Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Siesiepy, super, że kliknęło! 😊 Widzę potencjał w doktorku 😁
Bambi, właśnie niezbyt spokojna noc. Śniło mi się, że pani doktor rozłożyła ręce i posłała mnie do jakiegoś super immunologa 😬 Po przebudzeniu byłam lekko zmieszana i niespokojna, ale już mi przeszło 😃 Z tą ekscytacją doskonale rozumiem 😁 Na którą wizyta w poniedziałek?
Amunicja, jeszcze apropo tych wyników nasienia. Nie wiem dlaczego ten doktor tak się uparł morfologii przy takiej ilości plemników. U nas każdy lekarz znający się na temacie (dwóch andrologów i dr Paliga) potwierdzili, że parametrów nasienia nie można interpretować odrębnie. Przy takiej ilości jak u Was ten 1% to wartości podobne do naszych, a u nas ponoć spoko 😉 Poza tą morfologią cała reszta parametrów jest ekstra. Mam nadzieję że traficie na lekarza, który tchnie w Was nową nadzieję 😊
Rozala, czy Ty już dziś wracasz do pracy? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 10:56
rozalaa, siesiepy lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Emka06 wrote:
Bambi, właśnie niezbyt spokojna noc. Śniło mi się, że pani doktor rozłożyła ręce i posłała mnie do jakiegoś super immunologa 😬 Po przebudzeniu byłam lekko zmieszana i niespokojna, ale już mi przeszło 😃 Z tą ekscytacją doskonale rozumiem 😁 Na którą wizyta w poniedziałek?
16:30 😉
W nocy mózg przetwarzał jeszcze WWW. Ale teraz już spłynie na Ciebie spokój 😇😇
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 12:04
Emka06 lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
@Dalia1 - Sailor Moon
moonflower, Dalia1 lubią tę wiadomość
-
Siesiepy, dawaj znać kiedy wizyta, ale mam nadzieję, że jak najszybciej 🤞 No i super, że wybalowana, trzeba korzystać póki się da 😍
Aśś, ja w sumie nadal pracuję, jeszcze dwa tygodnie, potem urlop i w październiku idę na zwolnienie, ale teraz to i tak niebo a ziemia pod kątem ilości pracy 😉 Nawet jeśli dopiero wczoraj zawiesiłam działalność, bo do tej pory jeszcze coś sobie klikałam wieczorami w domu czasami. 😉
Paprota, u mnie w porządku, czuję się cały czas dobrze, Pasożyt chyba też nie narzeka 😁
Bambi, czyli mamy królową poniedziałku na wątku 😉 Zaczynam trzymać kciuki za te ważne wydarzenia ✊ Kiedy kolejny etap rekrutacji w potencjalnie nowej pracy?Paprota9418, Angi90 , Bambi92, siesiepy, Rica, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Kurde.. z tego wszystkiego wyszła mi opryszczka w środę nie chciałam brać tabletek bo wewnętrzna Grażyna dała o sobie znac i używałam Sonol po którym schodziła mi w 2 dni ale teraz widzę, ze robi mi się w drugim miejscu i chyba tabletki mnie nie ominą… akurat mam tak ze plasterka nie dam rady nakleić 🙁
-
A więc zrelaksowana mogę wrócić do sprzątania domu 🤣🙈
Karolina, udanych wakacji 🙌 Odpoczywaj ile wlezie, wracaj z nową energią 💫
A pazury...Czorne z odrobiną złota 😁
https://ibb.co/qCbrRxR
Rozaala, Pani to trzeba odpuścić 🙄 Balans życia jest bardzo ważny, jeśli działasz na pełnych obrotach cały tydzień to musisz mieć ten weekend wolny, bo człowiek potrzebuje czasu dla siebie ✌️ Też wiem coś o pracy w weekendy i powiem, że nie tęsknię i nie piszę się na to kolejny raz.
Zosis, Boziuu tyle dobrego przed Wami 🥹🤞
Siesiepy, kolejny DOBRY lekarz w tym tygodniu 😊 Super, super 🥳
Marti, taki właśnie mamy zamiar, a że będzie wyposzczeni to...🧯🔥🔥🔥 Mam tylko nadzieję dokurować się do tej laparo, bo kurde... Pragnę ją mieć! 🙏
Paprotka, tak mi piszesz o tym Radomiu, że aż zadzwoniłam do męża czy przypadkiem nie jesteś żoną naszego znajomego 🤣 Ale nie 😅🙈
Dobrego weekendu 😘 A teściowa jakoś przeżyje 😅
Pauli19 zaciskam Kciuki 🤞😁
Bambi to będzie magiczny poniedziałek ❤️
Aśś, nie mogę się doczekać!🫣🤞🤞
Emka06, Pauli19, aśś, Beezi, siesiepy, rozalaa, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
26t1d 994 g 🍆| 27t2d 1118 g 🧬ok
13.03 wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Angi hehe świat jest mały
nie zdziwiłabym się gdyby się okazało ze my się już gdzieś spotkałyśmy w realu z którakolwiek z was
Teściowa mam na prawdę super !
prawdziwa druga mama. I z tego co wiem to działa to i z jednej i z drugiej strony
Obydwoje mamy świetnych rodziców, wiec nie możemy narzekać na teściówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 13:31
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Bambi, czyli mamy królową poniedziałku na wątku 😉 Zaczynam trzymać kciuki za te ważne wydarzenia ✊ Kiedy kolejny etap rekrutacji w potencjalnie nowej pracy?
Dobre 😉
W przyszłym tygodniu będą dzwonić, taką dostałam informację po wysłaniu zadanek. Pewnie w poniedziałek 😅
Oj z Ciebie to jest niezły pracuś 😉Beezi, siesiepy, Angi90 lubią tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Bambi92 wrote:Zosis dzisiaj 1 września 🤞 miesiąc przygody 😎😍 i czas na nowe jajka na naszym wątku if you know what I mean 😎
Póki co koleżanka 🐒 coś się ociąga. 🤣 Wrzuca co i rusz jakieś dziwne plamienie, pokazując, że już się czai, ale wciąż się sama nie pokazuje łajza. 🤣 Ale temperatura nie pozostawia złudzeń. Także czekam, czekam... A już za chwilę, za momencik będę walczyć z IUI.
W ogóle ile się na tym wątku dzieje ostatnio!A miało być tyleee spokojniej.
Ale dobrze się dzieje. Niech się dzieje. Trzeba aby wszystkie dinozaury wniosły w końcu te jajka 🥚, z których wyklują się małe dinusie. 🦖
Bambi, w poniedziałek wszystkie będziemy czekały na wieści od Ciebie! Trzymam bardzo mocno kciuki.
KarolinaAnastazja - owocnych wakacji. Będziemy tutaj na Ciebie czekały.
Siesiepy, z Twojego wpisu czuję... Spokój? Nadzieję? Oby Wasze kolejne badania to były same dobre informacje.
Angi, piękne paznokcie! A jak sprawy z firmą? Jeżeli pisałaś już to przepraszam, musiałam nie wyłapać, bo u mnie w tym tygodniu istny armagedon, ale dzisiaj już... Piąteczek!
Angi90 , Bambi92 lubią tę wiadomość
-
Zosis😘 piąteczek piątunio i co? Budowa czy luz?😁
Nic nie przeoczyłaś 😊Czekam na telefon z info po komisji i decyzją 🙈 Jeśli nie zadzwonią dziś do 15-tej to muszę uzbroić się w większą cierpliwość i czekać na przyszły tydzień 😪👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
26t1d 994 g 🍆| 27t2d 1118 g 🧬ok
13.03 wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj 22 dzień cyklu i test mówi, że owulka nadchodzi... będzie intensywny weekend 😀 czytałam różne opinie o testach owulacyjnych i długo zwlekałam z zakupem, a mam cykle nieregularne i z tych dłuższych 30-36 dni, a owulacji wcale nie czuję. Jednak po pierwszym miesiącu z testami udało się wyłapać owulkę - byłam potwierdzić u gina. Teraz drugi cykl z testami, trzymajcie kciuki ❤️
-
Angi90 wrote:Zosis😘 piąteczek piątunio i co? Budowa czy luz?😁
Nic nie przeoczyłaś 😊Czekam na telefon z info po komisji i decyzją 🙈 Jeśli nie zadzwonią dziś do 15-tej to muszę uzbroić się w większą cierpliwość i czekać na przyszły tydzień 😪
A co to jest ten LUZ? 🤣 Nie znam pojęcia, odkąd rozpoczęliśmy samodzielną budowę. 🤣
Oczywiście, że budowa - kończymy kłaść rurki od podłogówki, bo 12.09 wchodzi ekipa z posadzkami (jedna z niewielu) i piec CO. W końcu będzie ciepełko na budowie!
A jak będzie ciepełko to już prawie jak dom!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 14:57
Paprota9418, Emka06, Beezi, Angi90 , Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Siesiepy o prosze, sensowny lekarz ginekolog na NFZ - to chyba gatunek na wymarciu 🥲 fajnie, że przepisał metforminke, oby jeszcze był skory do wypisywania skierowań 😁
Dalia1 o tym nie słyszałam, żeby to było tylko dla niezdiagnozowanych - skoro są jakieś tam problemy, o których już wiemy, coś się z nimi robimy lub nie, a dziecka nie ma, to ja uważam że bycie w tym programie ma sens. Ja np mam już trochę badań, ale nie wiem czy mam drożne jajowody, nie próbowałam też IUI🙃 wiec jest co robić 😁 chyba lepiej się przyznać, że ma się badania na wizycie, bo co mi po wizycie, jak dostanę na niej skierowanie na hormony i badanie nasienia 😅
Bambi nooo to poniedziałek to Wielki Dzień ❤️
myśle że do czerwca naturalnie, urlopu nie biorę - bo on jest poza wyznaczonymi dniami bezpłatny 😊 abym dożyła do czerwca bo właśnie dowiedziałam się, że mam zajęcia z agresywnym autystą, który ma 190cm wzrostu wazy ponad 100 kg - jak mi jebnie to tylko raz 😅
Emka taaak, już dzisiaj byłam w pracy, ale w celu ogarnięcia spraw organizacyjnych, bez dzieci narazie 😊
Amunicja halo halo odezwij się bo się martwimy 🫂❤️
Mamy wrzesień - jestem gotowa na wpisywanie nowych jajeczek, dawać mi tu jakieś krechy 😍
Zbieram dokumenty do podpisania umowy w przedszkolu, wszystko jest na dobrej drodze ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 15:41
Emka06, siesiepy, Angi90 , Marti27, Karpan45, Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 🤞🍀🤞🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Niaha
Wróżę Ci córkę 😉
Paprota
Jak widać „olać test” albo „lać na test” nie na każdym etapie starań znaczy to samo 😆
Rozalaa
Dbaj o siebie- nie tylko pod kątem samorozwoju i doskonalenia zawodowego. Odpoczynek gwarantem zdrowia fizycznego i psychicznego. A i nawet czas na beztroskie łapanie much też się czasem przydaje
KarolinaAnastazja
Udanego urlopu i owocnych beztroskich starań, oby HSG i IUI już nie były potrzebne✊🏻
Siesiepy
Fajnie, że tak dobrze trafiłaś. Oby ta współpraca dalej układała się dobrze i posunęła Wam ten wagonik ze staraniami do przodu
Pauli
Twoja historia podnosi na duchu. Tyle szczęścia i to dwukrotnie? Graj w lotto! Dzięki za słowa wsparcia 🙂
Beezi
Nawet nie znając Cię bliżej należy śmiało stwierdzić, że ciąża Ci służy. Zwłaszcza Twojemu odpoczynkowi. Byle do października
Angi90
Piękny manicure. Bardzo mi się podobają takie zdobienia, uwielbiam je podziwiać u kogoś, choć sama jakoś się nie mogę przekonać
Emka06
Moja wczorajsza zniżka nastroju to właśnie z tego powodu, że przecież 1% z 350 mln to więcej niż 4% z 39 mln, więc czemu miałoby się nie udać, nie? 😅
Jeśli troje niezależnych specjalistów twierdzi, że ta morfologia jest problemem nie do przejścia, to ja im niestety wierzę 🤷🏼♀️
Zwłaszcza, że przez 20 cykli bez antykoncepcji ani razu nie byłam w ciąży, a to też daje mi do myślenia.Paprota9418, Beezi, siesiepy, Angi90 , Niaha lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Amunicja ja jestem team „olać test” w sumie przed planowana 🐒 sikałam może z 5 razy.
Haha nie lubię wstawać rano, a z psem wychodzę na autopilocie wiec nasikanie z rana na patyk to strasznie wymagająca czynność 🤪 wybieram zawsze spanko. Spanko to życie ! 😜 zwłaszcza rano.. wieczorem to mogę siedziećrozalaa, Amunicja, Angi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej w piątek 😊
Ja po wizycie, wszystko na tym etapie wygląda tak jak ma wyglądać. Oficjalnie dziś otwieram swój kurnik i wysiaduje jajka🥚🥚🥚.
Lekarz jest dobrej myśli, nie liczy na jakąś powalającą liczbę jajek, bo mam niskie amh, ale liczy na dobrą jakość komórek z racji wieku 😊 w związku z tym zapłodnią tyle ile będzie, jeśli będzie 8 to zapłodnią 8, nie będą się trzymać tego, że mogą tylko 6.
Dostałam lek do samodzielnego rozrobienia i trochę mam stresa czy zrobię to dobrze...
Zobaczymy jak będzie 😅 monitoring mam 08.09 i wtedy zobaczymy jak idzie hodowla 🤣
Do tego czasu chyba mnie ciekawość zeżre, już zaplanowałam porządki w szafkach w kuchni i mycie fug w łazience 😁
Proszę o kciuki i ciepłe myśli ❤️🧚♀️
Nadrobię Was potem, bo dziś szalony dzień 🥰
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 16:02
rozalaa, Amunicja, Nataliii, Paprota9418, Mart768, Dalia1, Emka06, siesiepy, oloska, SandraH.97, kropka27, Angi90 , Marti27, Karpan45, Niaha, Beezi, Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
-
Bambi forum uczy i przypomina. 😎 Kurde ile emocji Cię czeka w poniedziałek. 😱 Oczywiście cieszę się razem z Tobą aktem notarialnym i trzymam kciuki za wizytę! Oby była owocna! No i oczywiście za dobre wieści z rekrutacji.
Aśś jak się nie uda to... No na pewno będzie przykro i jestemsy tu żeby cię wesprzeć w smutku. Ale oczywiście każda z nas liczy na to że dostaniesz piękne jajo na pierwszej stronie!
Paprota a daj spokój, jakiś kosmos. Nikt mnie dookoła nie rozumie i wszyscy zrzucają to na to że jestem leniwa. 🥲
Emka masz przynajmniej ta świadomość że wizyta jednak była kompletnie inna niż ta wyśniona.
Beezi super wiedzieć że czujecie się dobrze z larwikiem.I to na tyle że dalej sobie pracujesz.
Zosis no jak się na mendę czeka to nie chce przylezc, wredna pinda. 🙄 niech już przyłazi bo chcę widzieć Was w procedurze IUI! 🔥 A ja tak, czuję spokój. Bo co mi w sumie pozostaje jak znowu nie było owulacji i zaczęłam brać luteinę. 😂 Ostatnia owu widziana w lutym czy tam marcu hihi. Nie no, ale tak na serio, dotarło do mnie że sama nic więcej już dla siebie nie zrobię i muszę zdać się na mądrzejszych, być po prostu zaopiekowana przez lekarzy i chyba po prostu biernie obserwować jaki będzie efekt ich działań. A że na razie układa się po mojej myśli to wiadomo, jest dobrze. Ogromnie uspokoiła mnie myśl że mam na miejscu kogoś komu mogę po prostu zaufać w kwestii swojego organizmu i płodności. 🥺 I fakt... LUZ i budowa nie idą że sobą zdecydowanie w parze. 😂 Jak jest cieplutko w domku to aż miło się tam siedzi. My za to rozglądamy się za kominkiem, mamy już upatrzony wkład i wykonawcę, styl. Trochę zapłacimy (no byłaby procedura IVF, co wam powiem), ale możliwość dogrzania domu drewienkiem, klimat kominka to rekompensuje. A budowę trzeba jednak skończyć. 😬
Rozalaa szłam z duszą na ramieniu. 🧐 I chyba w regulaminie jest coś o parach z niezdiagnozowana niepłodnością. Czemu tak to nie wiem... Ale to może Pfry będzie w stanie coś więcej podpowiedzieć? Też liczę na badania albo rozszerzenie tych co mam, bez zabawy w kotka i myszkę. Tez wolałabym po otrzymaniu wyników nasienia ustalenia po prostu planu ale kij wie, no prawo to prawo.
Amunicja dla mnie to kompletnie bez sensu bo tak już kompletnie statystycznie do tego podchodząc to no... Zwyczajnie większe szanse ma o tyle większa armia, nawet jeśli ma te 3% mniej poprawnych plemnikow finalnie. 😳 ba, widziałam gdzieś na wątkach miesięcznych załamane tym osoby których uspokajali właśnie lekarze, że przecież przy takiej ilości to tych dobrych plemników jest dużo. Nie wiem, może przy IUI trudniej im to przygotować? Teraz się trochę zmartwiłam bo ja nie wiem czy my podskoczymy morfologię. Liczebność może ale hehe... 🫥
Olail do twojego kurnika to chyba każda z nas zniesie jajko z niecierpliwości. 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2023, 17:19
olail, Paprota9418, rozalaa, aśś lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 ➡️ punkcja 12.03.2025r. 🍀 IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Dalia1 wrote:U mnie dzisiaj 22 dzień cyklu i test mówi, że owulka nadchodzi... będzie intensywny weekend 😀 czytałam różne opinie o testach owulacyjnych i długo zwlekałam z zakupem, a mam cykle nieregularne i z tych dłuższych 30-36 dni, a owulacji wcale nie czuję. Jednak po pierwszym miesiącu z testami udało się wyłapać owulkę - byłam potwierdzić u gina. Teraz drugi cykl z testami, trzymajcie kciuki ❤️
Dalia1 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 ➡️ punkcja 12.03.2025r. 🍀 IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Hej,
Dziewczyny przepraszam ze się wcinam na wątek…ale potrzebuje informacji..jaka jest różnica pomiędzy: beta hcg a total beta hcg ? Czy któryś wychodzi wyższy niższy?
Z góry dziękuje za odpowiedz!38 lat
Synek 08.2018
2 cb:10.2017 i 02.2020
07.2020 poronienie zatrzymane
10.2020 cp usunięty lewy jajowód
10.2021 IVF!
11.07.2022 Madzia z nami ❤️
17.07.2023 transfer naszego drugiego i ostatniego dzieciątka, niestety zakończony niepowodzeniem.
08.2023 pierwszy cykl po nieudanym transferze NATURALNA WPADKA!!! kibice szaleją, lekarz niedowierza, mąż twierdzi że to nie jego 😅😅😅 a w brzuchu siedzi Kubuś i się z nas śmieje, termin na koniec kwietnia 2024❤️