasami nawet ból utrzymuje się 2-3dni. Ból podobny do odczucia kolki. Tylko po jednej stronie. Dzieki czemu tez wiem kiedy mam te dni, tylko pytanie czy to jest przed, czy w trakcie czy po w ostatnim cyklu, gdy już bolał mnie z jakieś na pewno 24h miałam monitoring i już pecherzyk był pęknięty i rozlany plyn i ginex powiedziała, że takie bole noga wystąpić po owulacji bo ten płyn się rozlewa i naciska na narządy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 21:10
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Ja brałam ten syntetyk przez miesiąc w dawce 11 kropli na dobę a teraz w dawce 25 kropli na dobę i wszystko jest ok.
Jeśli będziesz tak dobra i będziesz miała chwilę to będę wdzięczna. 😊
Koteczka82, Kitka_87, dmg111, Minea lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Kitko widzę, że lecisz z badaniami jak szalona. To ekstra! Ile już dzięki takiej mobilizacji jesteś do przodu, myślę że lekarz by to ogarniał przez 2 lata.
Mnie też kuszą nowe badania, planuje na pewno wit D w przyszłym tygodniu. Co jeszcze dorzucić? Ferrytyna? Transferyna? Krzywa glukozowa? ANA1?
Testy DNA + Chlamydia ze względu na cene na początku kwietnia planuje jak nie uda się w marcu zajść.
Ja mam witaminę E firmy Tokovit, napisane jest że to naturalna jej forma. -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy tak bardzo bolesne owulację to normalne?
P. S. Zrobiłam taki pyszny żurek, że zaraz wyciągnę cały garnek nagotowany na 2 dni 💪 -
OdpuszczonaNona wrote:Aneta, słuchałaś webinaru? Ja dopiero po 20 weszłam, zalogowałam się i nic nie ma.
Nie wiem gdzie kliknąć żeby był dźwięk i video.
Było cos ważnego?
ja weszłam o 19:45, zaraz jak się skończył chciałam wejść jeszcze raz. Nie ma już. Przez te 15 minut nic za bardzo nie powiedziały ciekawego, większość czasu wybierały pytania i wybierały jakieś mało ciekawe
to już Pani od duchowości więcej przekazała przez jakiekolwiek 15 minut jej wywodu a tamten filmik trwał prawie 2,5 godzinyOdpuszczonaNona, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Hej,
Wiecie może czy Hydroksyzyna może mieć wpływ na nasienie?Bo właśnie uświadomiłam sobie,że mój mąż czasem bierze.Badania nasienia miał w lipcu a wtedy chyba jeszcze tego nie brał.Więc nie wiem czy nie w tym problem🤨
Odpiszcie proszę na moje wcześniejsze pytanie o badania i testy owu.Będę wdzięczna😙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny