X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, zazdroszczę Ci, że masz taki fajny szpital. W moim mieście szpital jest, ale tam strach cokolwiek robić. Raz go zamykają, raz otwierają, raz w rękach prywatnych, raz w urzędowych. Nad him pieczą " ty tylko ludzie umierają" i ani porodówki...a pomyśleć, że kiedyś był tu oddział jeden z lepszych jeżeli chodzi o ginekologię.
    Straszne.

Ja najbliżej z porodów to Wrocław lub troche dalej Polanica (tam moje Szwagierki rodziły) Ewentualnie prywatny poród

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 15:58

siesiepy lubi tę wiadomość

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • Bambi92 Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naprodukowałyście 😜

Kropka proszę myśleć pozytywnie albo wcale. Bo negatywne scenariusze nic nie pomogą, a mogą tylko zaszkodzić.

Sandra dieta low fodmap to bardzo dobry kierunek. Kiedyś był taki fajny blog lowfodmap po polsku, ale coś strona www nie działa. No i ekstra, że kaprotektyne zrobiłaś. Jej dobry wynik oznacza, że w kolonoskopii raczej nic nie wyjdzie.

Angi podziwiam za spokój i dojrzałość w tej całej sytuacji. Kurczę wszystko ładnie pięknie, ale każdy taki przypadek przemocy jest groźny i z panią mamą w ogóle nie ma co dyskutować moim zdaniem. Tym bardziej jak reszta klasy jest zgrana. Może młody powinien wrócić na nauczanie indywidualne i tyle. Za naszych czasów była przemoc w szkołach i nikt nie reagował specjalnie, ale mamy 2023 rok - my chodzimy po terapuetach leczyć dziecięce traumy. Czy nasze dzieci też będą musiały?

Siesiepy 🙄 Twój wpis sprowokował u mnie ciarki też. Myslalam, że może jestem nadwrażliwa, ale potem zauważyłam że prawie u każdej. Z drugiej strony fajnie, że masz to już za sobą i kolejny temat popchnięty.

Btw Zosis jak zajdziesz teraz w ciążę, to ja stracę nadzieje na swoja.. W życiu nie namowicie mnie na barszcz, to jest moja najbardziej nieulubiona zupa 😆 aaa i super spodobało mi się określenie, że Twój stary nie ma kubków smakowych. Najwyraźniej ja też nie mam, bo każdy poziom pikantności jest dla mnie ok 😆

Ja napisałam dzisiaj maila do szpitala na Polnej o zmianę terminu, ale mnie olali (oczywiście). Po tym co piszecie o NFZ (za wyjątkiem Siesiepy który potwierdza regułę) dałyście mi do myślenia. W sumie też nie mam zamiaru kwitnac tyle w kolejkach. I jeszcze ten kit co mi wciskają, żeby nie zrobić drożności za jednym zamachem... Masakra, brak finansowania in vitro to jest czubek góry lodowej, która nazywa się leczenie niepłodności w tym kraju. Smutno mi 😟

Ech, ulało mi sie. Dobrze że w przyszłym tygodniu tyle się dzieje, teraz karta musi się odwrócić ➡️🥚🦕

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 17:30

SandraH.97, Angi90 lubią tę wiadomość

Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022

💃
    ✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
    ❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej

🕺
    ❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.

⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30

preg.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi mam nadzieję, że ta sytuacja w szkole szybko się rozwiąże. Niestety, prawdopodobnie ten chłopiec nie nadaje się do normalnej szkoły, raczej powinien być pod opieką specjalistów może w MOS? Trzymam kciuki żeby kadra pedagogiczna wymyśliła coś sensownego. 🤞🏻

Beezi czytam, że Twój Stary chce od Małego uczyć Bąbla podróżowania? 🤩 Świetnie, a jak Twoje nastawienie? 😊 Ja w przyszłym roku też chcę jesienią gdzieś pojechać na urlop ale Mąż już marudzi, że dziecię będzie za małe, a co z ewentualnym lekarzem, szpitalem itp 🤪 maruda konkretna ale nie mam zamiaru poddac się bez walki 😁 mam zamiar pracować do końca roku, maksymalnie do końca stycznia 😉 chociaż czasami mam dni, że już chętnie przeszłabym na L4 😊 a w pracy póki co na spokojnie - już wszyscy chyba przyzwyczaili się do mojego odmiennego stanu 😊

Siesiepy byłaś mega dzielna! 😳 Sam opis brzmi drastycznie 😐 zrób coś miłego dla siebie 😘
    I czekamy na wyniki z Tobą 🍀

Kropka stres jest normalny 😊 staraj się myśleć mega pozytywnie - toć już za kilka dni wydarzy się magia 🧚🏼‍♀️

Narobiłyście mi taką ochotę na barszcz, że nie ma bata - musiałam wypić 🤤 (co prawda z proszku) w połączeniu z kurczakiem słodko - kwaśnym z ryżem rozpieścił moje kubki smakowe 🤤😁

Angi90 lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Lipcowa Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi przytulam. 😘 Pozwól sobie na smutek ale szykuj też plan B - nie tylko ten lekarz robi zabiegi 😊 z własnego doświadczenia z lekarzami wiem, że często wygląda to tak, że warto iść np do ordynatora danego oddziału na wizytę prywatna i on wtedy kieruje na oddział, na którym operuje. Może to jakieś wyjście by przyspieszyć to wszystko? 😊

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę się napić wina przy tej Luteinie? W ulotce nic nie ma ?

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota9418 wrote:
    Mogę się napić wina przy tej Luteinie? W ulotce nic nie ma ?
    Ja piłam. 😇 na endometrium w końcu dobrze działa! 🤪

Paprota9418, Lipcowa, Beezi lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Siesiepy, zazdroszczę Ci, że masz taki fajny szpital. W moim mieście szpital jest, ale tam strach cokolwiek robić. Raz go zamykają, raz otwierają, raz w rękach prywatnych, raz w urzędowych. Nad him pieczą " ty tylko ludzie umierają" i ani porodówki...a pomyśleć, że kiedyś był tu oddział jeden z lepszych jeżeli chodzi o ginekologię.
    Straszne.

Ja najbliżej z porodów to Wrocław lub troche dalej Polanica (tam moje Szwagierki rodziły) Ewentualnie prywatny poród

Tzn to nie u mnie. W moim mieście szpital stoi po to żeby odsyłać dalej chyba tylko, bo jak raz na pogotowie po pogryzieniu przez rój os przyjechaliśmy to powiedzieli że co my tu robimy i po co my tu.
    Ten szpital jest 20km dalej, ale wciąż blisko. A program we Wrocławiu na Brochowie.
    Przez to wszystko oraz przez to że mój poprzedni ginekolog mnie bardzo zawiódł (a jest ordynatorem w Kępnie) - chyba nie będę rozważać Kępna jako szpitala do rodzenia. Będę patrzeć na Wieluń albo po prostu na Brochów we Wrocławiu, raz że z polecenia przyjaciółki która miała trudny poród i tam stanęli profesjonalnie na wysokości zadania, dwa że w końcu no jestem tam w progranie. A szpital jeden z tych ogarniętych pod kątem ginekologiczno-polozniczym.
    Zresztą kurde, o czym ja w ogóle myślę... 😂 Najpierw dobrze będzie zajść w tą ciążę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 17:59

♀️29
    mała tarczyca;
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    IMSI?

What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki że tak produkuje posty ale na szybko pisze.

Kropka trzymam kciuki za psiaka. Mam nadzieję że to nie będzie nic groźnego. 🥺🍀

Paprota koszmar. 😑 Może zmęczony był ten ginekolog życiem i dniem ale w ogóle go to nie usprawiedliwia. Też mając taki NFZ poszłabym w cholerę.

Paprota9418 lubi tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    IMSI?

What I was made for
    What was I made for?"
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi, coś źle zrozumiałam w takim razie, ale tak czy tak mam nadzieję, że jakoś się to uda rozwiązać.

Bambi, prywatnie na pewno robią za jednym razem, może spróbuj jeszcze z innym lekarzem pracującym na tym oddziale? Kurde, szkoda, żeby Cię tak zabiegowali co rusz... 🙄 Ja mam nadzieję, że naprawdę się coś zmieni w końcu w kwesti in vitro w Polsce 🥺

Paprota, pij na zdrowie 🍷

Lipcowa, wstępnie planujemy pierwsze wakacje na czerwiec, ale na pewno Europa. Stary bardzo by chciał egzotyki, ja się upieram, że dopiero jak się da zaszczepić Bąbla na wszelkie syfy typu WZW A, a tutaj część jest po 1-2 urodzinach. Ale chyba przez te nasze dotychczasowe doświadczenia to jakoś nie mamy obaw, pewnie najpierw ruszymy do Azji, Tajlandia wydaje się bardzo spoko kierunkiem dla takich maluchów. W każdym razie ja wychodzę z założenia, że i tak łatwiej ogarnąć wakacje z dzieckiem, które nie chodzi, dlatego planujemy zaczynać od razu. 🤞

Paprota9418, Lipcowa, Angi90 lubią tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaczynam akcję zapraszania na profile społecznościowe, trzęsę się 🥶 Ale nie byłabym sobą, gdybym nie wyróżniła Was z tłumu znajomych i nieznajomych, przez ostatnie pół roku jesteście dla mnie jak siostry, to Wy pierwsze wiedziałyście co kombinuję i Wy pierwsze musicie tu być ❤️
    Postanowiłam otworzyć sklep i tylko Wy o tym wiecie, reszta dowie się jutro 😉
    Jak zdążę się rozreklamować 😅
    Nie umiem i nie chcę namawiać do kupowania, to nie moja rola, te rzeczy bronią się same, dla mnie są miłością od pierwszego wejrzenia. Jeśli jednak podzielicie moje zdanie, to proszę o wiadomość prywatną, bo zapisałam już dla Was kod rabatowy, ważny do końca niedzieli (nie łączy się z Newsletter'em). Mam nadzieję, że spodoba się Wam moja Szafa kapsułowa PL, chętnie przyjmuję wszelkie opinie, sugestie i prośby, oraz informacje czy wszystko działa, jeśli nie - przepraszam, naprawię najprędzej jak to możliwe.
    Za chwilę podepnę link w swojej stopce. Amen 🙏

Emka06, Zosis, Mart768, aśś, Paprota9418, KarolinaAnastazja, rozalaa, eM 🌺, Beezi, kropka27, SandraH.97, Marti27, Lipcowa lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
    5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
    7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
    10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
    15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
    21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł

13.02 kolejna wizyta ⏰
    PTP 21.05.2025
    "Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"
    preg.png
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi! Rakieto! Proszę przestać się trząść!
    To będzie nowa, pasjonująca i dochodowa droga.
    Powodzenia z biznesem! 🤗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 20:40

Angi90 lubi tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    Dziewczyny, zaczynam akcję zapraszania na profile społecznościowe, trzęsę się 🥶 Ale nie byłabym sobą, gdybym nie wyróżniła Was z tłumu znajomych i nieznajomych, przez ostatnie pół roku jesteście dla mnie jak siostry, to Wy pierwsze wiedziałyście co kombinuję i Wy pierwsze musicie tu być ❤️
    Postanowiłam otworzyć sklep i tylko Wy o tym wiecie, reszta dowie się jutro 😉
    Jak zdążę się rozreklamować 😅
    Nie umiem i nie chcę namawiać do kupowania, to nie moja rola, te rzeczy bronią się same, dla mnie są miłością od pierwszego wejrzenia. Jeśli jednak podzielicie moje zdanie, to proszę o wiadomość prywatną, bo zapisałam już dla Was kod rabatowy, ważny do końca niedzieli (nie łączy się z Newsletter'em). Mam nadzieję, że spodoba się Wam moja Szafa kapsułowa PL, chętnie przyjmuję wszelkie opinie, sugestie i prośby, oraz informacje czy wszystko działa, jeśli nie - przepraszam, naprawię najprędzej jak to możliwe.
    Za chwilę podepnę link w swojej stopce. Amen 🙏
    Szkoda że do niedzieli, bo budżet na ten miesiąc wyczerpany, ale ciuchy mi się podobaja i na pewno coś wpadnie! Petarda! Porozsylam znajomym!

Angi90 lubi tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    IMSI?

What I was made for
    What was I made for?"
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi , to będzie strzał w 10! Ale proszę cię spodnie xxl bo mam dupe większą niż L 🤪🤪

No i czekam na sukienki 😀😀😀
    💚💙🩵💜❤️🩷🧡🤎🖤🩶

Angi90 lubi tę wiadomość

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi, zaraz zaczynam buszować po sklepie 🥰

Dziewczyny, zrobiłam jednak dziś tą betę, <2.30 😞 no ale przyjęłam to z godnością, nie uroniłam już żadnej łzy 😊 już się wypłakałam w środę. Zadzieram kiece i lece dalej. Dzidzia, idę po Ciebie 🧚‍♀️
    Do bety zrobiłam jeszcze rozszerzony panel tarczycowy, bo zawsze badałam tylko TSH i mam tam coś podwyższone ale się nie znam. Reszta w normie to może to nic nie znaczy.
    Może zerkniecie?
    Screenshot-20231020-205023-Samsung-Notes.jpg

Angi90 lubi tę wiadomość

• rozalaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ☺️ dopiero siadłam żeby coś napisać bo cały dzień w biegu 🫨 jak to mówi mój jeden uczeń - umęczon 😂

Siesiepy widzę, że miałaś emocjonujący dzień, daj sobie czas żeby dojść do siebie zarówno fizycznie jak i psychicznie - te wszystkie zabiegi, wyniki, wizyty są wyczerpujące, ale nie mamy wyjścia 🤷‍♀️ teraz spokojnie czekamy na wyniki i dalsze kroki, klinika w której jesteś fajnie działa więc nie ma co się martwić 😙

O barszczyk na topie - powiem tylko że święta za 9 tygodni 😅 poczekam na ten z uszkami bo jakiś czas temu robiłam taki barszcz gęsty, z kawałkami buraków co się go podaje z ziemniakami i skwarkami 🤤 Stary jak świat przepis

Bambi też jestem tym zawiedziona - piąteczka. 😒 ja decyduje się na granie ,,na dwa fronty” na NFZ się zapisałam, ale jadę prywatnie bo nie ma to sensu - czekanie 2 lub 3 miesiące na wizytę 😩 wystarczy że muszę walczyć o to dziecko, nie mam siły jeszcze handryczyć się z systemem 😤

Kropka daj znać jak psinek 🥺 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞

Angi ♥️ 🚀 ale ekstra - widzę, że styl na ten moment daleko od mojego, ale może z czasem coś się znajdzie - ja tak bliżej Medicine, luźnych spodni, oversize bluzek, do pracy staram się chodzić jak człowiek, ale i tak inaczej niż reszta grona pedagogicznego 😅

Po pracy pojechałam na spotkanie z psiapsiółami - jedna mieszka w Anglii i widzimy się co kilka miesięcy, druga - świeżo upieczona mama. Poszłyśmy coś dobrego zjeść, a potem ta mamuśka wyjechała z propozycją żeby skoczyć jeszcze do niej na kawkę. Trochę się bałam, raczej unikam sytuacji które potencjalnie mogą wprowadzić mnie w stan depresyjny 😅 ale zebrałam się do kupy i pojechałam. I wiecie co? Wchodzę tam, ucieszony tatuś zwolniony ze służby podaje mi małego na ręce - a on uśmiecha się od ucha do ucha pięknie prezentując się w spodniach w dinozaury 🦖 🦕 ♥️😍 i wtedy przyszło mi do głowy to, co nam tu pięknie napisała Licowa 🥹 warto walczyć, jak to powiedział Piotrek Żyła 😅 ,,dopóki nie padnę to bedę”😅

Emka06, siesiepy, Paprota9418, Beezi, SandraH.97, agentka93, Lipcowa, Angi90 lubią tę wiadomość

👩 29
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    ✨3.02 FET 5bb 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja, wizytę masz 27.10? Jeśli tak, to wizytujemy razem 🙌

Kropka, ja też trzymam kciuki za psinkę🤞

Angi, kochana jesteś, że tak o nas myślisz 😍 U mnie też budżet wyczerpany, ale życzę Ci mnóstwa zadowolonych klientów i satysfakcji z tego, co robisz. Dajesz czadu, Siostro!🔥

Olail, dla mnie jesteś niesamowitą fighterką ❤️ Podziwiam Cię bardzo. Jakiś stan zapalny tarczycy się chyba wkradł, ale nie znam się na tyle, żeby coś doradzić.

Rozala, te dinusie to nie był przypadek 🥹

Ja dziś po obiedzie chciałam pomóc mężowi na budowie. Poprosił mnie o posprzątanie deseczek. I tak się ciągle schylałam i podnosiłam je z ziemi. Nagle się tak dziwnie poczułam.. Łoo panie, takiej zgagi to ja jeszcze nie miałam. W sumie to mi się nigdy nie zdarza, więc dla mnie to było coś nowego i okropnie nieprzyjemnego. Mam nadzieję, że to dlatego, że byłam dopiero co pojedzona, a nie, że się sypię i zaraz będę musiała umawiać wizytę u gastrologa 😂 No i szacun dla wszystkich, którzy się muszą z tym mierzyć na codzień albo w ciąży 🙈

Angi90 lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka, zgaga której nigdy nie miałaś? Hmm, brzmi....🤭
    Ty chyba jesteś świeżo po owu?

Angi, sklep petarda! Coś wpadnie na pewno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2023, 21:49

Angi90 lubi tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka, który dzień cyklu? 🤞

Angi, no petarda 🔥 Ja na razie pasuję z zakupami, ale wpadnę w styczniu bez brzucha 😁

Olail, miałaś USG tarczycy? Wygląda na początki Hashi albo innego zapalenia. 🥺 Na razie spoko, bo nie zniszczyło tarczycy na tyle, żeby hormony zaczęły szaleć, ale myślę, że USG do zrobienia i podziałanie dieta przeciwzapalną.

Rozala, oby Ci pożyczyli już niedługo te spodenki dla Twojego littledino ✊😍

Kropka, kciuki za jutro, o której masz wizytę? ✊🍀

rozalaa, Angi90 lubią tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2023, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Emka, który dzień cyklu? 🤞

Angi, no petarda 🔥 Ja na razie pasuję z zakupami, ale wpadnę w styczniu bez brzucha 😁

Olail, miałaś USG tarczycy? Wygląda na początki Hashi albo innego zapalenia. 🥺 Na razie spoko, bo nie zniszczyło tarczycy na tyle, żeby hormony zaczęły szaleć, ale myślę, że USG do zrobienia i podziałanie dieta przeciwzapalną.

Rozala, oby Ci pożyczyli już niedługo te spodenki dla Twojego littledino ✊😍

Kropka, kciuki za jutro, o której masz wizytę? ✊🍀
    Nigdy nie miałam usg tarczycy 🫣

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 20 października 2023, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis, nie no, jakieś 3dpo to jednak trochę za wcześnie 😅 Za to z niecierpliwością czekam na Twoje testowanie🤞🍀

Beezi, dopiero 17dc 😃

Zosis lubi tę wiadomość

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ