Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amunicja, też wpadam na styczniowy i obserwuję czy ktoś się tam rozpakował 😅 Czekam na Longanimity i na Sarę ❤️
Aśś, odpoczywaj ❤️☀️
Angi, tulę za wredotę, ale w takim razie zaczynam trzymanie kciuków ✊
Amunicja, kiedy powinna dotrzeć?
Rozala, i pomyśl że mogłabyś mieć w perspektywie pracę jutro 😂
Siesiepy, udanego weekendu 😍
Moon, takiego drineczka to bym wypiła 🤤 Jestem niezmiennie pod wrażeniem Twojej figury 😍 na ile polecieliście?
Sandra, mam nadzieję, że uda się to sprawnie zdiagnozować i wyleczyć. 🥺 Chyba zespół jelita drażliwego to najgorsza opcja, bo tutaj perspektywy długotrwałe i brak jakichś standardowych leków, ale mam też nadzieję, że obejdzie się bez szpitala 🥺 Zdrowiej szybko ❤️🍀
Paprota, tulę 🥺❤️ Wiem, że mimo wszystko zakłuło 🥺
Siesiepy, samopoczucie w miarę, tylko po całym dniu plecy bolą 😂 No i dusza, że nie mogę zjeść tych wszystkich dobrych rzeczy 😂
Miłego weekendu, Dinusie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2023, 08:20
rozalaa, SandraH.97, aśś, Angi90 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
A no to już spieszę z meldunkiem ☺️ dzisiaj w przypływie chwili postanowiłam siknąć na test iiiiii
Jest biało tak jak się spodziewałam 😆 także teraz jeszcze tylko poczekać do wtorku i zaczynamy stymulację ! 🥳34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
nick nieaktualnyHejka
Powróciłam do pracy.
I chyba od dziś znów wysiaduje jajka 🥚
Urlopu już nie mam, więc pracować będę normalnie, będę kombinować z wyrwaniem się na wizyty.
Zaraz mam wizytę, 🐒 nadeszła i co dziwne, albo właśnie powinno być normą, bez żadnych plamień pięć dni wcześniej tylko po prostu się pojawiła 🥳
Beezi, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Beezi wrote:
Moon, takiego drineczka to bym wypiła 🤤 Jestem niezmiennie pod wrażeniem Twojej figury 😍 na ile polecieliście?
Drinki bardzo dobre, co do figury hmmm celowo nie fotografuje brzucha 🤦🫣 a co do reszty to nie narzekam. U mnie już 32 stopnie, leżę już na plaży u czekam aż otworzą drinkbar 😜Beezi lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny. To są tylko takie pojedyncze myśli które od czasu do czasu się pojawiają.
Ona wie, ze ja chce rozmawiać bo uwielbiam dzieci a zwłaszcza takie maluchy
Ta przyjaciółka co urodziła 3 miesiące temu wysyła mi bąbelkowy spam bo sama tego chciałam. Mega się cieszę ich szczęściem i to jest chyba dla mnie ważniejsze niż te małe ukłucia zazdrości.
Ale śmieje się w duszy bo jak to pisałam wczoraj to miałam chwile smutku i złości. Ale dowiedziałam się o tym w sumie 2 tygodnie temu i dopiero wczoraj miałam potrzebę się z tego „wyżalić”. Jakaś taka chwila słabości. I strasznie głupi jest ten staraczkowy mózg bo ogólnie jesteś dobrej myśli i przecież w końcu się uda, jeszcze będzie pięknie i ty tez to będziesz wszystko przezywać. A chwile później objawia się takie zwątpienie. Po co to wszystko w ogóle, na pewno się nie uda. Gdyby miało się udać to przecież już dawno by się udało.. a może nigdy się nie udać.. i potem znowu nowa energia i „nadzieja”…
Strasznie to jest głupie.justme lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, u mnie to jajo chyba pójdzie do wykreślenia. Przez ostatni tydzień bardzo źle się czułam + dzisiaj jest ten sam dzień cyklu w ktorym ostatnio poronilam, wiec poszlam kontrolnie do gina i generalnie nie było zbyt wesoło. Obraz nie jest prawidłowy na usg, niby dostałam jakieś zastrzyki i za tydzień do kontroli, ale raczej niewiele z tego będzie.🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
moonflower wrote:Drinki bardzo dobre, co do figury hmmm celowo nie fotografuje brzucha 🤦🫣 a co do reszty to nie narzekam. U mnie już 32 stopnie, leżę już na plaży u czekam aż otworzą drinkbar 😜
U mnie juz 42 stopnie 🙈Angi90 lubi tę wiadomość
Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Marti ile tej ferrytyny masz? 🧐
Dziewczyny ile wynosi taki optymalny poziom ferrytyny? 👀 🧐bo te normy to wiadomo, o kant dupy 😅
Bubu I hate biele 👀 ale love start stymulacji 😍 jak się czujesz, tak psychicznie? ☺️
Olail w takim razie czas na zmianę awatarka 😁 będziemy kibicować cały czas 🤞jak wygląda takie ostrzykiwanie jajników? 😳
Mart co tam się dzieje na tym usg, że obraz jest nieprawidłowy? Może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem? Sprzęt ma dobry? Co się dzieje że źle się czujesz? 🥺 przytulam Kochana 🫂
Ja ogarniam chatę trochę i lecę dzisiaj na urodzinki do przyjaciół 😎👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Olail trzymam kciuki za nową porcję jajeczek 🐣
Rozalaa mi moj endokrynolog mówił że fajnie mieć ferrytyne na poziomie 80. Mi max udalo sie do 50 dojść i wtedy dopiero włosy przestały mi wypadać, odrastać nowe.Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Dziewczyny niby wakacje a strączkowy mózg nie idzie odpocząć 🙈 zero objawów, piersi to jakbym w ogóle nie miała, zawsze chociaż tkliwe miałam. Obawiam się prog jest kiepski, biorę luteinę pod język. Ale zawsze jak swoj miałam powyżej 20 to cycki 2x takie plus ból, a teraz nic. Jedynie to stary mnie denerwuje, ale on to zawsze 🤣Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
rozalaa wrote:Marti ile tej ferrytyny masz? 🧐
Dziewczyny ile wynosi taki optymalny poziom ferrytyny? 👀 🧐bo te normy to wiadomo, o kant dupy 😅
Bubu I hate biele 👀 ale love start stymulacji 😍 jak się czujesz, tak psychicznie? ☺️
Olail w takim razie czas na zmianę awatarka 😁 będziemy kibicować cały czas 🤞jak wygląda takie ostrzykiwanie jajników? 😳
Mart co tam się dzieje na tym usg, że obraz jest nieprawidłowy? Może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem? Sprzęt ma dobry? Co się dzieje że źle się czujesz? 🥺 przytulam Kochana 🫂
Ja ogarniam chatę trochę i lecę dzisiaj na urodzinki do przyjaciół 😎rozalaa, Marti27 lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
nick nieaktualny
-
Marti27 wrote:Ja też czytam! 😁 ale ciężki tydzień za mną, w pracy zapierdol a w domu jeszcze większy. 😂 wczoraj miałam wolny dzień to wkoncu mogłam sobie usiąść wieczorem na chwilkę 😆 okna brudne, stos prania do zrobienia 🥱
Byłam wczoraj w labie kontrolnie zbadać prolaktynę przed wizytą u gina i jest w górnej granicy normy 🤷♀️
Ale przy okazji zbadałam ferrytynę i jej poziom jest niski 😒
Moja prolaktyna też była w górnej granicy normy ale zwykle przez chociażby lekki stres, teraz odkąd mam wywalone idąc na badanie wychodzi mniej więcej pośrodku norm 🙂 Jak zrobiłam żelazo w maju to się przerazilam miałam 6. Później w sierpniu powtórzyłam żelazo i ferrytyne żelazo podniosło się na 18 czyli w granicach normy a ferrtyna niziutka kupiłam FeMe Complex i Floradix odstawiłam kawę i herbatę do i w małym odstepie od posiłków piję tylko wodę z domowym sokiem malinowym i zaczęła ruszać... -
rozalaa wrote:Marti ile tej ferrytyny masz? 🧐
Ja ogarniam chatę trochę i lecę dzisiaj na urodzinki do przyjaciół 😎 -
Cześć Kochane!
Siesiepy czekam na fotkę przy palmach w kudowie 🤣😀
Wypoczywajcie dziewczyny
Olail, oby ci się udało czasami wymknąć na wizyty
Bubu, trzymam kciukasy♡
My wczoraj wybawilismy się na imprezie firmowej, było mega aż mnie nogi z tańców bolą.
Aktualnie posprzątałam i dopiero usiadłam. Jeszcze te prasowanie 🫡
Pochmurno coś dzisiaj...
Buźka! 😊
-
Angi proszę Kochana ❤️ szybka aktualizacja brzuszka 😆
https://zapodaj.net/plik-0EzD50SwsY
Moon,piękna figura,co Ty gadasz 😍 cudownie Cię zobaczyć 🤩
Dziewczyny,pięknego popołudnia 😍😘🧡🍂🍁🌼🌻🍄🦔rozalaa, Emka06, SandraH.97, Lipcowa, KarolinaAnastazja, Angi90 , siesiepy, Kil lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Hej, a jakoś spokojniej było na wątku to i ja się przestałam odzywać. Za to w życiu odwrotnie. Stary poszedł do parazytologia po druga dawka leku na glistę, to gościu zaczął podważać wyniki badania i robić w publicznym szpitalu u nas. I dopiero jak tam wyjdzie to zapisze leki. Powiem Wam, że tak się wscieklam tym, że nie mogłam spać potem. Miałam zrobić miliard badań następnego dnia rano, ale musiałam odpuścić. Zrobiłam 6 dnia tylko FSH, LH, estradiol i prolaktynę. Prolaktyna wyszła powyzej normy 😃 no ale ja naprawdę byłam wściekła, robienie takich rzeczy podczas gdy ja mam okres jest niebezpieczne 😃
Ogólnie jestem w tym miejscu staraczkowej sinusoidy, kiedy to zapał totalnie opadł i nadzieje też.
Zajmujemy się domkiem, robimy casting na ekipę wykończeniowa, planujemy kuchnie i tak to leci.
Siesiepy udanego wyjazdu.
Angi kciuki za Twój biznes ✊
Beezi dzięki za fotki 😍
Mart może tak jak pisała Rozalaa, to wina usg? Trzymamy kciuki za kropusia 🍀
Sandra Twoj gastrolog ma niezły plan, ja bym zaufała 😉SandraH.97, Angi90 lubią tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Mart, mimo wszystko trzymam kciuki? Co się dzieje u Ciebie, a co widać w USG? 🥺
Do ciąży bez anemii ferrytyna powinna być minimum 60, bez ciąży powyżej 30, żeby jako tako się czuć, chociaż to mocno indywidualne.
Bambi, dobrze, że chociaż życie idzie do przodu i budowa ❤️Bambi92, siesiepy lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo